Kolla in dessa bra tips om att sluta röka


De flesta rökare skulle vilja sluta men känna sig överväldigade av svårigheten av det och att de helt enkelt är oförmögna. Det beprövade rådet i den här artikeln får dig att ta de första stegen för att vara på väg mot cigarettfrihet.

Se till att du kommer ihåg att sluta ett steg vid den tiden. Att sluta röka är en process. Bara fokusera på idag, bara bli av med rökning vana på kort sikt.

Låt din familj och vänner in i hemligheten att du planerar att sluta röka. Genom att förmedla människor nära dig med din plan kan de ge Den motivation du behöver.Detta kan vara den lilla knuff du behöver för att hålla dig på rak och smal.

Tips! Förstå att sluta röka kommer att ta lång tid att materialisera. Att sluta kan vara en lång process.

Sluta röka

Se till att du får mycket vila om du försöker sluta röka. För många, uppehåller sig sent på kvällen leder det till ökad cigarettbehov. Du är mer benägna att vara ensam sent på kvällen och kan smyga en rök eftersom ingen är omkring för att fånga dig under dessa timmar. Om du får en full natts sömn, är det mycket mer troligt att du slutar röka för gott.

Försök att äta hälsosamt för att bekämpa vilken vikt som helst som resulterar i att du slutar röka. Det här förhindrar sannolikheten för viktökning.

TIPS! När frestelsen att röka överväldigar dig, använder du stalling taktik för att få dig att vänta. Genom att berätta för dig själv kommer du att checka tillbaka om tio minuter för att se om du fortfarande vill ha en cigarett, kommer du vanligtvis att undvika begäret.

Till exempel, om du alltid röker när du pratar i telefon är det viktigt att justera sätt du gör sådana saker, så att du inte automatiskt drar ut en cigarett utan vana. Försök hitta något att tänka på av distraktion som kommer att fungera som ersättare.

Tala med din läkare om du är seriös om att sluta röka. Din läkare kan komma att föreslå att du slutar använda resurser som du annars inte skulle ha tillgång till.

Sluta röka

TIPS! Om du inte har kunnat sluta röka med viljestyrka, lägg till några nikotinsubstitut och se om det fungerar. Dessa produkter kan köpas i disken och ge din kropp nikotin medan du bryter vanan.

Secondhand rök kan orsaka cancer och andra viktiga hälsoproblem. Genom att sluta röka förbättrar du inte bara din egen hälsa, du hjälper också människorna runt dig. Att sluta röka nu kommer att göra dig och dina nära och kära.

Motivation och positiv attityd är viktiga punkter när du slutar röka. Tänk positivt om förbättringen i ditt liv kommer att bli så mycket bättre när du slutar röka. Tänk på hur ditt andetag kommer att lukta bättre, hur rena dina tänder blir, eller hur mycket renare och fräschare ditt hem kommer att bli. Medan många människor svarar på negativ förstärkning, kan det vara en enorm fördel att överväga fördelarna med att sluta.

Planera framöver hur du hanterar stressiga situationer. Många rökare når naturligtvis för en cigarett när något stressigt händer. Ha en reservplan om den första planen inte hjälper tillräckligt.

TIPS! När du arbetar med att sluta, ta bort de saker som du mentalt kopplar till rökning. Till exempel, om du brukade tända en cigarett automatiskt innan du ringer ett telefonsamtal, måste du ersätta något annat på plats.

Även om det kan tyckas bra att röka en enstaka cigarett är sanningen att det kommer att förstör allt det hårda arbetet du har gjort upp till denna punkt. Kom ihåg att ha "bara en" kan förvärra dina begär och få dig på den mentala missbruken.

Bli av med alla askkoppar och tändare som du kan ha runt ditt hem. Tvätta alla dina kläder och städa ditt hus för att ta bort rökens lukt. Att göra detta kan se till att du röker från att utlösa ditt begär efter en cigarett.

Du kan ha rökt när du känner dig stressad. Om så är fallet måste du hitta en lämplig ersättare så att du fortfarande kan koppla av när du känner dig stressad.

Tips! Det bästa rådet att börja sluta är att helt enkelt sluta röka. Du kommer att börja din resa dagen då du säger nej till en cigarett.

Utövande släpper endorfiner, naturligt högt som är mycket effektivt för att bekämpa nikotinbehov. Övningen är också fördelaktig på annat sätt; Det kan minimera effekterna av metabolismförändringar som händer när du slutar röka, vilket hjälper dig att minimera den viktökning du upplever.

Diskutera anti-rökningläkemedel med din läkare om mediciner som du kan ta för att hjälpa dig att sluta. Det finns många produkter på marknaden som nu är tillgängliga för att hjälpa dig att sluta för dem som försöker sluta. Fråga en läkare vad de rekommenderar för att hjälpa dig att sluta för gott.

Ät mycket grönsaker, frön, nötter och frön medan du slutar röka. Att äta mat som är lågt kaloriinnehåll och hälsosam mat hjälper dig att sluta röka på många sätt. Till exempel, ständigt har något att göra med dina händer och mun kan beteendemässigt ersätta rökningens rörelser. Att äta dessa livsmedel regelbundet kan också hjälpa till att sakta ner din vikt som du kan få. Näringsämnena i dessa livsmedel kan till och med förbättra hur du mår bättre under uttag.

Tips! Få en kalender och markera de milstolpar du vill nå och vilka belöningar du får när du kommer dit. Håll en lista över möjliga belöningar du kommer att ge dig själv när du gör det en dag utan rökning, eller en vecka eller en månad osv.

Rådgivning kan hjälpa dig i ditt uppdrag att sluta smoing. Det kan finnas underliggande känslomässiga skäl som är kopplade till din rökning. Om du lyckas hantera dessa problem blir det lättare att sluta röka.

Använd sunt förnuft när du äter. Försök inte gå ner i vikt mitt i sluta röka. Du borde istället följa ett balanserat sätt. Rökning påverkar förmodligen hur hälsosamma livsmedel som frukt, färska grönsaker och vissa mejeriprodukter. Att äta dessa typer av matvaror kan hjälpa dig att sluta röka.

Du kan njuta av en vanlig träningstid. Om din kropp börjar läka sig från den skada du har åstadkommit genom rökning, kommer din kropp att belöna dig med mer energi. När du stärker din kropp genom träning, kommer du vara tveksam till att ångra allt det hårda arbetet genom att röka en cigarett.

TIPS! Överväg att hålla ett fotografi av din familj med dig hela tiden medan du slutar röka för att påminna du av din motivation. Det finns statistik som säger att så många som en av fem amerikanska dödsfall är relaterade till rökning.

Planera att ge dig några fördelar när du slutar röka. Du kommer att spara mycket pengar när du inte längre behöver köpa cigaretter. Denna påtagliga fördel av att inte röka kan motivera dig att följa en fantastisk motivator för att fortsätta att undvika att röka.

När du längtar efter en cigarett suger du på en lollipop istället. Den här söta behandlingsklibbens stavpinne tar upp din cigaretthand upptagen. Candy kommer också att hålla din mun upptagen.

När du slutar, planera aktiviteter som tar dig till endast rökfria platser. Om du ska ha lite kaffe på en plats, istället för att sitta ute och undvika rökning uteplatsen. Om du befinner dig på en plats där du inte får röka, blir det mycket lättare att berätta för dig själv.

Tips! Det bästa sättet att sluta röka är att sluta idag. Genom att ställa in ett datum långt in i framtiden minskar du dina chanser till framgång.

Avsluta är ett svårt beslut att göra. Ändå betyder det inte att det inte är möjligt. Det finns många aspekter som berörs när man slutar röka, inklusive tid och tålamod. Kunskap är makt när du slutar. lära så mycket du kan och införliva det i din plan att sluta röka. Om du lägger på vad du har lärt dig här i praktiken kommer du att göra med cigaretter för livet!

Många människor vill räkna ut Array, men har lite problem att förstå dem fullt ut. Lyckligtvis kommer du att kunna hitta all information du behöver här. Lägg bara allt detta råd till god användning.Source link