Kolla in dessa bra tips om att sluta röka


Din make och barn har bett dig att sluta röka. Din läkare vill att du ska göra det också. Alla, även försäkringsbolag, vill hjälpa människor att sparka den dödliga vanan eftersom inget gott kan komma ifrån det. Vad hindrar dig? Tiden är här, så fortsätt läsa för tips som hjälper dig att sluta röka.

Om du känner att du absolut måste röka, försök försöksmetoden först. Gör dig själv göra en annan aktivitet först, bara ta en promenad runt huset eller dricka en kopp te. När du håller ut för den extra lilla tiden kan du kanske upptäcka att du lyckas besegra begäret trots allt. Om du fortfarande väljer att röka den cigaretten, kan fördröjningstiden bara innebära att du röker en mindre den dagen.

TIPS! När du äntligen valt att sluta röka, tänk på att gå med i en supportgrupp. Att arbeta med andra som slutar eller som slutat röka kan hjälpa dig att hålla fokus på ditt yttersta mål.

Hypnos kan hjälpa till att sluta röka. Att förvärva en licensierad hypnotisörs tjänster har visat sig vara effektiv för många andra. En hypnotisör har förmåga att plantera starka och permanenta förslag i ditt undermedvetna. När du vaknar från denna trance, kanske du inte är lika intresserad av cigaretter som du var tidigare, vilket gör ditt mål mer uppnåeligt.

Skapa en träningsplan eller ett träningsprogram som hjälper till att fylla tomrummet kvar av cigaretter. En bra träning underlättar också mycket stress från din dag. När du inte har utövat ett tag börjar du med enkla promenader och bygga därifrån. Innan du börjar träna rutin, kontakta din läkare.

Sömn är en nödvändighet om du ska försöka sluta röka. Ju längre du stannar upp, ju fler begär du kommer att möta. De fina timmarna är också tider när du är mer benägen att vara ensam och mindre sannolikt att bli observerad av andra. Optimera din hälsa och minska dina begär genom att sova åt minst åtta timmar per natt.

Sluta röka

Din primärvårdspersonal kan vara en stor resurs om du inte kan sluta röka själv. Dessa dagar finns det många mediciner som kan hjälpa till att lätta din ansträngning för att sluta röka. Förutom att informera dig om olika behandlingar med rökning, kan han eller hon också informera dig om supportgrupper och andra resurser i samhället som kan vara användbara.

Vissa människor tycker inte om tanken på att sluta kall kalkon, så ge nikotinersättningsterapi ett försök. Dessa receptfria läkemedel levererar din kropp med nikotin medan du arbetar för att bryta vanan, vilket kan hjälpa dig att avvärja det värsta av de fysiska abstinenssymptomen.

TIPS! När du slutar röka, informera din familj och vänner om dina avsikter. När du berättar för dessa människor har du slutat, de kommer att motivera dig att förbli engagerad.

Undvik dina triggers att sluta röka med mer framgång. Om du alltid brukade röka medan du läser en bok kanske du måste tillfälligt lägga din bok ned tills du har brutit din rökvanor. Försök att använda andra saker för att distrahera dina tankar, om du funderar på att röka.

Secondhand Smoke

Hälsan hos dina nära och kära beror på att du slutar röka. Secondhand rök har visat sig vara farlig eftersom det orsakar cancer och andra hälsoproblem. Detta kommer att bli förödande under tiden, eftersom du kan utsätta giftiga kemikalier genom secondhand rök. Avsluta kommer att göra både dig och de du älskar mer hälsosamt.

TIPS! Om du inte kan sluta röka själv, besök din läkare. En läkare kan ordinera mediciner för att underlätta dina ansträngningar.

Ge ditt hem en ny start också genom att städa bort rökig lukt. Tvätta och tvätta allt i ditt hus, inklusive: mattor, gardiner och gardiner, väggar och andra typer av ytbeläggningar. Detta kommer att hjälpa ditt hem att känna sig ren och frisk och hålla dig från luktande rök varje gång du går genom dörren.

Skapa idéer för hur man hanterar stunder som är stressiga. Ditt rökningsliv var fyllt med att reagera på stress genom att tända en cigarett. Att ha en alternativ aktivitet planerad att hantera stress kan hjälpa dig att undvika att röka. Har många idéer, bara om din första idé inte hjälper.

Nu har du läst mycket användbar information som hjälper dig i dina ansträngningar att sluta röka. Din livskvalitet kommer att förbättras omedelbart när du inte längre röker. Du kommer också att sluta spara mycket pengar som du annars skulle spendera på tobak. Överväg att använda några av de sparade pengar för att tacka dina nära och kära för att se dig genom processen.Source link