Kick the Butts till curb med dessa tips för att ge upp rökning


Det finns många påtryckningar i dagens värld som kan påverka din förmåga att sluta röka. Men du behöver inte fortsätta att gå igenom denna onda cykel av stress, tryck och rökning. Läs vidare om några tips som hjälper dig att sluta röka permanent.

Om du behöver röka, försök att fördröja det. Fynda med dig själv och berätta själv att du kan röka efter att ha gått eller efter att ha ett stort glas vatten. Kanske kan de extra få minuterna du använder ditt sinne med något annat hindra dig från att röka. Om du fortsätter röka, kan förseningen åtminstone minska din rökning för den dagen.

Tips! Skriv ut fördelarna med att sluta röka för att lägga till din motivation och eliminera cigaretter från din dagliga rutin. Ditt sinne tenderar att ta någonting mer allvarligt när du skriver ner det.

Gör en lista och specificera alla metoder du ska använda för att uppnå detta höga mål. Att skapa en personlig, avslutad rökningslista bidrar till att öka sannolikheten för att du kommer att kunna slutföra med framgång. Varje person hittar metoder som fungerar för dem, medan de kanske inte fungerar för dig. Det är viktigt att du hittar en formel som är hanterbar och bekväm. Skapa din egen personliga plan för att sluta.

Du borde oroa dig för att gå igenom en dag efter en annan. Tänk inte på att sluta för resten av ditt liv – tänk bara på idag. Att fokusera på en dag i taget är lättare än att fokusera på den långsiktiga. Du kan alltid ha fler mål som går bra in i framtiden så snart du blir bekväm med åtagandet att sluta.

Rådgör med din läkare eller en specialist som hjälper dig att få den hjälp som du behöver för att lyckas. Receptbelagda läkemedel kan göra att sluta röka lättare att hantera. De är inte för alla, så denna diskussion bör också inkludera din detaljerade medicinska historia. Din läkare kan förmodligen också styra dig mot andra resurser, till exempel supportgrupper eller hotlines, som kan hjälpa dig att sluta för gott.

Tips! Hypnos kan vara något du bör försöka om du vill sluta röka. Många rökare har haft en bra framgång med hjälp av en licensierad hypnotisör.

När ett begär kommer att äta när du slutat röka, räcker du efter grönsaker och frukt. Detta kommer att bidra till att minimera viktökning som du kan uppleva. Du måste påminna dig själv om att din kropp kommer att vilja äta när du slutar, du borde äta hälsosam.

Ersättningsbehandling

Kanske kan nikotinersättningsterapi vara till hjälp. Återkallande från cigaretter kan lämna dig irriterad, deprimerad eller frustrerad. Cravings kan vara extremt svårt att motstå. Nikotinutbytesbehandling kan hjälpa till med dessa känslor. Rökare som använder nikotingummi, fläckar eller pastiller som ett hjälpmedel för att försöka sluta dubbla chanserna för att lyckas. Kom bara ihåg att aldrig koppla dessa produkter med rökning.

Tips! Ta din resa en dag i taget. Detta är en process som kan ta månader innan resultaten är uppenbara.

Belöna varje milstolpe när du försöker sluta röka. Du kan gå till en film eller köpa något som du ville ha, efter att du inte rökt under en tid. Efter en månad, äta ute på en trevlig restaurang som du inte äter regelbundet på. Gradvis öka belöningarna när du slutar längre och längre perioder utan att röka, tills det inte längre ens går in i ditt sinne.

En strategi för att hjälpa dig att sluta röka är att skapa en varumärkesbyte. Byt till en lättare cigarett eller en cigarett vars smak du inte tycker om. Båda som begränsar antalet cigaretter du röker och inte inhalerar medan du röker kan hjälpa dig att sluta. Du kommer vara mindre benägna att röka om du inte trivs så mycket.

Tänk på några viktiga delmål, till exempel att stanna av cigaretter i en vecka och bestämma belöningar för att nå dessa mål innan du når dem. Dessa belöningar kan vara knutna till en viss tid utan rök, oavsett om det är en dag eller en månad. Se till att du lägger din belöningslista på en plats där du kan se den dagligen. Det kommer att ge en liten ökning till din lösning när du börjar försvaga.

TIPS! Låt din familj och vänner veta om du planerar att sluta röka. De kan hjälpa dig att stödja dig själv.

Du kan hitta stöd i form av onlineforum. Massor av webbplatser finns där ute som ägnas åt att hjälpa människor att sluta röka. Du kan hitta externt stöd som är fördelaktigt för dina ansträngningar. Dessutom kommer de som slutar att gå igenom samma slags kampar som du kan uppleva, känslomässigt och annars.

Efter det du har lärt dig borde du vara mer självsäker och kunna sluta röka för gott. Berätta för andra om de steg du tar för att sluta röka, så att de också kan dra nytta av dem.Source link