Kolla in dessa pekar på sätt att sluta för gott


Det finns få rökare som inte inser att de borde sluta. Har du någonsin hört en rökare säger hur hälsosamt de trodde att deras vana var? Icke-rökare kan helt enkelt inte relatera till vad du går igenom, men någon som tidigare rökt och slutat kan vara en gudstjänst. Fortsätt läsa för att lära av sina erfarenheter och dra nytta av deras råd.

Ett sätt att öka din framgång när du slutar röka bygger på en lista bra och dåliga föreningar med att sluta. Bara genom att skapa listan förstärker du ditt humör. Genom att göra denna lista kan du gnista ditt intresse och motivation när du slutar, och hjälpa dig att fokusera på att sluta så att du lättare kan sluta röka.

TIPS! Sluta röka så fort du kan. Välj aldrig att sluta röka genom att gå kallt kalkon.

Försök att fördröja din nästa cigarett. Tvinga dig själv att göra något, om det går en promenad runt blocket eller helt enkelt dricker ett helt glas vatten, innan du får få en cigarett. Du kanske finner att avleda din uppmärksamhet åt något annat som kommer att fördröja och slutligen övervinna den önskan att röka. Om du fortsätter och röker, kan förseningen åtminstone minska din rökning för den dagen.

Sluta röka

När du försöker sluta röka, överväg att försöka hypnos. Att besöka en licensierad hypnotisör är en effektiv strategi som har fungerat för många individer. En hypnotisör kan hjälpa dig att sluta röka genom att sätta dig i en trance och bygga uttalanden i ditt sinne som kommer att hålla din hjärna från att vilja röka. Detta bidrar till att minska cigarettillverkningen.

TIPS! Hypnos är ett effektivt verktyg att använda när du slutar röka. En erfaren, licensierad hypnotisör kan hjälpa dig att sluta röka för livet.

Fortsätt försiktigt på en dag för dag när du arbetar för att sluta röka. Gör dina mål mycket korta och uppnåeliga – en dag i taget. Ibland har det en kortare tidslinje som gör det lättare för dig mentalt och fysiskt. Kom ihåg att du kan ställa in långsiktiga mål som ditt engagemang för att sluta vinstmarken.

För att förbättra din hälsa och förhindra dig från att tänka på cigaretter, börja en träningsplan eller registrera dig för ett gym. Du kan också sänka dina stressnivåer genom att träna. Om du är ny att träna, ta det långsamt genom att bara gå varje dag. Utöva inte utan att konsultera din läkare om vad som är säkert och lämpligt övningar för dig.

Om du uppmanas att tända upp, försök använda en fördröjning taktik. Genom att berätta för dig själv att vänta i 10 minuter kan du hitta att du kan hantera begäret för den korta tiden. Om inte, upprepa detta steg så ofta som behövs.

TIPS! Att ge upp sötsaker till frukt och grönsaker gör det lättare för dig att hålla din vikt stabil efter att du slutat. Du kommer att minimera din viktökning när du gör det.

Be dina familjemedlemmar att gå ombord med ditt beslut att sluta röka. Kommunicera ditt behov av support, så att de kan förstå sina viktiga roller, snarare än att bli dömande eller tvivelaktiga. Varna dem också att du kan vara dåligt tempererad i början och att din bedömning kan vara lite grumlig. Försök att maximera din stödnivå under hela processen att sluta röka.

Nikotinutbyte

Överväg att använda en terapi av nikotinbyte. Återkallande från cigaretter kan lämna dig irriterad, deprimerad eller frustrerad. Dessutom kan cravings orsaka extremt obehag under dagen. Dessa överväldigande känslor kan lindras med nikotinutbytesbehandling. Studier har visat att personer som använder någon typ av nikotinersättningsprodukt är dubbelt så troliga att de slutar röka. Använd inte dessa produkter om du fortfarande röker.

TIPS! Använd en av de många nikotinutbyteslösningarna på marknaden idag. Uttag från nikotin kan orsaka känslor av frustration, irritabilitet, depression och rastlöshet.

Skydda din familjs hälsa genom att sluta röka. Secondhand rök har visat sig vara farlig eftersom det orsakar cancer och andra hälsoproblem. När du slutar röka kommer du också att stoppa hur mycket du utsätter dina nära och kära för de farliga kemikalierna i andrahandsrök. Att sluta röka nu kommer att göra dig och alla runt dig hälsosammare.

Låt din familj och vänner veta att du slutar röka. De kommer att kunna hjälpa dig att komma igenom de tuffa tiderna och vara en påminnelse om varför du slutar. Du kommer sannolikt att vara framgångsrik när du slutar om du lägger denna typ av stöd på plats. Detta kommer att öka dina chanser att äntligen vara rökfria för livet.

Minska antalet cigaretter du röker lite varje dag. Det här är en bra utgångspunkt för din strävan att sluta röka. Vänta en timme efter att ha vaknat för att få din första cigarett på morgonen och sluta röka efter middagen. En annan metod att använda är att röka endast hälften av din cigarett för att hjälpa dig att minska gradvis.

Sluta röka

Om du vill sluta röka för gott, kan du behöva träna. De flesta tidigare rökare kommer att berätta att det var nödvändigt att sparka vanan mer än en gång. Sluta röka och gör en stark insats för att undvika att börja om så länge som möjligt. Om du återkommer, ange ett nytt datum för att sluta igen. Varje gång du slutar röka och har ett återfall, lär du dig vad som gick fel och strävar efter att sluta längre nästa gång. Förhoppningsvis kommer du så småningom att komma till ett ställe som du kommer att sluta och det kommer att vara för evigt.

Försök hitta en supportgrupp online, det finns många forum tillgängliga. Det finns många webbplatser som ägnas åt att stödja dem som vill sluta röka. Du kan hitta hjälp genom att jämföra stopptekniker med andra rökare. Dessutom kan du vara säker på att de personer du diskuterar dina problem med kommer att förstå var du kommer ifrån.

TIPS! Du bör inte försöka sluta röka ensam. Sök uppmuntran från vänner och familj – låt dem veta att du försöker sluta och låta dem hjälpa dig.

För att hjälpa dig att bestämma dig för att sluta röka, kom ihåg dina nära och kära och hur din rökning påverkar din hälsa och deras. I Amerika är cirka 20% av alla dödsfall från rökrelaterade sjukdomar. Låt dig inte vara en av dem som dör från att röka. Avsluta idag för bättre hälsa.

Nonsmokers kan inte fathom din önskan att röka en cigarett när du vet vilka hälsomässiga kostnader som är inblandade. Så det är inte förvånande att råd från icke-rökare om hur man slutar är vanligtvis ohjälpligt. Det är möjligt att sluta röka, vilket framgår av de tips och råd du läste tidigare. Applicera sina erfarenheter i ditt liv och befria dig från att röka.