Kick the Butts till curb med dessa tips för att ge upp rökning


Alla som försöker sluta röka har goda avsikter, men följer aldrig igenom. Använd de tips du har läst här för att sluta röka snabbt. Ta den här informationen och använd den bra för att sluta röka för alltid.

Gör ditt avslutningsförsök så hanterbart som möjligt. Försök inte avsluta den kalla kalkonen. Det finns en 95% chans att detta kommer att misslyckas för dig. Eftersom nikotin är mycket beroendeframkallande, en plåster, medicin eller en plåster. Detta kommer att underlätta dig genom de svåra tidiga tillbakadragningsstadierna och sluta göra bra.

En av de bästa sakerna du kan göra när du slutar röka är att leva dagligen. Fokusera på att ge upp cigaretter för dagen istället för resten av ditt liv. En kortare tidslinje kan göra din resa mer hanterbar, både fysiskt och mentalt. När varje dag passerar, förläng din tidslinje lite mer in i framtiden.

Tips! Tala med en läkare om du försöker sluta röka men kommer över svårigheter. Olika mediciner, inklusive antidepressiva läkemedel, kan göra det lättare att sluta.

Berätta för dig själv att du måste gå en promenad innan du kan röka, eller försök att dricka ett glas vatten före rökning. Även om du tar den cigaretten, kommer du åtminstone att ha rökt en eller två mindre än vad du normalt skulle ha den dagen.

Nikotinutbyte

Du kanske vill tänka på att försöka använda nikotinbyten. Effekterna av nikotinuttag kan få dig att känna irritabel, humör och frustration. De konstanta begären kan vara överväldigande. Nikotinutbytesbehandling kan hjälpa dig att hantera begären. Det rekommenderas inte att du använder en nikotinbytesprodukt och röker samtidigt för att skydda dig själv för att undvika att röka om du använder nikotinbytebehandlingar.

Tala med din läkare om att sluta röka. Han kommer få tillgång till tekniker och verktyg som du inte kommer att kunna få på egen hand. Om din läkare känner att din situation kräver det kan han eller hon tycka att det är bäst att du tar receptbelagt läkemedel för att sluta.

TIPS! Försök inte göra det själv. Sök uppmuntran från vänner och familj – låt dem veta att du försöker sluta och låta dem hjälpa dig.

Om du till exempel tyckt om att röka i ditt fordon eller när du läser en bok är det viktigt att justera hur du gör sådana saker, så att du inte automatiskt uppmanar dig att röka. Försök hitta någon typ av ämne.

Tala med dig om du planerar att sluta röka. Din läkare kan komma att hänvisa till att du annars inte skulle ha tillgång till.

Du bör inte försöka axla hela bördan av att röka ensam. Du kanske också vill överväga att gå med i en supportgrupp.

Det är viktigt att hitta sätt att klara av nikotinuttag, för att hålla sig från att ge efter för dina begär och den stress de kan orsaka. Du kan tycka att det är bra att träna under den svåraste delen av dagen, lära dig en ny färdighet eller hobby eller boka massage på ett regelbundet schema. När du befinner dig med tiden på händerna fyller du den med saker du älskar att göra, som att prata med vänner, intressanta spel eller böcker.

Tips! Ett annat motiv för att sluta är att det kommer att gynna din familj, såväl som dig själv. Secondhand rök kan negativt påverka sin övergripande hälsa och skada lungorna.

De flesta tidigare rökare kommer att berätta att det var nödvändigt att sparka första och andra gången. När du bestämmer dig för att sluta röka, försök att avstå från att röka så länge som möjligt. Om du glider upp måste du omedelbart ställa in ett nytt slutdatum. Håll bara på det och försök att förlänga den tid du slutar, lära dig under vägen.

För att hjälpa dig att sluta röka, kom alltid ihåg din familj och de som skulle bli drabbade på en stor väg om din hälsa minskade väsentligt för att av denna mycket farliga vana. Statistiken säger att en av fem dödsfall i Amerika är knuten till rökning cigaretter. Bli inte ett nummer!

Skapa en mantra av de viktigaste orsakerna som du bestämde dig för att sluta röka. Varje gång du känner din lösa upplösning, upprepa skälen till att du slutar tills du inte längtar efter tobak. Det här är ett bra sätt att använda din uppmärksamhet bort från ånger som du kan stöta på och fokusera på saker som är viktiga för dig.

Att tänka på ett positivt sätt och motiveras är viktiga delar när du slutar röka. Föreställ dig ditt liv efter att du röker, där du är friskare, lyckligare och kan hålla fast vid din månadsbudget med lite vänster. Tänk på ett fräschare andetag, bättre tänder och en renare hem, till exempel. Medan många människor svarar på negativ förstärkning, kan en positiv outlook också vara mycket kraftfull.

Många som slutar röka bära runt hårt godis eller tandkött med dem av den anledningen. Elektroniska cigaretter är också ett bra ersättare för snabb lättnad.

Ta lite tid att ärligt överväga de främsta anledningarna till varför du vill sluta. Skriv ner de bästa få orsakerna till ett papper och håll papperet med dig i din plånbok eller på fickan. När rösträtten blir för stark, läs artiklarna på listan för att hjälpa till att bekämpa frestelsen.

Nu när du vet detta borde du få en bättre utsikt i livet. Detta händer när du inte känner för att röka längre. Detta är vägen för att bli friskare och ha en bättre livsstil under resten av ditt liv. Var säker på att tillämpa de saker du lärde dig här och inte ångra.

Planera belöningar för dig själv och följ med dem när du möter en viktig milstolpe. Håll en lista över möjliga belöningar du kommer att ge dig själv när du gör det en dag utan att röka, eller en vecka eller en månad, och så vidare. Stick din lista på kylskåpet eller en annan plats där du kommer att märka det ofta. Att se dina framtida belöningar kan ge dig den extra lite motivation du behöver när du känner dig svag.

De flesta människor är intresserade av att lära sig Array, men de är inte alltid medvetna om hur man gör det på egen hand. Lyckligtvis har följande artikel några bra information som hjälper dig att komma igång. Använd informationen du har lärt dig och bli upptagen.Source link