Kick the Butts till curb med dessa tips för att ge upp rökning


De flesta människor upptäcker att sluta röka är definitivt en av de svåraste sakerna att göra. Ingen enkel teknik kommer att vara effektiv för varje rökare. Du kommer förmodligen att undersöka olika sätt att sluta för att hitta en som fungerar för dig. Användning av denna information kan göra det enkelt och framgångsrikt.

Om du känner att du behöver röka en cigarett, försök först fördröja den här åtgärden. Vad du än kan göra för att försena rökning hjälper dig, så ta en promenad, drick lite vatten eller lägg dig ner. Ibland kan fördröjning av rökning hjälpa dig att motstå rökning. Genom att använda fördröjningstekniken kan du röka en mindre cigarett om dagen.

TIPS! Ta varje dag en i taget. Detta är en process som kan ta månader innan resultaten är uppenbara.

Innan du börjar planera att sluta röka, skapa en personlig lista över steg du kan ta för att sluta. Att sitta ner och skriva sätt att sluta kan införa en optimistisk attityd och motivation för din resa. Vad som fungerar för någon annan kanske inte fungerar för dig. Att upptäcka vad som fungerar bäst för dina specifika omständigheter är avgörande. Skapa din egen lista gör det här.

För att undvika den viktökning som vanligtvis följer med att du slutar, bör du försöka äta grönsaker och frukter istället för godis. Detta kommer att förhindra sannolikheten för viktökning som är så vanlig för personer som nyligen har gett upp cigaretter. Det är normalt för din kropp att kräva mat under stoppprocessen, och det bästa sättet att tysta dina begär och stabilisera ditt humör är att äta hälsosamma snacks.

Älskade Ones

TIPS! För att sluta röka, försök att skapa en lista över sätt du kan sluta. Se till att matcha din lista med din unika personlighet.

Få stöd från dina nära och kära, så du kan sluta röka lättare. Det är viktigt att du låter dem veta att du behöver sitt stöd och att du inte behöver dem att vara dömande. Du borde informera dem om att du troligen kommer att vara i dåligt humör först och att du förmodligen inte kommer att tänka klart. Det är svårt att sluta röka, så du behöver stöd från dina nära och kära.

Innan du börjar röka, är det viktigt att du är säker på att du kan vara motiverad och engagerad. Många misslyckas med att sluta för att de har fel inställning. Du kan förbli engagerad genom att tänka på alla orsaker som du ville sluta i första hand.

När du slutar röka, ge dig själv belöningar för varje milstolpe du passerar längs vägen. Till exempel, när du uppnår din första rökfria vecka, ta dig ut till en film. Efter en längre tid kan du göra dig till något dyrare eller elegantare. Detta kommer att bidra till att öka motivationen för din belöning i ett försök att eliminera rökning från dina tankar.

TIPS! Om du är överväldigad av uppmaningen att röka, försök använda fördröjningstaktiken. Med fördröjningens taktik berättar du själv att du kommer att få en rök på bara tio minuter och gå göra något annat.

Förbättra din förmåga att hantera nikotinuttag, genom att använda hälsosamma metoder för att klara av biverkningen av stress. Antag hälsosamma vanor och hobbyer som att träna, ta långa promenader eller lyssna på musik och dans. När du befinner dig med tiden på händerna fyller du den med saker du älskar att göra, som att prata med vänner, intressanta spel eller böcker.

De flesta vet hur svårt det kan vara att sluta röka och att olika metoder fungerar för olika människor. Men det betyder inte att sluta är omöjligt. Framgång kan hittas genom att hitta rätt tips och tekniker som de du har läst här, tillsammans med bra motivation och ett bra supportsystem. Prova dem och du kan bli glatt överraskad.Source link