Klar att avsluta? Följ dessa enkla steg


De flesta som försöker sluta röka kommer att upptäcka att det är en mycket utmanande process. Det som fungerar för en person kanske inte fungerar för en annan. Det kan vara nödvändigt för dig att göra lite forskning för att upptäcka de metoder som kommer att fungera för dig. Använda följande tips, och du kan upptäcka att sluta är mycket enklare än du förstod.

Hypnos kan vara något du bör försöka om du vill sluta röka. Många har funnit det lättare att sluta röka efter att ha besökt en hypnotisör. När du besöker en hypnotisörs klinik kommer du att sättas i ett trance tillstånd och positiva affirmationer om att sluta kommer att vara inbäddad i ditt sinne. Tänk på det här alternativet eftersom det har fungerat för tusentals människor!

TIPS! För att öka dina chanser att sluta röka, gör en lista över plusser och minuser om att stoppa. När du går igenom den taktila upplevelsen och fysiska handlingar skrivs ditt psykologiska perspektiv ofta i processen.

Gör en lista och specificera alla metoder du ska använda för att uppnå detta höga mål. Att skapa en lista baserad på dina behov och mål är en bra strategi för att hjälpa dig sluta röka. Alla människor har olika sätt att få sina uppgifter uppnådda. För att få det bästa resultatet är det viktigt att du identifierar dina egna styrkor och svagheter och de taktik som passar bäst för dem. Att göra din egen lista kommer att uppnå detta.

Använd en bra fördröjning taktik när du känner en överväldigande önskan att röka en cigarett. Vänta 10 minuter medan du distraherar dig själv under tiden, och du kommer vanligtvis att hitta begäret har gått. Om du inte ser de resultat du letar efter direkt bör du fortsätta försöka.

Det krävs engagemang för att komma igenom processen att sluta, vilket innebär att du måste fatta beslutet att göra det. Ofta misslyckas det med att sluta röka eftersom de inte motiveras ordentligt eller inte har en reservplan när begäret är in. Det är möjligt att förbli engagerad genom att tänka på orsakerna som du vill sluta.

TIPS! Hitta den enklaste metoden att sluta röka. Försök inte gå kallt kalkon.

En viktig faktor när det gäller att sluta kommer att vara ditt positiva tänkande och din motivation att sluta. Tänk på de många sätt som ditt liv kommer att förbättra när du avslutat. Tänk på att andan inte luktar så illa, dina tänder kommer att se vitare ut, och din bostad kommer inte längre att ha en röklukt. Det finns många anledningar att sluta röka – vad är ditt?

Hitta en metod för att påminna dig själv om din motivation hela tiden. Det här kan innebära att motivationsmeddelanden läggs på din kontorsmur eller bär ett armband som symboliserar dina avsikter. Att ha visuella ledtrådar som påminner dig om dina mål hjälper dig att bekämpa frestelsen.

Gör det till din mantra för att aldrig ha en puff av en annan cigarett. Medan en snabb puff under dessa intensiva begär kanske inte verkar som en hemsk idé kan det störa hela din strategi och ställa dig tillbaka länge. Tänk på hur skadligt att bara en cigarett kan vara innan du ens ens har begäret.

TIPS! Låt människorna omkring dig veta att du slutar nikotinvanan. När du låter folk veta dina planer kan de hjälpa dig att behålla frestelsen och vara motiverad.

Att försöka sluta röka är inte lätt, och det finns ingen magisk botemedel som kommer att fungera för alla rökare. Naturligtvis är det inte omöjligt att sluta. Genom att använda tipsen från den här artikeln kommer du att lyckas. Försök med dessa tips och du kan bli chockad.Source link