Kick the Butts till curb med dessa tips för att ge upp rökning


Att sluta röka vanan är inte lätt för någon, även de som är mycket starka viljat. Även människor som är desperata att sluta tror fortfarande att rökning ger något åt ​​dem. Använd de tips du håller på att läsa för att koppla bort dina känslor från din nikotinberoende och bli av med det för gott.

Sluta röka så lätt som möjligt. Att sluta kall kalkon rekommenderas definitivt inte. Endast 5% av de som försöker denna metod lyckas. Eftersom nikotin är så beroendeframkallande är det viktigt att använda en metod som innehåller recept eller nikotinplåster eller tuggummi. Någon av dessa metoder kan göra din upplevelse lättare, så att du kan sluta bra.

TIPS! Ta varje dag en i taget. Detta är en process som kan ta månader innan resultaten är uppenbara.

Hitta en bra stödgrupp för att hjälpa dig att sluta röka. Du får mycket sympati, råd och stöd genom att bygga relationer med människor som har gått eller går igenom samma sak. Dessa människor kommer att erbjuda dig vägledning, support och råd om hur du slutar. Du är säker på att hitta några supportgrupper i ditt område. De kan träffas i en kyrka, ett samhällscentrum eller en skola efter timmar.

I händelse av att uppmaningen att röka smälter din lösning, försök åtminstone att sätta av det så länge som möjligt. Vad du än kan göra för att försena rökning hjälper dig, så ta en promenad, drick lite vatten eller lägg dig ner. När du håller ut för den extra lilla tiden kan du kanske upptäcka att du lyckas besegra begäret trots allt. Genom att använda fördröjningstekniken kan du röka en mindre cigarett om dagen.

Du bör överväga hypnos om du behöver hjälp att sluta röka. En licensierad hypnotisör ger dig verktyg som inte finns någon annanstans. Hypnotisten sätter dig i trance och ger dig positiva bekräftelser som håller med dig. Det kan få cigaretter att tycka mindre aptitretande, vilket leder till att du aldrig vill röka igen.

TIPS! Begär din fritid och energi för att träna mer, både som ett sätt att förbättra din hälsa och som ett medel för att undvika cigaretter. Du kan också sänka dina stressnivåer genom att träna.

Berätta för din familj och vänner om du planerar att sluta röka. Genom att låta dem veta, kan de ge dig den motivation du behöver. Med detta stöd kan du optimera din chans att sluta med framgång.

Vila är nyckeln om du vill sluta röka på allvar. Ju längre du stannar upp, ju fler begär du kommer att möta. Sena nätter tenderar att vara en tid när ingen är runt, och det gör det lättare att bli frestad att röka. Sova åtta timmar varje natt gör det lättare att fokusera och styra nikotinbehov.

När du försöker sluta röka, måste du undvika de särskilda triggarna som får dig att röka. Om du gillar att ha en cigarett med kaffe kan du byta till te, till exempel. Välj en annan aktivitet i stället för att röka när du deltar i dessa aktiviteter. Detta kommer att distrahera dig från cigarettbehov.

TIPS! Det tar åtagande att komma igenom processen att sluta, vilket innebär att du måste fatta beslutet att göra det. De flesta misslyckas eftersom de ger upp eller håller sig i en negativ tankeprocess.

Tala med din läkare om att sluta röka. Din läkare kanske har vad du behöver sluta. När du har pratat om din situation kan läkaren ordinera ett läkemedel som hjälper dig att övervinna nikotinberoende.

Återstående uppmärksamhet och fortsatt motiverad är två av de största delarna av rökavbrott. Föreställ dig hur mycket ditt liv kommer att förbättras efter att du har slutat röka. Påminn dig om hur mycket bättre dina andetag, kläder och hem kommer att lukta, och hur mycket lättare blir det att hålla tänderna vita. För vissa människor är skrämma taktik inte ett effektivt stödmedel; istället är en positiv outlook och support system mycket effektivare.

Skapa en plan för att belöna dig varje gång du når en milstolpe i ditt avslutande arbete. Observera några godisar som du kommer att låta dig ha när du slutat röka för en månad, en vecka eller bara en dag. Se till att du lägger din belöningslista på en plats där du kan se den dagligen. Detta kommer att hjälpa dig att ge styrka under svaghetstimmar.

TIPS! Det finns många hälsosamma sätt att hantera stress. Antag hälsosamma vanor och hobbyer som att träna, ta långa promenader eller lyssna på musik och dans.

Hittills bör du inse att rökning inte behöver vara så skrämmande. Du kan sluta med förtroende och beslutsamhet, så börja med att lägga till tipsen ovan till din dagliga regim. Du kanske bara överraska dig själv med vad du kan när du verkligen tänker på det!Source link