Klar att avsluta? Följ dessa enkla steg


Den som älskar dig skulle vara glad om du bestämde dig för att sluta röka. Din läkare säger att om du inte gör det kan du få allvarliga hälsokonsekvenser. Du kan även få rabatt på din försäkring för att sluta. Så, varför rökning du fortfarande? Det finns ingen bättre tid än att sluta röka, så fortsätt läsa för några mycket användbara råd om hur du kan sluta, en gång för alla.

Hypnos kan vara något du bör försöka om du vill sluta röka. Varje år använder tusentals människor av licensierade hypnotiska terapeuter för hjälp med sin rökning. Hypnotisten placerar dig i ett tillstånd där du är särskilt mottaglig för förslag och lägger in positiva idéer i ditt undermedvetna. När du vaknar kan du konstatera att cigaretter har något förlorat sin överklagande, vilket är ett positivt steg i slutprocessen.

Sluta röka

Notera alla de metoder du planerar att använda för att sluta röka. Att anpassa och anpassa listan gör det mer effektivt. Detta kan bidra till att skapa en personlig formel för att sluta röka. Det är så viktigt att du hittar idéer som kommer att fungera bäst för dig, personligen. Detta är lätt att bestämma genom att skriva din egen lista.

En av de bästa sakerna du kan göra när du slutar röka är att leva dag-till-dag. Tänk inte på att sluta för alltid; istället fokusera på idag. En kort tidslinje kan hjälpa dig att hålla dig i spår istället för att oroa dig för vad som kommer nästa. Långsiktiga mål kommer när du har slutat ett tag och bättre kan hantera den dagliga mallen.

När du bestämmer dig för att sluta röka, hitta en supportgrupp för att hjälpa. Det är bra att träffa andra ex-rökare eftersom de förstår vad du upplever och kan hjälpa dig genom dina kampar.

Byt sötnos med färska råvaror för att förhindra att du går ner i vikt när du slutar röka. Vanan att äta dessa saker kan verkligen hjälpa till med att kontrollera viktökning som är förknippad med att sluta. Förvänta sluta att få dig att kräva mat, så ha gott om hälsosam mat redo.

Om du inte kan sluta kall kalkon, titta på produkter som är speciellt gjorda för att hjälpa processen. Dessa inkluderar tuggummi och fläckar. Dessa produkter levererar små doser nikotin till din kropp för att avhjälpa missbruk utan smärta och stress av uttag.

Rökvanor

TIPS! Om du känner att du absolut måste röka, prova fördröjningsmetoden först. Ta en lång promenad, gör disken eller ta bort tvätten innan du tillåter dig att röka.

Att sluta röka vanligtvis är tillräckligt svårt, men att hantera dina rökningstryck kommer att hjälpa dig oerhört. Till exempel byta saker som att röka när du kör eller läser så att du inte automatiskt tänker på din rökvanor. Få en annan distraktion då.

Om du vill sluta röka, tala med din läkare. Din familjläkare kan erbjuda hänvisningar och resurser som du annars inte har tillgång till. När du har pratat om din situation kan läkaren ordinera ett läkemedel som hjälper dig att övervinna nikotinberoende.

Det finns många hälsosamma sätt att hantera stress. Det kan innebära att du går till gymmet i ögonblick när du brukar uppleva cravings, eller starta en hobby eller ens ha ett vanligt massageschema. När du befinner dig med tiden på händerna fyller du den med saker du älskar att göra, som att prata med vänner, intressanta spel eller böcker.

TIPS! Din läkare kan hjälpa dig att sluta röka om du inte kan göra det själv. En läkare kan ordinera mediciner för att underlätta dina ansträngningar.

Om du vill sluta måste du lära dig om att sluta. Du måste vara motiverad, eftersom det är möjligt att misslyckas först. Ställ in ditt mål för en dag, och arbeta sedan nästa dag när du kommer dit. Om du röker igen, försök bara att ställa in ett nytt slutdatum. Avsluta varje gång du startar om och lär dig av dina misstag. Du kommer att upptäcka att du kommer att bli bättre att sluta, och så småningom kommer du att sluta helt.

Använd "NOPE," a.k.a inte en puff någonsin, för din mantra. Ibland kanske du tror att en liten cigarett kommer att bli bra, men bara en enda puff kan göra alla dina framsteg gå i spill. Fortsätt att berätta för dig själv att "bara en" kan göra mycket skada.

Vissa människor är beroende av känslan av att ha en cigarett i munnen. Om du är en av dessa människor, sätt någonting i munnen när du känner dig villig att röka. Du kan tugga tuggummi, suga på godis eller tugga på en tandpetare. Vissa människor har valt att börja använda elektroniska cigaretter.Source link