Klar för att sluta röka? Tips som kan hjälpa till


Din familj vill inte att du skulle sluta röka. Din läkare pressar dig troligen att sluta röka. Ditt försäkringsbolag erbjuder även dig en sluta rabatt rabatt. Tiden har kommit, så fortsätt läsa för tips som hjälper dig att sluta röka.

Att skriva ner saker kan förändra hela ditt mentala perspektiv. Det kommer att hjälpa dig att vara motiverad och fokuserad på framgång, vilket skulle göra det lättare att sluta.

Gör ditt avslutningsförsök så hanterbart som möjligt. Försök aldrig att sluta kallt kalkon sätt. Det handlar om en 95% chans att du kommer att misslyckas om du använder det här kommer det att misslyckas för dig. Eftersom nikotin är mycket beroendeframkallande, kan en patch, medicinering eller terapi vara till hjälp. Detta ökar sannolikheten för att du slutar vara svårare.

Tips! Du borde oroa dig för att gå igenom en dag efter en annan. Fokusera på att ge upp cigaretter för dagen istället för resten av ditt liv.

Berätta för dig själv att du måste ta en promenad innan du kan röka, eller kanske du behöver dricka ett glas vatten först. Om du fortfarande väljer att röka, kan fördröjningstiden bara innebära att du röker en mindre den dagen.

Gör en lista och specificera alla metoder du ska använda för att sluta. Alla har sina mål. Det är mycket viktigt att du hittar något som fungerar bäst för dig. Skapa denna personliga lista gör det här.

Se till att du får mycket vila när du arbetar för att sluta röka. För många individer ökar cigarettbehov under sena nätter. Du är mer benägna att vara ensam sent på kvällen och kan smyga en rök eftersom ingen är runt för att fånga dig under dessa timmar. Om du får en full natts sömn, är det mycket mer troligt att du slutar röka för gott.

TIPS! Fördröjning taktiken är ett bra verktyg att använda när längtan efter en cigarett verkar överväldigande. Fördröja rökstoppet i tio minuter, använd sedan din tid klokt.

Om du inte har kunnat sluta röka med viljestyrka, använd nikotintum eller hudfläckar.

Du bör inte försöka axla hela bördan av att röka ensam. Du kan också få en hel del från att gå med i en stödgrupp för personer som försöker sluta röka.

Sluta röka

TIPS! Innan du slutar röka, kunna fortsätta att förbinda dig att sluta röka . Massor av människor misslyckas när de försöker sluta på grund av att de inte hade rätt tankesätt, eller de gav helt enkelt för fort.

Motivation och positiv inställning är viktiga punkter när du slutar röka. Tänk positivt om förbättringen i ditt liv kommer att bli så mycket bättre när du slutar röka. Tänk på hur mycket bättre ditt andetag kommer att bli, eller hur mycket renare tänderna kommer att bli, eller hur mycket bättre kommer ditt hus att lukta. Medan många människor svarar på negativ förstärkning, är den positiva sidan att sluta ofta en utmärkt bit av motivation.

Om du rökning hemma, ge den en komplett skrubbning när du bestämmer dig för att sluta. Tvätta och tvätta allt i ditt hus, inklusive: mattor, och tvätta dina fönsterbehandlingar, väggar och någon annan typ av ytbeläggningar. På så sätt, och frånvaron av lukt av cigaretterna hjälper dig att undvika att bli påminnad om den vana som har plågade ditt liv när som helst du kommer in i ditt hem.

Sätt denna lista på en visuell plats så att du kommer att se den varje dag. Detta hjälper dig att ge dig i svaghetstid.

TIPS! Klipp tillbaka på hur mycket du röker. Detta kan vara ett effektivt sätt att börja processen att eliminera rökning.

Håll dig fri från platser eller saker som du skulle bli frestad att röka.

Även människor som har de bästa intentionerna och planeringen kan sluta röka i bästa människor misslyckas ibland. Du kan hitta framgång i samma situation nästa försök att sluta röka.

Istället för att tänka på att sluta röka som en tortyr, tänk på att vilja sluta. Tänk på hur fördelaktigt det kommer att vara för din hälsa och livskvalitet, och kom ihåg att proffsen är mycket större än nackdelarna. Detta kommer att hålla dig incitament och hjälp med motivation.

Tips! Om du vill sluta röka, måste du vara okej när du slutar mer än en gång. Många tidigare rökare misslyckades med sitt första försök att sluta.

Nu har du läst mycket användbar information som hjälper dig att sluta röka. När du är fri från att röka, blir du friskare, mer nöjd med dig själv och dina val, och du kan sluta leva mycket längre. Använd de pengar du sparar för att spendera på din familj och visa dem ett stort tack för deras stöd.

Den här artikeln har ställt in ritningen för att du ska lära dig om Array. Fortsätt att lära dig om ämnet, och fler möjligheter kommer sannolikt att hända. När du vet allt du kan om kommer du att bli en mästare på fältet.Source link