Kick vanan på ingen gång med dessa användbara tips


Ganska mycket alla som röker vet att det dödar, men misslyckas med att sluta om och om igen. Att sluta är mycket lättare att prata om än att göra det, och de flesta fortsätter att röka. Om du vill ta reda på vad det verkligen kräver för att sluta, har den här artikeln vad du behöver.

När du har fattat beslutet att sluta röka, försök att söka hjälp från en supportgrupp. Att arbeta med andra som slutar eller som har slutat röka kan hjälpa dig att hålla fokus på ditt yttersta mål. Dessa människor kommer att erbjuda dig vägledning, support och råd om hur du slutar. Du kan hitta supportgrupper på platser som rekreationscenter, kyrkor eller högskolor.

TIPS! Bryt fördelarna med att sluta röka genom att skapa en lista med specifika fördelar och nackdelar. Att ta upp frågan skriftligen hjälper dig att se det tydligare.

Berätta för dina nära och kära att du vill sluta röka. Bara genom att låta dem veta vad du försöker göra, kommer de att kunna vara ett supportteam för dig och hjälpa dig att hålla dig motiverad och kämpa för frestelser. Detta kan vara det extra tryck som hjälper dig att hålla dig på rätt väg mot din rökningstopp.

För att du ska sluta röka framgångsrikt måste du utarbeta en lista med dina skäl för att göra det. Ta dig tid att skapa en lista med idéer som passar din egen livsstil och vanor. Alla har en unik stil som hjälper dem att uppnå sina mål. Det är viktigt att ta reda på vilken strategi som passar bäst för dig. Det är syftet att göra en personlig lista.

10 minuter

TIPS! Förstå att sluta röka kommer att ta lång tid att materialisera. Avsluta är en process.

När du har en rökning, försök försökstaktiken. Berätta för dig själv att du väntar ca 10 minuter och sedan bedöma hur du känner. Under den tiden, distrahera dig själv och chansen är, efter 10 minuter är upp, kommer begäret att vara borta. Om du fortfarande känner uppmaningen, upprepa processen! Berätta själv att du väntar fem till tio minuter innan du ringer.

Få dina nära och kära att stödja dig i ditt beslut att sparka din dåliga rökning vana. Berätta för dem att deras stöd kommer att vara avgörande för att du ska hålla dig till ditt program. Be dem att inte vara dömande. Se till att du säger till dig att du kanske är lite cranky, särskilt under de första dagarna efter din sista cigarett. Att sluta röka kan vara mycket svårt, så det är viktigt att du har stöd av dem som är nära dig just nu.

Replacement Therapy

TIPS! När du bestämmer dig för att sluta röka en gång för alla, gör en lista fylld med användbara tips och sluta strategier. Se till att matcha din lista med din unika personlighet.

Överväg nikotinersättningsterapi. Nikotinuttag kan leda dig att känna rastlös, irritabel, frustrerad eller deprimerad. Cravings kan ibland verka överväldigande. Du kan hjälpa till att lindra dessa känslor med hjälp av nikotinutbytesbehandling. Chanserna att någon slutar röka fördubblas om de använder nikotinplåster eller tuggummi. Använd inte dessa produkter om du fortfarande röker.

Det krävs engagemang för att komma igenom processen att sluta, vilket betyder att du måste fatta beslutet att göra det. De flesta som slutar gör det på grund av brist på viljestyrka. Ditt åtagande att avsluta måste styrkas av alla de skäl du har för att sluta börja med.

När du funderar på att sluta röka, gör ett avtal för att se din läkare. Din läkare kan erbjuda dig råd, information och verktyg som du inte kan komma någon annanstans. Din läkare kommer också att kunna skriva en recept på medicinen för att hjälpa dig att sluta röka, om han eller hon känner att det är nödvändigt.

Tips! Använd en bra fördröjning taktik när du känner en överväldigande önskan att röka en cigarett. Vänta 10 minuter medan du distraherar dig själv under tiden, och du kommer vanligtvis att hitta begäret har gått.

Som du har sett är det möjligt att sluta röka när du applicerar dig själv. Det är viktigt att du förblir bestämd och följer alla planer som du bestämmer dig för själv. Använd det du just har lärt dig för att sluta röka för gott och njut av ett längre och hälsosammare liv.