Kick the Butts till curb med dessa tips för att sluta röka


Rökning kan få allvarliga konsekvenser för din livskvalitet. Rökning är en illaluktande vana som fläckar dina tänder och kläder. Det viktigaste som det kan påverka är din hälsa. Lyckligtvis kan du undvika dessa illamående effekter av rökning, helt enkelt genom att sluta. Om avslutning verkar omöjligt kan tipsen i den här artikeln hjälpa dig att göra det lättare.

Hitta en supportgrupp om du behöver ytterligare support efter att du slutat röka. Att prata med dina kamrater hjälper dig att hitta nya tekniker för att kämpa begär, ha emotionellt stöd och hitta nya icke-rökare vänner. Du kan få stöd och vägledning från tidigare rökare som har lyckats sluta, liksom bra tips för att hantera processen. För att hitta en supportgrupp nära dig, kolla ditt lokala communitycenter eller gemenskapskollegium eller i din kyrka.

Tips! När du känner viljan att röka, försök att skjuta upp din cigarett så länge som möjligt. Till exempel, kräva att du tar en lång promenad innan du ger in och har en rök.

Låt din familj och vänner veta om du planerar att sluta röka. När du låter folk veta dina planer kan de hjälpa dig att behålla frestelsen och vara motiverad. De kan ge dig den extra nudge som du behöver för att hålla dig fokuserad på dina mål.

Om du skapar en avslutningsplan, var noga med att skriva en lista över alla sätt du kan ge upp för vana. Att ta tid att tänka och anpassa din lista utifrån din personlighet är en bra metod att sluta. Alla har en unik stil som hjälper dem att uppnå sina mål. Det är viktigt att du hittar en formel som är hanterbar och bekväm. Skapa din egen lista gör det här.

övningsrutin

TIPS! Var öppen och låt folk veta om ditt mål att sluta röka. De kan hjälpa till att stödja dig efter eget val.

Gå med i ett gym eller skapa en träningsrutin, inte bara för att få fördelar relaterade till din hälsa, men för att hjälpa dig att hålla dig borta från cigaretter också. Du kan också sänka dina stressnivåer genom att träna. Om du är ny att träna, börja långsamt genom att gå varje dag. Var noga med att diskutera någon träningsrutin med din läkare innan du börjar.

Se till att du har en stark supportgrupp av vänner och familjemedlemmar när du bestämmer dig för att sluta röka. Var tydlig att du behöver deras oöverträffade stöd och uppmuntran, och att något mindre kan negativt påverka dina ansträngningar. Låt dem veta att du kanske är lite grouchy först och att du kanske inte är helt själv. Avsluta är en av de svåraste saker som en rökare kan behöva gå igenom i sitt liv och att få stöd från dina nära och kära är avgörande för din framgång.

Det är svårt att sluta röka, men dina fördelar med avseende på utseende, hälsa och social status kommer att göra det värt. Råd i den här artikeln ska göra dig bättre om dina chanser att sluta för gott. Prova en av dessa valda tips idag.Source link