Kolla in dessa bra tips om att sluta röka


Många rökare tycker att sluta är mestadels en fråga om att bli av med tobaken och vill att du ska sluta. Medan detta verkligen hjälper, finns det sätt att göra det enklare. Det finns många alternativ tillgängliga för att hjälpa dig att sluta röka.

Du måste göra din rökning avstängning så mycket som möjligt. Försök inte att sluta kalla kalkon. Det handlar om en 95% chans att du kommer att misslyckas om du använder den här metoden. Eftersom nikotin är så beroendeframkallande, en plåster, medicin eller en plåster. Detta kommer att underlätta dig genom de svåra tidiga tillbakadragningsstadierna och sluta sluta.

Din läkare kan hjälpa dig att sluta röka själv. Det finns receptbelagda läkemedel, inklusive några anti-depressiva läkemedel.

TIPS! När det gäller rökningstopp, gör inte sakerna ännu hårdare än de redan är. Under inga omständigheter bör du försöka sluta med kall kalkon.

Nikotinutbyte

Du kanske vill tänka på att du ska byta ut nikotin. När du lider av nikotinuttag kan du känna rastlös, irritabel och till och med deprimerad. Kraven kan överväldiga dig. Du kan hjälpa till att lindra dessa känslor genom att använda nikotinutbytesbehandling om du har nikotinuttag. Det rekommenderas inte att du använder en nikotinbytesprodukt och röker samtidigt för att skydda dig själv för att undvika att röka om du använder nikotinbytebehandlingar.

Om du till exempel tyckt om att röka i ditt fordon eller när du läser en bok, slutet på en måltid eller körning, eller gå till ett annat rum för att prata så att du inte tänker på att tända en cigarett. Försök hitta någon typ av ämne.

Tips! När du äntligen valt att sluta röka, tänk på att gå med i en supportgrupp. Du får mycket sympati, råd och stöd genom att bygga upp relationer med människor som har gått eller går igenom samma sak.

Om du är en inomhusrökare, ge den en komplett skrubbning när du bestämmer dig för att sluta. Tvätta gardiner och möbler, gardiner och gardiner och schampo mattan och klädsel. Detta kommer att göra ditt hem luktigt och hålla dig från luktande rök varje gång du går genom dörren.

Sätt in listan där du ofta kommer att få ögat. Det här hjälper dig att ge dig i svaghetstider.

Du måste leta efter sätt att alltid ha din motivation i sikte. Detta kan uppnås genom att posta motiverande ord på ditt kontor eller till och med ha på sig armband som påminner dig om dina avsikter.

TIPS! Om du försöker sluta röka, ta saker en dag i taget. Gör dina mål mycket korta och uppnåeliga – en dag i taget.

Planera framöver hur du hanterar alla stressiga händelser som kan uppstå. Många rökare brukar röka när det händer något stressigt. Har mer än en idé om den första tanken inte fungerar.

Nu är det dags att sluta röka. Försök inte skapa ett datum för att sluta för framtiden, gör idag dagen! Avsluta idag kommer att hindra dig från att ta ett annat steg mot en försvagande eller dödlig sjukdom. Detta hindrar dig också från att såra andra med andrahandsrök.

Istället för att tänka på att du måste "sluta", tänk på det som en gåva till dig själv. Tänk på hur fördelaktigt det kommer att vara för din hälsa och livskvalitet, och kom ihåg att proffsen är mycket större än nackdelarna. Detta kan ge dig en bra anledning att sluta och ge dig sanna skäl att sluta nu.

Tips! Du kan belöna dig själv på olika sätt genom att gå med i ett gym. Du kan använda tiden som du brukar röka för att träna och få din hälsa tillbaka i ordning.

När du försöker bryta rökningens vana äter du massor av nötter, grönsaker, frön och nötter. Att äta lågt kaloriinnehåll och hälsosam hjälper dig att sluta på många sätt. Om du till exempel har denna mat att ockupera din mun och händer kan du ersätta den rökning rörelse du ofta gör. Att äta dessa livsmedel regelbundet kan hjälpa till att sakta ner din viktökning. Vitaminerna och andra näringsämnen i dessa livsmedel kan till och med förbättra hur du känner dig under uttag.

Få hjälp från vänner och familj när du slutar röka. Låt alla veta att du har bestämt dig för att sluta. Deras godkännande och hjälp kan vara nyckeln till din framgång. Du borde också tänka på att gå med i en rökningstoppande grupp och även kolla in beteendeterapi för att hjälpa ditt försök att sluta.

När du fattat beslutet att sluta röka är det viktigt att du fortsätter De flesta som slutade med framgång har försökt att sluta flera gånger innan de släpper upp vanan för gott. Om du har ett bakslag, ta reda på varför du återkommer, välj dig själv och kom tillbaka på din rökfria plan.

Tips! Om du försöker sluta röka, var noga med att få gott om vila . Ju längre du stannar upp, ju fler begär du kommer att möta.

Byt ut dina rökavbrott med en träningsvanor. När du befriar dig från toxinerna märker du skillnaden! När du blir mer passform är det osannolikt att du vill förstöra detta genom att sluta röka en gång till.

Ta dig tid att ärligt överväga de främsta anledningarna till att du vill sluta röka. Skriv ner och håll papperet med dig i din plånbok eller på fickan. När du längtar efter en cigarett, kolla din lista med orsaker och läs igenom den för förnyad motivation.

Försök med en annan vice än att röka som du kan använda för att irritera människor som buggar dig om att röka. Att prata för alla utom du själv lyckas inte .

TIP! Använd fördröjning taktiken när du känner att du absolut måste ha en rök. Berätta för dig själv om att vänta fem eller tio minuter när du känner uppmaningen att röka.

Berätta för hela din familj och nära bekanta att du planerar att sluta röka. Om många människor är medvetna om att du försöker sluta röka, så kommer det att finnas många fler människor som håller dig ansvarig för dina handlingar. Du kommer inte vilja svika dina nära och kära eller bli generad att du fortsätter att röka och bli kort när det gäller deras förväntningar. Denna tanke kan hjälpa dig att hålla dig borta från att röka cigaretter när sakerna blir svåra.

Det är möjligt att sluta röka. Det är inte lätt, men det finns många sätt att bota begäret. Även om det inte är realistiskt att förvänta dig att du aldrig kommer att bli frestad att röka efter att du bestämmer dig för att sluta, borde du lättare kunna sluta om du använder de tips du just läste.

Många vill veta mer om Array, men de vet inte vart man ska börja. Denna artikel är lyckligtvis precis vad du behöver för det. Ta den här informationen och börja använda den direkt.Source link