Klar för att sluta röka? Tips som kan hjälpa till


Avsluta är mer än att bara kasta bort dina cigaretter och vara starkare än dina begär. Medan dessa saker är en start i rätt riktning, kan de sluta vara extremt svåra och du vill inte sätta upp dig själv för misslyckande. Om du vill sluta röka en gång för alla finns det ett antal alternativ till dig.

Om du vill sluta röka, berätta för dina nära och kära om dina planer. Bara genom att låta dem veta vad du försöker göra, kommer de att kunna vara ett supportteam för dig och hjälpa dig att hålla dig motiverad och kämpa för frestelser. Det här kan bara vara det extra tryck som du behöver hålla dig på spår med din avslutande plan.

Tips! Gör dina försök så hanterbara som möjligt. Undvik att gå kallt kalkon.

Gör en lista över vilka metoder du kan använda för att sluta. Ta dig tid att skapa en lista med idéer som passar din egen livsstil och vanor. Alla människor har olika sätt att få sina uppgifter uppnådda. För att få det bästa resultatet är det viktigt att du identifierar dina egna styrkor och svagheter och de taktik som passar bäst för dem. Gör en lista för dig själv.

Vila är viktigt när du slutar röka. För de flesta håller de uppe sent på natten och ökar cigarettbehovet. Du kan bara börja röka och inte ens tänka på det, även när det är sent är det lättare att komma undan med rökning vilket är dåligt i allmänhet för dig. Om du får åtta timmars sömn varje natt, kommer du att kunna fokusera bättre, vilket innebär att du kan styra begäret bättre.

Att få kallt kalkon att sluta röka är inte den smartaste idén, försök få hjälpmedel för att hjälpa dig med vägen, saker som nikotinplåster eller tuggummi. Dessa mediciner, varav många finns tillgängliga i disken, behåll nivån av nikotin i systemet stabilt när du arbetar med att inte röka. De kan förhindra några av de obehagliga fysiska symptomen som är förknippade med rökning.

TIPS! För att förbättra din hälsa och förhindra dig från att tänka på cigaretter, börja en träningsplan eller registrera dig för ett gym. Träning är också en bra stressavlastare.

När du försöker sluta röka, måste du undvika de särskilda triggarna som får dig att röka. Om du ofta rökt i din bil skapar du en ny drivande vana som att lyssna på en bok på tejp eller göra en motivational körningspellista. Detta hjälper dig att ta bort de föreningar som dessa vanor har med rökning. Leta efter en distraktion i dessa situationer.

Det första steget mot att sluta röka är förmågan att begå dig själv till orsaken. Alltför många försöker sluta på ett infall och misslyckas då när de står inför allvarliga hinder. Motivera dig själv genom att överväga alla de kraftfulla motivationerna du har för att sluta.

Sluta kallt kalkon – det blir svårt, men värt det. Stopp är det bästa sättet att starta din resa. Stanna bara och börja inte göra det igen. På det här sättet kan det vara svårt först. Det har visat sig vara mycket effektivt, på lång sikt.

TIPS! Om du är överväldigad av uppmaningen att röka, försök använda fördröjningstaktiken. Tvinga dig att vänta minst tio minuter innan du ger dig uppmaningen.

Komma med nya planer för att hantera stress. När de står inför stress, tänds många rökare som på autopilot. Om du har en plan för vad du ska göra istället, är du mer sannolikt att undvika att röka. Det är bäst att ha några olika metoder att välja mellan.

Nu när du har tagit dig tid att läsa detta råd bör du nu vara bättre rustad att formulera en plan för att sluta röka. Du kan uppleva ett bakslag eller två, men nyckeln är att fortsätta försöka. Använd tipsen här och bli inte frustrerad även om du misslyckas först. Det tar ofta människor många försök innan de äntligen lyckas.Source link