Kick the Butts till curb med dessa tips för att ge upp rökning


Många människor kämpar verkligen för att sluta röka. Det finns ingen enda botemedel som ger bra resultat för alla. Att göra lite forskning och hitta en lista med idéer som kan hjälpa dig att sluta är viktig för att du ska sluta för gott. Du kan tycka att det är lättare än du trodde när du följer tipsen nedan.

Om du vill ge dig ett lust, sätt av det så länge som möjligt. Ta en kort promenad innan du ger dig tillåtelse att röka, eller avsluta ett glas vatten. Denna paus mellan begäret och dess uppfyllelse kan göra det möjligt att inte röka cigaretten trots allt. Om du fortfarande bestämmer dig för att röka den cigaretten, kan fördröjningstiden bara innebära att du röker en mindre den dagen.

Tips! Om du vill lyckas sluta röka, försök att göra en lista över alla proffsen och nackdelar slutar kommer att föra dig. Genom att skriva ned dessa saker börjar du styra riktningen för din syn på att sluta.

Börja träna hemma eller gå med i lokalt gym, för att hålla dig sysselsatt och förhindra dig från att röka. Du kan uppleva stor stressavlastning genom träning. Du kan lindra in i en hälsosammare livsstil genom att börja ta en daglig promenad och arbeta dig upp mot ansträngande aktivitet. Innan du börjar träna en diskussionsplan, diskutera det här med din läkare.

Om du plötsligt vill få röka, försök att fördröja din rökning. Vänta 10 minuter medan du distraherar dig själv under tiden, och du kommer vanligtvis att hitta begäret har gått. Om du fortfarande känner uppmaningen, upprepa processen! Berätta för dig själv att du väntar fem till tio minuter innan du röker.

Du kanske vill tänka på att du ska försöka med nikotinbyten. Det viktigaste hindret för att sluta cigaretter är din kropps missbruk av narkotikaproblemet. Detta är det som orsakar de flesta begären. Dessa begär kan överväldiga vissa människor. Att använda en nikotinbytesbehandling hjälper dig att kämpa mot frestelsen. Studier visar att nikotingummi, pastiller eller fläckar kan öka människors framgång när de slutar. Använd inte nikotinersättningsprodukterna om du fortfarande röker cigaretter.

TIPS! Försök att äta hälsosamt för att bekämpa all viktökning från att sluta röka. Att ersätta hälsosam mat minimerar den vikt du kan få.

Försök inte göra det själv. Titta på dina vänner och familj för lite uppmuntran genom att låta dem veta att du försöker sluta. Om de kan erbjuda lite hjälp, låta dem ge dig den hjälpen. Du kanske också vill överväga att gå med i en supportgrupp för personer som försöker sluta röka. Ibland genom att prata med andra som hanterar samma uttag och problem som du är kommer att hjälpa dig att luta sig på varandra och slutligen sluta vana.

Älskade

Om du slutar röka, blir du förbättra inte bara din egen hälsa, utan hälsan hos dem som är nära dig. Din familj är utsatt för risken för hälsoproblem på grund av din begagnad rök. Om du slutar röka tar du bort begagnad rök från dina nära och kära liv.

TIPS! Om du bestämmer dig för att sluta röka och inte vill kyla kalkon, bör du överväga nikotinersättningsterapi. Dessa produkter kan köpas i disken och ge din kropp nikotin medan du bryter vanan.

Om du vill sluta röka för gott, kan du behöva träna. Det är viktigt att vara kvar, eftersom du kanske misslyckas första gången. Avsluta en dag i taget, och försök inte röka tills du bara inte kan ta det längre. När du blir motiverad igen, var noga med att ange ett annat datum för när du ska sluta. Varje gång du slutar läser du av dina tidigare misstag och slutar sluta längre. Så småningom kommer du att sluta bra.

Utveckla ett system med dagliga påminnelser om varför du vill sluta och motivera meddelanden som hjälper dig. Det här kan innebära att du limer motivativa affischer och meddelanden till väggarna på ditt arbetskontor eller bär ett smycke som symboliserar dina avsikter att sluta. Hur som helst måste du ha visuella påminnelser för att hjälpa dig när du upplever frestelser och begär.

Sluta röka

TIPS! Innan du börjar röka, är det viktigt att du är säker på att du kan vara motiverad och engagerad. Det är lätt att misslyckas i ditt försök att sluta om du inte blir ordentligt motiverad eller ge upp för fort.

När folk säger att det är svårt att sluta röka, ljuger de inte. Vad som fungerar för en person, många arbetar inte för en annan. Ändå har alla möjligheter att lyckas. Använda de tips du har lärt dig från den här artikeln hjälper dig att sluta röka. Ge dem ett försök och du kan bli positivt överraskad.Source link