Kolla in dessa bra tips om att sluta röka


Att sluta röka verkar som en omöjlig uppgift för de flesta, och byggandet av viljan att göra det kan vara skrämmande. Informationen och tipsen i denna artikel kan hjälpa dig att ta de första stegen för att vara på väg att vara rökfri.

Många ex-rökare har funnit att hypnos fungerar när man slutar röka. Denna icke-traditionella metod att sluta har visat stor framgång med många rökare. När du är hypnos kommer hypnotisören att fylla ditt sinne med positiva tankar om att sluta röka. När transen är trasig kan du konstatera att cigaretter håller lite överklagande, vilket gör dig ännu närmare ditt mål att sluta.

Sluta röka

Om du försöker sluta röka, ta saker en dag i taget. Gör dina mål mycket korta och uppnåeliga – en dag i taget. Om du tar saker i en kortare tidsram är det ofta lättare att klara av stressen. När du börjar bli bekväm med ditt engagemang för att sluta röka, kan du börja göra längre siktemål.

Om du helt enkelt inte kan sluta röka rakt ut, använd nikotintum eller hudfläckar. Dessa mediciner, varav många finns tillgängliga i disken, behåll nivån av nikotin i systemet stabilt när du arbetar med att inte röka. De kan förhindra några av de obekväma fysiska symptomen som är förknippade med rökningstopp.

TIPS! Om du försöker sluta röka, låt dina vänner och familj veta. Genom att förmedla människorna nära dig med din plan ger du dem kraften att hjälpa dig att lyckas.

Att undvika de utlösare som får dig att begära en cigarett är nyckeln till att sluta helt. Tänk på alternativa aktiviteter under de tider du normalt hade haft en cigarett. Få en annan distraktion då.

Sluta röka

Se till att du är fullt engagerad innan du ens börjar sluta röka. Vanligtvis kan människor inte sluta röka om de inte har en positiv utsikt. Motivera dig själv genom att överväga alla de kraftfulla motivationerna du har för att sluta.Source link