Klar för att sluta röka? Tips som kan hjälpa till


Massor av människor vill sluta röka men är redan avskräckta innan de ens försöker. Om du kan hålla en positiv attityd, behålla din viljestyrka och ha lite kunskap om tekniker, kommer du vara redo att sluta idag. Prova alla följande tips, och du kan bli förvånad över din framgång.

Skapa en lista med anledningarna till varför du slutar. Bara genom att skapa listan förstärker du ditt humör. Du kommer att kunna använda listan som motivation när du behöver det, vilket hjälper dig att fokusera på dina mål.

Tips! För att sluta röka, bör du sträva efter att skapa en egen lista över hur du kan sluta Ta tid att skapa en lista med idéer som passar din egen livsstil och vanor.

Försök att göra det så enkelt som möjligt för dig själv att sluta röka. Försök inte avsluta den kalla kalkonvägen. Om du försöker på så sätt finns det 95% chans att du kommer att misslyckas. Prova strategier som medicinering, terapi eller en patch. Detta kommer att underlätta dig genom de svåra tidiga tillbakadragningsstadierna och sluta göra det lättare.

Gör en lista och specificera alla metoder du ska använda för att uppnå detta höga mål. Ta dig tid att skapa en lista med idéer som passar din egen livsstil och vanor. Varje person uppnår sina mål olika. För att få det bästa resultatet är det viktigt att du identifierar dina egna styrkor och svagheter och de taktik som passar bäst för dem. Det här är lätt att bestämma genom att skriva din egen lista.

Ta saker dag för dag. Bara jobba med att undvika tobak idag, för alltid tar hand om sig själv. Kortsiktiga mål kan göra processen att sluta både mentalt och fysiskt lättare. Du kan alltid ha fler mål som går bra in i framtiden så snart du blir bekväm med åtagandet att sluta.

TIPS! Byt sötnos med färska råvaror för att förhindra att du går ner i vikt när du slutar röka. En förnuftig diet hjälper till att förhindra någon viktökning du annars skulle kunna uppleva.

Tala med din läkare för att se om han kan hjälpa dig att sluta. Din läkare kan ha resurser för att sluta att du kanske inte har. Dessutom kan din läkare också bestämma sig för att skriva en recept för ett läkemedelsavbrott.

Skydda din familjs hälsa genom att sluta röka. Secondhand rök är farlig, och en känd orsak till många typer av cancer och andra allvarliga hälsoförhållanden. Din hälsa och hälsan hos de du älskar kommer att förbättra dramatiskt när du slutar. Inte bara kommer du att rädda ditt eget liv, du kommer att hålla dina nära och kära friska.

När du ska sluta röka, låt din familj och vänner veta. De kommer att driva dig för att fortsätta med din avslutande resa. Att ha ett stödsystem är en av de bästa metoderna du kan använda för att sluta. Detta kommer att hjälpa dig att öka din chans att lyckas sluta röka.

TIPS! Innan du avslutar ett datum eller på annat sätt planerar avslutningsprocessen måste du vara förpliktigad att lyckas. Du kan vara mer framgångsrik att sluta om du har den bästa tanken.

Många människor vill sluta röka, och ändå försöker så få av dem att försöka. Personer som har framgång att sluta har vanligtvis motivation och en kampplan för att hålla dem på rätt spår. Ta råd i detta stycke för att hjälpa dig att planera en strategi för framgång.Source link