Kolla in dessa bra tips om att sluta röka


Behovet av en cigarett kan verkligen vara obekväma och besvärliga ibland. Vad du än gör måste ställas åt sidan medan du leder utanför för en cigarett, och rökare fungerar inte bra om deras röker inte ligger i närheten. Om du är intresserad av att sluta med denna äckliga, skadliga och pinsamma vana, läs vidare. Följande artikel har ett stort antal användbara förslag som hjälper dina ansträngningar att sluta röka, en gång för alla.

Så snart du bestämmer dig för att sluta röka, gå med i en supportgrupp. Det finns stor nytta i nätverk med människor som förstår de fysiska och känslomässiga utmaningarna du står inför. Dessa individer kan erbjuda stöd, vägledning och bra tips för att hjälpa dig att sluta. Supportgrupper finns på många ställen, även på Internet, så ta tid att undersöka vad som är tillgängligt för dig.

TIPS! Hypnos är värt att prova för dem som letar efter ett sätt att sluta röka. Denna icke-traditionella metod att avsluta har visat stor framgång med många rökare.

Notera alla de metoder du planerar att använda för att sluta röka. Att anpassa och anpassa listan gör det mer effektivt. Alla har en unik stil som hjälper dem att uppnå sina mål. Det är viktigt att du hittar en formel som är hanterbar och bekväm. Detta är lätt att bestämma genom att skriva din egen lista.

Om du inte kan sluta röka kall kalkon, använd nikotinbyte terapi, som fläckar, sprayer, inhalatorer eller tuggummi. Dessa produkter kan köpas i disken och ge din kropp nikotin medan du bryter vanan. De är mycket hjälpsamma för att minska abstinenssymptomen.

Försök inte själv det här. Få hjälp av dina vänner och familj. Att gå med i en supportgrupp kommer också att öka dina chanser att lyckas. Att träffa andra som vill sluta hjälper dig att vara motiverad och du kommer att kunna dela tips.

TIPS! Låt älskade och vänner veta att du vill sluta röka. Genom att överlämna människorna nära dig med din plan ger du dem kraften att hjälpa dig att lyckas.

Om du rökt, inne i ditt hus, ge det en fullständig rengöring när du har slutat. Rengör ditt hus och tvätta dina möbler, så det luktar inte som rök. Om du gör det hjälper ditt hem att sluta lukta som cigaretter och stoppa det från att vara en konstant påminnelse om de cigaretter du haft.

Få en kalender och markera de milstolpar du vill nå och vilka belöningar du får när du kommer dit. Välj belöningar som kommer att ges när du har slutat för 24 timmar, 7 dagar och sedan 4 veckor. Ta dig tid att placera listan på en mycket synlig plats och se den dagligen. Om du läser om din lista kan du vara motiverad när du verkligen tycker om att nå en cigarett.

Håll motivet så ofta som möjligt, eftersom det kan öka dina chanser att sluta röka. Det här kan innebära att motivationsmeddelanden läggs på din kontorsmur eller bär ett armband som symboliserar dina avsikter. Men du bestämmer dig för att göra detta, det kommer att bidra till att hålla en visuell påminnelse om ditt engagemang att sluta, motivera dig i gripen av frestelsen.

TIPS! Om du vill sluta röka, gör en lista över metoder som kommer att fungera för dig. Att ta sig tid att sätta sig ner och anpassa din egen lista till din egen personlighet är en utmärkt metod att sluta.

Hitta support genom att gå med på forum eller samhällen för dem som försöker sluta. Internet innehåller en mängd webbplatser som är avsedda för att hjälpa rökare att sluta sin vana. Det kan vara till hjälp för dig att jämföra dina strategier med andra. Andra ex-rökare förstår dina utmaningar och de känslomässiga problem som ibland blir i vägen för att sluta röka.

Om du hoppas sluta röka, försök undvika situationer som skulle utlösa behovet av en cigarett. Om du drack ditt morgonkaffe och hade en cigarett, byt din rutin. Att ha kaffe medan du är inne i bilen eller vistas bort från baren gör att du kan stoppa dina begär.

Skapa en mantra själv. Berätta för dig själv att du inte tar en puff någonsin igen. Även om du kan bli frestad att röka under stressperioder, låt inte de uppmanas att ångra ditt hårda arbete. Tänk på hur skadligt att bara en cigarett kan vara innan du ens ens har begäret.

TIPS! Vila är nyckeln om du vill sluta röka på allvar. För många ökar cigarettbehov under de sena nätterna.

Vet att när du slutar röka förbättrar du ditt liv, i motsats till att göra ett ädelt offer. Om du slutar uppfattas som en positiv kraft i ditt liv kan du enkelt hålla fokus och lyckas snabbare. Påminn dig om hur viktig din uppgift är, och kom ihåg att de positiva aspekterna av att sluta uppväger de negativa genom en lång skott. Du hittar dina motivationer och har all anledning att sluta omedelbart.

Övergång från rökning till träning. Övning frisätter endorfiner i ditt system. Detta hjälper dig att känna dig lycklig och balansera dig. Dessutom gör något produktivt som att träna dig att glömma att du längtar efter cigaretter. Du bör också träna för att motverka vissa biverkningar av att sluta, till exempel viktökning.

När du känner ett ögonblick av svaghet, ring någon i ditt supportnätverk. Berätta för en vän eller släkting att cravingsna är speciellt dåliga idag. Inte bara talar du om att du pratar i telefonen avlägsnar dig från ditt begär, du får också värdefullt socialt stöd som kommer att hålla mycket längre tid än telefonsamtalet.

TIPS! Om du uppmanas att tända upp, försök använda en fördröjning taktik. Försök att distrahera ditt sinne och din kropp i 10 minuter genom att gå en promenad eller ringa en vän; i denna tid kommer din uppmaning troligen att gått.

Att sluta röka kräver en enorm mängd självkontroll och beslutsamhet. Många som slutar röka hade gjort olika tidigare försök innan de äntligen lyckades. Om du har ett bakslag, bestäm varför det hände, men gå upp och gå vidare.

Försök att byta ut motion för att röka i ditt dagliga liv. Att träna hjälper dig att skölja din kropp från toxinerna av cigaretter och öka dina energinivåer. När du blir mer passform, är du mindre benägen att bli frestad att röka.

Spendera tid meditera om orsakerna till att du slutar röka. Notera några av de viktigaste orsakerna och hålla dem nära dig hela tiden. Varje gång ett lust slår ut, dra ut det papperet och tänka på hur viktiga dessa skäl är.

Koncentrera dig på att äta grönsaker och frukter snarare än godis för att undvika att få den vikt som vanligtvis uppstår när någon slutar röka. Detta kan hjälpa till att balansera ditt system och undvika onödig viktökning.