Klar att avsluta? Följ dessa enkla steg


Avsluta rökning ger en myriad av fördelar ekonomiskt, fysiskt och emotionellt. Utöver hälsofördelarna kommer dina kläder luktar bättre, dina tänder blir vitare och dina fingrar kommer inte att ha de gula fläckarna, så använd tipsen nedan för att sluta lite lättare. Håll de råd du lär dig här praktiskt, så du kan använda dem efter behov när du behöver den extra hjälpande handen i din väg att bli en icke-rökare.

Bryt ner fördelarna med att sluta röka genom att skapa en lista med specifika fördelar och nackdelar. Att skriva något på papper gör det mer kraftfullt och mer riktigt till ditt sinne. Det kommer att hjälpa dig att vara motiverad och fokuserad på framgång, och kanske sluta lite lättare.

Support Group

Du kan hitta en stödgrupp i ditt område för det stöd du behöver för att kunna sluta röka. Att prata med dina kamrater hjälper dig att hitta nya tekniker för att kämpa begär, ha emotionellt stöd och hitta nya icke-rökare vänner. Dessa människor kan bli dina vänner och erbjuda dig en mängd råd som kan hjälpa dig att hålla dig på rätt spår. Det kan finnas en supportgrupp för personer som försöker sluta i ditt samhälle. Titta på platser som samhällskollegor eller kyrkor.

Många ex-rökare har funnit att hypnos fungerar när man slutar röka. Många individer har avslutat framgångsrikt efter att ha arbetat med en licensierad hypnotisör. När du är hypnos kommer hypnotisören att fylla ditt sinne med positiva tankar om att sluta röka. Effekten är att rökning inte verkar så kraftfull och tilltalande när du vaknar från trance. Detta gör det mycket lättare att sluta.

TIPS! När du börjar med din strävan att sluta röka, börja en lista med tips, trick och tekniker som hjälper dig. Ta dig tid att skapa en lista med idéer som passar din egen livsstil och vanor.

När du bestämmer dig för att sluta röka, berätta för din familj och dina vänner. Detta kan hjälpa dig att skapa en supportgrupp för att underlätta processen. Detta kan ge dig mer av ett tryck för att fortsätta försöka sluta.

Du borde oroa dig för att gå igenom en dag efter en annan. Tänk inte på att sluta för resten av ditt liv – tänk bara på idag. Om du tar saker i en kortare tidsram är det ofta lättare att klara av stressen. När du känner dig bekvämare kan du börja tänka på långsiktiga mål.

övningsrutinSource link