Klar för att sluta röka? Tips som kan hjälpa till


De flesta rökare skulle vilja sluta, men anser att det är svårt att nästan omöjligt att göra det och att de helt enkelt är oförmögna. Informationen och tipsen i denna artikel kan hjälpa dig att göra en realistisk men effektiv plan för att ge upp nikotin för gott .

Se till att du slutar en dag i taget. Avsluta kan vara en process. Bara fokusera på idag, bara bli av med rökning vana på kort sikt.

Du kanske vill vara med i en supportgrupp när du bestämmer dig för att sluta röka. Genom att komma ihop med människor som finns i dina skor kan du dela de svårigheter du står inför. Andra ex-rökare kan stödja dig i ditt försök att sluta röka, och kan föreslå tekniker för att försöka som fungerade för dem. Du är säker på att hitta några supportgrupper i ditt område. De kan träffas i en kyrka, ett communitycenter eller en skola efter timmar.

TIPS! Supportgrupper kan vara en bra resurs när du väl bestämt dig för att du är redo att sluta. Det kan vara till hjälp för dig att tala med människor som vet vad du går igenom, som också kan identifiera med den fysiska och emotionella belastningen du kan uppleva.

Gör en lista över vilka metoder du slutade. Varje person är unik om hur de får saker och mål. Det är viktigt att hitta något som kommer att fungera för dig. Att göra en lista kommer att uppnå detta.

Sluta röka

Be dina familjemedlemmar ombord med ditt beslut att sluta röka. Du måste låta dem veta att du vill ha sitt stöd, det här är det enda sättet du kan få hjälp. Låt dem veta att du kanske är lite grouchy först, eftersom ditt tänkande inte kommer att vara lika tydligt. Det är svårt att sluta röka, du borde alltid utveckla ett stödsystem.

Försök att distrahera dig själv när du planerar att röka en cigarett. Fynda med dig själv och berätta själv att du kan röka efter att ha gått eller efter att ha ett stort glas vatten. Denna paus mellan begäret och dess uppfyllelse kan göra det möjligt att inte röka cigaretten trots allt. Även om du i slutändan röker, kan förseningen fortfarande minska det totala antalet cigaretter du har på en dag.

TIPS! Om du måste röka en cigarett, försök att fördröja dig själv först. Ta en kort promenad innan du ger dig tillåtelse att röka eller avsluta ett glas vatten.

Om du till exempel röker när du kör eller dricker, än du behöver hitta något annat att göra med dina händer, försök att hitta alternativ till cigaretten för att ersätta dem. Försök hitta något att tänka på av distraktion som kommer att fungera som en ersättare.

För att undvika att spricka under press av begär och nikotinuttag, försök att hantera din stress på andra sätt. Du kan tycka att det är bra att träna under den svåraste delen av dagen, lära dig en ny skicklighet eller hobby eller ansträngande träning under höga krav. När du har lite ledig tid, upptag dig själv med ljusa distraktioner som läsning, böcker och spel, schemalagda chattar med vänner eller nya spel.

Motivation och positiv attityd är viktiga punkter när du försöker sluta röka. Tänk positivt på förbättringen i ditt liv du slutar röka. Tänk på att andan inte luktar så illa, ditt andetag och kläder kommer att lukta bättre, och din bostad kommer inte längre att ha en röklukt. Medan många människor svarar på negativ förstärkning kan det vara en enorm fördel att överväga fördelarna med att sluta med.

Gör en lista över vilka metoder du kan använda för att avsluta. Du kan och bör anpassa denna lista till ditt liv och dina vanor. Varje enskild person kommer att ha sina egna individuella triggers som behöver uppmärksamhet. Alla har en unik stil som hjälper dem att uppnå sina mål. Det är så viktigt att du hittar idéer som kommer att fungera bäst för dig, personligen. Genom att skapa en lista kan du förbättra dina övergripande chanser till framgång.

TIPS! Gör en lista över vilka metoder du kan använda för att avsluta. Att sitta ner för att skapa en lista, anpassad till din livsstil, är ett bra sätt att komma igång.

Det första steget att sluta röka är bara att sluta. Stopp är det bästa sättet att starta dig på din resa. Sluta bara – och börja aldrig igen. Denna metod kan verka lite hård. Det har faktiskt visat sig att denna metod kan vara ganska effektiv.

Sätt den listan på en visuell plats så att du kan se den varje dag. Detta kommer att vara till hjälp när du känner frestelse.

Håll dig borta från utlösningsaktiviteter eller symtom som du normalt skulle associera med att röka.

Se till att du är fullt engagerad innan du ens börjar sluta röka. Många människor kan inte sluta röka framgångsrikt eftersom de inte är tillräckligt engagerade eller inte närmar sig den rätta tankegången. Ditt åtagande att sluta måste vara underbyggt av alla de skäl du har för att sluta börja.

TIPS! Gör ett åtagande att sluta röka innan du börjar räkna ut hur du gör det. Många rökare har svårt att sluta, eftersom de inte närmar sig frågan med rätt inställning och inte har tillräckligt med motivation.

För att öka din motivation att sluta röka, bör du tänka på hur din minskande hälsa kan påverka din familj . Statistiken säger att en av fem dödsfall i Amerika är relaterad till rökning. Bli inte en statistik.

Träning ger en hälsosam, som kan förbättra ditt humör och hjälpa dig att fokusera på något annat än dina begär. Övning bidrar också till att kompensera för att din ämnesomsättning saktar ner när du slutar, vilket minskar din potentiella viktökning.

Det finns få saker som är hårdare än att sluta röka. Ändå betyder det inte att det inte är möjligt. Du måste vara tålmodig, bestämd och stark vilja. Ju mer kunniga du är desto bättre utrustade kommer du att vara att uppnå ditt mål. Använd tipsen från artikeln ovan, och du kommer att vara rökfri innan du känner den.

När du funderar på att sluta röka, gör ett avtal för att se din läkare. Din läkare kan ha ytterligare resurser eller metoder för att sluta röka som du inte visste existerade. När du har pratat om din situation kan läkaren ordinera ett läkemedel som hjälper dig att övervinna nikotinberoende.

Många människor söker efter information om Array, men de flesta hittar inte den bästa informationen. Den här artikeln kan hjälpa till att hoppa börja din inlärningsupplevelse. Ta den här informationen och börja använda den direkt.Source link