Kolla in dessa pekar på sätt att sluta för gott


Många människor planerar att sluta röka, men få lyckas faktiskt. Använd råd från denna artikel för att lära dig hur du kan sluta röka idag och aldrig se tillbaka. Applicera allt som du permanent slutar röka vana.

Hypnos är ett effektivt verktyg att använda när du slutar röka. Många har funnit det lättare att sluta röka efter att ha besökt en hypnotisör. När du är placerad i en djup trance, kommer hypnotisören att erbjuda dig positiva bekräftelser som förblir inbäddade i ditt minne. När transen är trasig kan du konstatera att cigaretter håller lite överklagande, vilket gör dig ännu närmare ditt mål att sluta.

Tips! Berätta för din familj och vänner om du planerar att sluta röka. Genom att låta dem veta, kan de ge dig den motivation du behöver.

Att skriva ner det kan förändra hela din tankegång. Detta kan hjälpa dig att koncentrera din avslutande ansträngning tydligare, och det kan bli enklare eftersom du kanske är mer fokuserad att se den genom.

Gör en lista och specificera alla metoder du kan använda för att uppnå detta höga mål. Varje person har en unikhet om hur de får saker och mål. Det är viktigt att du specifikt räknar ut vad dina bästa alternativ är. Skapa din egen lista hjälper dig att göra det här.

Gå med i ett gym eller skapa en träningsrutin, inte bara för att få fördelar relaterade till din hälsa, men för att hjälpa dig att hålla dig borta från cigaretter också. Att bara flytta hjälper dig att besegra din stress. Börja långsamt genom att promenera runt i ditt grannskap. Gå alltid till din läkare innan du börjar träna.

Tips! Om du försöker sluta röka, var noga med att få gott om vila. Att inte få tillräcklig sömn kan ibland leda till begär.

Övning är en lång väg att lindra stress. Om du inte har tränat regelbundet, börja med korta promenader eller en enkel rutin och bygg dig därifrån. Tala med din läkare innan du börjar träna rutiner.

Din läkare kan vara en stor resurs om du inte kan sluta röka. Det finns mediciner, inklusive, som kan hjälpa dig att sluta med mycket mindre obehag.

Undvik några av de platser och beteenden som kan leda till att röka cigaretter. Ett par exempel är som om du röker efter att du äter en måltid eller när du kör din bil. Du måste identifiera dessa triggers och ändra hur du svarar på dem så att du inte automatiskt börjar röka. Du måste hitta en distraktion, att tänka på något annat.

Nikotinutbyteterapi

Du kanske vill titta på terapi för att hjälpa till med nikotinersättningsterapi. När du tar ut nikotin, kan du bli irriterad, deprimerad, irriterad eller frustrerad. Kraven kan överväldiga dig. Nikotinersättningsterapi är ett utmärkt sätt att hjälpa dig att övervinna dessa begär samtidigt som du minskar mängden nikotin i kroppen. Det är väldigt farligt att röka vid användning av dessa produkter. Därför, dock.

Minska rökning. Detta hjälper dig att komma igång på din resa för att sluta röka. Försök att vänta en timme innan du har din första cigarett på dagen. En annan strategi för att minska den mängd du röker är att röka en halv cigarett varje gång du har en.

Tips! En av de bästa sakerna du kan göra för att hjälpa dig att sluta är att inte svika om du har ett återfall i dom. De flesta människor kommer inte att lyckas sluta med sitt första försök.

Om du till exempel tyckt om att röka i ditt fordon eller när du läser en bok, behöver du inte hitta något annat med händerna, så att du inte automatiskt drar ut en cigarett utan vana. Försök hitta någon typ av ämne.

Det första steget i att sluta cigaretter är att helt förplikta dig till åtagandet att se det igenom. De flesta misslyckas på grund av brist på viljestyrka. Du kan stärka din beslutsamhet genom att påminna dig ständigt av de många anledningarna till att du vill sluta.

Titta på stopp som ett ändamålsenligt val. Att sluta helt är det enda sättet att verkligen sluta. Avsluta och låt inte dig själv röka igen. Denna metod att sluta cigaretter är inte den enklaste. Det har visat sig vara mycket effektivt, på lång sikt.

Var noga med att rengöra ditt hem när du bestämmer dig för att sluta röka, om du normalt röker inuti. Rengör ditt hus och tvätta dina möbler, så det luktar inte som rök.

Till exempel, när du inte har rökt i en vecka, ta dig ut på en film. Efter en månad, ge dig en trevlig middag på en restaurang som du vanligtvis inte går till. Fortsätt att ge dig själv en belöning i ökande mängd för att erkänna dina framsteg tills du inte tänker på att röka och är redo att flytta förbi den helt.

Låt dina nära och kära veta att du planerar att sluta röka. De kommer att kunna hjälpa dig och hålla påminnelser om att du måste sluta. Det bästa sättet att hjälpa dig att sluta är att ha ett starkt stödsystem. Detta kommer att göra det mycket lättare att lyckas med att du slutar röka.

Skapa ett belöningssystem för dig själv när du når en viss milstolpe. Utveckla en lista över olika typer av belöningar beroende på vilken milstolpe du träffar för extra motivation. Se till att listan är på ett ställe som du lätt kan hänvisa till under hela dagen. Att se dina framtida belöningar kan ge dig den extra lite motivation du behöver när du känner dig svag.

Utveckla ett system med dagliga påminnelser om varför du vill sluta och motivera meddelanden som hjälper dig. Detta kan innebära att du håller ett inspirerande citat eller bild på jobbet eller i din plånbok för att komma ihåg varför du slutar.

Om du har rökt inuti ditt hus, rengör allt grundligt, så det luktar inte av rök. Tvätta och tvätta allt i ditt hus, schampo eller byt ut matta, draperi och gardiner, väggar och andra typer av ytbeläggningar. Hela huset kommer att uppdateras, och du kommer inte att påminnas om önskan att röka varje gång du går genom din dörr.

Det är lätt att berätta för dig att en cigarett blir bra, men det kan bli en annan dag eller till och med år med rökning, och det är verkligen inte värt det på lång sikt. Kom ihåg att ha "bara en" kan förvärra dina begär och få dig på den mentala missbruk.

Planera fram, så att du är beredd att hantera stress utan att tillgripa rökning. Många rökare har vana att lysa upp som svar på stress. Ha några bra alternativ redo så att du kan undvika uppmaningen att lysa upp. Ha en reservplan om den första planen inte fungerar.

Även de bästa ansträngningarna och planeringen kan sluta röka i de bästa människorna misslyckas ibland. Du kan ha en lättare tid att övervinna nästa gång.

När du försöker motstå frestelsen av en cigarett, granska din lista för lite inspiration för att hålla dig på rätt spår.

Du har antagligen märkt att din rökning vana blir sämre i stressperioder. Om du har gjort det här tidigare måste du hitta nya hanteringstekniker för dessa tider. Du kanske tycker att tekniker som meditation, motion och yoga gör att du kan bekämpa stress utan att röka.

När du slutar röka, skäm bort dina begär genom att äta hälsosamma val som nötter, frön, grönsaker och frukt. Att äta mat som är lågt i kalorier och friska hjälper dig att sluta röka på många sätt.