Klar att avsluta? Följ dessa enkla steg


Med vårt nuvarande samhälle är det ibland svårt att hitta vägen till att vara en icke-rökare eftersom det finns olika påtryckningar och influenser som gör att en person fortsätter att röka. Tipsen i den här artikeln kan hjälpa dig att befria dig från missbruk och sluta röka för gott.

Du bör försöka lindra smärtan att sluta så mycket som möjligt. Försök inte avsluta den kalla kalkonvägen. Om du försöker sluta kall kalkon kanske du hamnar i återfall. Nikotin är så beroendeframkallande att en metod som terapi, plåstret eller medicinen rekommenderas. Detta kommer att underlätta dig genom de svåra, tidiga tillbakadragningsstadierna och göra det lättare att sluta.

TIPS! När du slutar röka är det en daglig händelse. Att ge upp nikotin är en långsam process.

Ta saker dag för dag. Ta en dag i taget när du slutar röka. En kortare tidslinje kan hjälpa till att göra saker mycket enklare på dig både fysiskt och mentalt. Det finns inget fel med att fastställa långsiktiga mål, men bli bekväma med det dagliga engagemanget att röka upphörande först.

För att sluta röka framgångsrikt måste du förbli engagerade att sluta. Ditt engagemang bör komma innan du bestämmer dig för att avsluta. Många människor misslyckas ofta med att sluta, eftersom de inte hade rätt inställning eller de gav upp för lätt. Du kan stärka din beslutsamhet genom att påminna dig ständigt av de många anledningarna som gör det viktigt för dig att sluta.

Klipp tillbaka innan du avslutar. Rökning mindre kan vara ett bra ställe att börja din plan att sluta röka. Vänta så länge som möjligt att få din första cigarett på morgonen. Kanske röker bara en halv cigarett istället för en hel.

TIPS! Gör en lista och specificera alla metoder du ska använda för att uppnå detta höga mål. Se till att matcha din lista med din unika personlighet.

Avsluta tills du får det rätt. Många individer som lyckats sluta lyckades inte första gången de försökte. Sluta bara, och se hur långt du kan gå utan att starta tillbaka. Om du misslyckas första gången, ställ in ett andra slutdatum omedelbart. Försök sluta och kom ihåg att försöka längre varje gång, som du lär dig längs vägen. Så småningom kommer du att sluta för gott.

Det bästa råd du kan få för att sluta röka är bara att sluta. Att sluta helt är det enda sättet att verkligen sluta. Försök bara sluta helt och hämta aldrig en annan cigarett. Denna strategi kommer att vara extremt svår i början. Dock har dropp cigaretter totalt sett visat sig fungera ganska bra.

Var motiverad med påminnelser. Kanske lägger inspirerande tecken på din vägg, eller att ha smycken som påminner dig om dina ansträngningar kommer att hjälpa till. Men du bestämmer dig för att göra detta, det kommer att bidra till att hålla en visuell påminnelse om ditt engagemang att sluta, motivera dig i gripen av frestelsen.

Sluta röka

Nu när du har läst den här artikeln borde du ha mycket mer förtroende för din förmåga att permanent sluta röka. Du vill också bidra till att främja de steg som krävs för att sluta röka för alla som kan dra nytta av denna typ av kunskap, så gör det du och alla kan vinna.Source link