Klar för att sluta röka? Tips som kan hjälpa


Det finns många fördelar som kommer att bero på ditt beslut att sluta röka.

Att lägga ner någonting ner i skrivning kan ha en djupgående effekt på din mentala utseende. Det kan hjälpa till att motivera dig att fortsätta på kursen och kan sluta göra det lättare.

Du bör försöka lindra smärtan att sluta så enkelt som möjligt. Att sluta kall kalkon är definitivt inte framgångsrik. Det handlar om en 95% chans att du kommer att misslyckas om du använder det här kommer det att misslyckas för dig. Eftersom nikotin är så beroendeframkallande, bör du använda någon typ av terapi, medicinering eller behandling kan vara till hjälp. Detta kommer att underlätta dig genom de svåra tidiga tillbakadragningsstadierna och göra slut på mindre svårigheter.

TIPS! Om du vill att sluta röka, bör du överväga att försöka hypnos. Många har hittat framgång med professionella hypnotisörer.

Ta en lång promenad eller avsluta ett glas vatten. Om du fortfarande väljer att röka, kan förseningen åtminstone minska din rökning för den dagen.

Gör en lista över vilka metoder du slutade. Varje person är unik om hur de får saker och mål. Det är viktigt att förstå vad dina bästa alternativ är. Att skapa din egen lista gör just det.

Genom att berätta för dig själv att vänta i 10 minuter, kommer du vanligtvis att undvika begäret. Om det inte gör det, upprepa det första steget igen.

TIPS! Berätta för dina kära att du slutar röka idag. När du förmedlar människorna runt dig med denna information kan de göra saker som hjälper dig att hålla motivationen och behålla frestelsen.

Försök att äta hälsosamt för att bekämpa all vikt som uppstår genom att sluta röka. Detta kommer att öka din hälsa genom att njuta av en hälsosam produktion samtidigt som du slutar vikt vid denna viktiga tid.

Om du inte kan sluta kall kalkon, använd nikotingummi eller nikotinplåster för att ersätta nikotin du får från cigaretter.

Om du till exempel röker under körning eller när du dricker, måste du ändra detta beteende när du utför dessa uppgifter, så det ber dig inte automatiskt röka. Försök hitta något att tänka på av distraktion som kommer att fungera som en ersättare.

TIPS! Några bra sätt att komma i form, vara aktiv och avleda dig från att röka är att delta i ett träningsprogram och anmäla dig till Lokalt gym. Dessutom ökar träningen stress och ångest.

Du borde inte försöka axla hela bördan av att röka ensam. Du kan också vara intresserad av att gå med i en supportgrupp för personer som försöker sluta röka.

Klipp tillbaka på hur mycket du slutade. Detta kan vara ett effektivt sätt att börja tanken att sluta helt och hållet. Försök vänta minst en timme efter att du vaknar innan du har din första cigarett för dagen. Du kan röka bara hälften av en cigarett i taget för att skära ner på din rökning.

För att öka din motivation för att sluta röka, bör du tänka på hur din minskande hälsa kan påverka din familj. Statistik visar att en av fem dödsfall i Amerika är knuten till rökning cigaretter. Dina bästa låter inte dig själv bli ett nummer!

TIPS! Fördröjning taktiken är ett bra verktyg att använda när längtan efter en cigarett verkar överväldigande. Berätta själv hur du kommer att känna på omkring 10 minuter och distrahera dig själv.

En snabb puff under de intensiva begären kan inte verka som en hemsk idé, bara en enda puff kan ångra allt ditt hårda arbete helt. Fortsätt att berätta för dig själv att "bara en" får inte ge in och röka en cigarett.

Lungkapacitet

Övning kan öka din lungkapacitet och uppmuntra läkning, eftersom din lungkapacitet omedelbart börjar förbättras. Regelbunden aktivitet hjälper dig också att hålla din kroppsvikt under kontroll. De endorfiner som släpps under träning kan uppfylla dina nikotinbehov till ett träningspass hjälper dig att hålla kanten bort när du drar ur nikotin.

TIPS! Sluta röka inte bara för din hälsa utan också för hälsan hos alla runt omkring dig. Även om dina familjemedlemmar väljer att inte röka, kan de få cancer eller andra allvarliga sjukdomar från att inhalera begagnad rök.

Utövande frisätter endorfiner, naturligt högt som är mycket effektivt för att bekämpa nikotinbehov. Övning är också fördelaktig på annat sätt; Det kan minimera effekterna av metabolismförändringar som händer när du slutar röka, vilket hjälper dig att minimera den viktökning du upplever.

Om din viljestyrka försvagas och du är på väg att nå din favorit tobaksprodukt, få någon annan in på det direkt. Den tid du spenderar i samtal med dem på telefonen kommer att ge en fin distraktion så att ditt begär har tid att gå och det är också en bra motivator att veta att du har någon som du kan lita på och lita på.

Sluta röka

TIPS! Det enda sättet att sluta röka är att sluta. Det bästa sättet att börja ditt uppdrag är att helt stoppa.

Anledningen till att du borde sluta röka är uppenbart. Ibland hjälper det dig inte att vara motiverad för att sluta röka. Om det händer, använd de tips du just läst för att hjälpa dig att stanna på rätt spår. Prova dessa metoder om du känner dig avskräckt eller har problem med att kämpa för en annan cigarett. Du kommer att känna de positiva effekterna av dina insatser snart!