Kick the Butts till curb med dessa tips för att ge upp rökning


Forskning har visat att nikotin är extremt beroendeframkallande. Detta gör det oerhört svårt för vissa människor att sparka huvudanledningen till att du fysiskt och psykiskt kommer att kämpa för att sluta röka.

Dessa människor kommer att erbjuda dig vägledning, vägledning och bra tips som hjälper dig att sluta. Stödgrupper finns på fritidscenter, även på Internet, så ta tid att undersöka vad som är tillgängligt för dig.

Försök ändra din kostvanor genom att äta mer grönsaker i frukt och grönsaker istället för söta snacks när du slutar röka . Det här hjälper till att styra din viktökning som är så vanlig för personer som nyligen har gett upp cigaretter.

Tips! Om du försöker sluta röka, se till att du har gott om vila. Många tycker att att hålla sena kvällstimmar leder till förhöjda cigarettbehov.

Du kommer bli mer framgångsrik om du inte försöker sluta röka ensam. Du kanske också vill överväga att gå med i en supportgrupp.

Till exempel, efter en vecka utan att röka, gå till en film. När du har passerat den månaden långa milstolpe, gå ut för en speciell måltid. Fortsätt att skapa belöningar för att arbeta fram tills du glömmer trangen att röka.

En strategi för att hjälpa dig att sluta röka är att byta till ett varumärke cigaretter. Välj ett märke som du finner obehagligt. Rök inte en större mängd om du andas in dem. Detta kommer att få dig iväg för att sluta röka.

Tips! Om du vill sparka din rökvanor, få hjälp av dina vänner och kära. Gör det klart att du behöver stöd, men att det inte kommer att hjälpa till om dom är dömande.

Låt familj och vänner veta att du vill sluta röka. De finns där för dig och de kommer att hålla dig att fortsätta med din avslutande resa . Det bästa sättet att sluta är att få folk runt som stöder dig. Detta kan hjälpa dig att stärka din gaol avsevärt.

Skriv in denna belöningslista på ett märkbart ställe där du ofta kommer att få ögat. Detta kan bara hjälpa till att hålla dig i svaghetstider.

Håll dig borta från utlösningsaktiviteter eller symptom som du normalt röker.

TIPS! Om du inte kan sluta kall kalkon byt du ut dina cigaretter med nikotinplåster eller tandkött. Du kan köpa dessa produkter i disken.

Även människor som har de bästa avsikterna och de bästa människorna misslyckas ibland. Du kanske kan lyckas i ditt nästa försök att sluta röka.

Sluta röka

När du försöker sluta röka, koncentrera dig på att äta frukt, grönsaker, grönsaker och frukt. Att äta lågt kaloriinnehåll och hälsosam hjälper dig att sluta röka på många sätt. Om du till exempel har munnen och händerna att ständigt göra någonting kan du ersätta beteendemöjligheterna för rökning. Att äta dessa livsmedel regelbundet kan hjälpa till att sakta ner din viktökning efter att du slutat röka. Vitaminerna och andra näringsämnen kan även förbättra hur du känner dig när du går igenom uttag.

TIPS! Du kanske vill tänka på att försöka använda nikotinutbyten. Många känner sig deprimerad, frustrerad eller rastlös när de drar sig från nikotin.

Få hjälp från vänner och familj när du slutar röka. Alla dina bekanta vet att du vill sluta röka. Deras godkännande och hjälp kan vara nyckeln till din framgång. Du kan också tänka dig att gå med i en supportgrupp eller försöka kognitiv beteendeterapi för att hjälpa dig att sluta.

Många människor som försöker sluta röka gillar att bära runt hårt godis eller tuggummi med dem av denna anledning. Andra har hittat elektroniska cigaretter som erbjuder snabb lättnad.

Det är svårt att sluta röka på grund av den beroendeframkallande nikotin som finns i cigaretter. Det är beroendeframkallande på en fysisk och känslomässig nivå. Ge dig själv en stridschans genom att följa råd från denna artikel. Genom att använda denna information och lägga in ett hårt arbete, kommer du att kunna sluta röka.

TIPS! Belöna dig själv för att passera milstolpar på din resa. På din en veckors jubileum kan du till exempel besöka en film.

Först är det lätt att bli överväldigad av all information där ute på Array. Det kan tyckas som mycket tid att spendera, men lärande kan hjälpa till att detta ämne blir andra naturen. Genom att tillämpa informationen från den här artikeln kan du förvänta dig att din erfarenhet är en bra.Source link