Kolla in dessa pekar på sätt att sluta bra


Det finns många positiva saker som kommer att bero på att ditt beslut att sluta röka.

Att sätta saker på papper kan ha en djupgående effekt på hela ditt perspektiv. Det kommer att hjälpa dig att vara motiverad och fokuserad på framgång, och kan sluta bli svårare genom att låta dig hålla ögonen på priset.

Övning kan göra en mycket effektiv stressavlastare. Om du inte tränar regelbundet, kan du börja långsamt med att gå på promenader regelbundet. Tala med en läkare innan du börjar träna.

Tips! Om du känner att du absolut måste röka, försök försöksmetoden först. Berätta själv att du måste gå en promenad först, eller kanske du behöver dricka ett glas vatten först.

Genom att berätta för dig själv kommer du att checka tillbaka om tio minuter för att se om du fortfarande vill ha en cigarett, du kan hitta att du kan hantera begäret för den korta tiden. Om du inte gör det, fortsätt att upprepa denna teknik.

Du kanske vill titta på terapi för att hjälpa till med nikotinutbyte. Nikotinuttaget är mycket kraftfullt och kan leda till depression, rastlöshet, frustration eller irritation. Cravings för en cigarett kan vara mycket svårt att hantera. Du kan prova nikotin-ersättningsterapi. Det är väldigt farligt att röka vid användning av dessa produkter. därför, dock.

Det första steget i något program för att sluta röka är att göra ansträngningen innan du räknar ut hur du ska gå om att göra det. De flesta människor misslyckas på grund av brist på viljestyrka. Du kan förbli engagerad genom att komma ihåg skälen till varför du ville sluta börja med.

TIPS! Samla stöd från alla som du älskar. Det är viktigt att du låter dem veta att du behöver sitt stöd och att du inte behöver dem att vara dömande.

Tala med en läkare om du vill sluta röka. Din läkare kan ha resurser för att sluta att du kanske inte vet existerade.

Secondhand Smoke

Secondhand rök kan leda till allvarlig allvarlig hälsa hos dig som kommer i konstant kontakt med den. När du slutar för din egen hälsa kommer dina nära och kära inte längre att utsättas för farorna. Att sluta röka nu kommer att förbättra hälsan hos dig själv och de du älskar mer hälsosam.

TIPS! När du försöker sluta röka, måste du undvika de särskilda triggarna som får dig att röka. Till exempel, om du brukar röka när du kör eller dricker, är det viktigt att justera hur du gör sådana saker, så att du inte automatiskt uppmanar dig att röka.

Håll din motivation för att sluta i ditt sinne hela tiden. Det kan innebära att du limer motivationsaffischer och meddelanden till väggarna på ditt arbetskontor eller genom att bära armband för att symbolisera dina intentioner.

Istället för att tänka på att sluta röka som en tortyr, tänk på det som en present till dig själv. Tänk på hur fördelaktigt det kommer att vara för din hälsa och livskvalitet, och kom ihåg att proffsen är mycket större än nackdelarna. Detta håller dig incitament och hjälp med motivation.

Rökning kan vara det som individer vänder sig till i tider av stress för att lugna dig själv. Om du är en person som gör det, måste du leta efter olika tekniker på hur du slappnar av när du är stressad.

TIPS! Gör inte det själv. Titta på dina vänner och familj för lite uppmuntran genom att låta dem veta att du försöker sluta.

Utövande frisätter endorfiner, naturliga höga som är mycket effektiva för att bekämpa nikotinbehov. Övning kommer också att bidra till att öka din ämnesomsättning för att kompensera för det slag som krävs när du slutar röka, vilket kan hjälpa till att hålla den extra viktökningen i våg som människor som slutar erfarenhet ibland.

När du slutar röka, skäm bort dina begär genom att äta hälsosamma val som nötter, grönsaker, grönsaker och frukt. Att äta mat som är lågt kaloriinnehåll och hälsosam hjälper dig att sluta på många sätt. Om du till exempel har denna mat att ockupera din mun och händer kan du ersätta den rökning rörelse du ofta gör. Att äta denna typ av regelbunden bas kan också minimera den vikt du kan få. Vitamininnehållet och näringsämnena i dessa livsmedel kommer att minska obehagen vid uttag.

Många människor föreslår tuggummi eller suger på hårt godis när ett begär tränger. Vissa andra upplever lindring med elektroniska som hjälper dem att sluta röka.

TIPS! Överväg att klippa tillbaka på din rökning. Detta är en bra utgångspunkt för ditt försök att sluta röka.

Använd mening när det gäller att äta. Börja inte en ny diet när du redan försöker sluta röka. Du borde istället följa ett balanserat sätt. Studier har visat att frukter, frukter och fettrika mejeriprodukter har en dålig smak. Att äta dessa typer av matvaror kan hjälpa dig att sluta röka.

Försök hitta en mindre skadlig vana än att röka som är friskare. Att sluta för någon annan kommer inte alltid den bästa vägen.

Skapa belöningar för att ge dig själv medan du slutar. Du kommer att spendera mycket pengar när du inte längre behöver köpa cigaretter. Denna fördel med att inte röka kan hjälpa dig att motivera dig på ett stort sätt för att fortsätta att undvika att röka.

Tänk på några viktiga delmål, till exempel att stanna bort cigaretter i en vecka och bestämma belöningar för att nå dessa mål innan du Nå dem. Välj belöningar som kommer att ges när du har slutat för 24 timmar, 7 dagar och sedan 4 veckor.

Du vet många fördelar som härrör från att sluta röka. Den enkla kunskapen att rökning är dålig är emellertid ofta inte tillräckligt för att sparka vanan. Det är här den artikel du just har läst är praktisk. Använd de tips du har hittat här när du känner att din lösning är blekande eller de begärda träffarna. Innan länge leder du ett gott och hälsosamt rökfritt liv.

Denna artikel skisserade några viktiga aspekter av Array. Efter att ha tagit in ovanstående uppgifter borde du nu vara mycket mer utbildad om ämnet för. Sluta inte där, men fortsätt att undersöka för att få fler fakta om.Source link