Kolla in dessa pekar på sätt att sluta för gott


Att sluta röka kan vara mycket fördelaktigt för dig. Kom ihåg dessa fördelar när du tillämpar användbara tips som dessa. Håll dessa riktlinjer och använd dem för att hjälpa dig att bli en stolt icke-rökare.

Leta efter en supportgrupp som hjälper dig att sluta röka. De bästa grupperna har en blandning av nya quitters, och människor som har slutat ett tag. Det finns stor nytta i nätverk med människor som förstår de fysiska och känslomässiga utmaningarna du står inför. Människor som detta kan ge dig viktiga tips, support och till och med vägledning. Kolla ditt tidning och lokalsjukhus för supportresurser.

TIPS! Fortsätt försiktigt dag för dag när du arbetar för att sluta röka. Gör dina mål mycket korta och uppnåeliga – en dag i taget.

Hypnos kan vara något du bör försöka om du vill sluta röka. Att besöka en licensierad hypnotisör är en effektiv strategi som har fungerat för många individer. När du besöker en hypnotisörs klinik kommer du att sättas i ett trance tillstånd och positiva affirmationer om att sluta kommer att vara inbäddad i ditt sinne. När du vaknar kan du konstatera att cigaretter har något förlorat sin överklagande, vilket är ett positivt steg i slutprocessen.

Om du försöker sluta röka, låt dina vänner och familj veta. När du berättar för dessa människor har du slutat, de kommer att motivera dig att förbli engagerad. Detta kan vara vad du behöver för att fortsätta.

Skapa en lista över strategier som hjälper dig att sluta. Att ta tid att anpassa din personliga lista är en utmärkt hjälp för att uppnå ditt mål. Varje person gör saker på egen väg. Det är användbart för dig att förstå exakt vad som fungerar bäst för dig. Detta uppnås när du skapar en egen lista.

Se till att du får tillräckligt med sömn när du försöker sluta röka. För många ökar cigarettbehov under de sena nätterna.

Försök inte göra det själv. Att ha kärleken stödjer dig, hjälper dig enormt. Att gå med i en supportgrupp kommer också att öka dina chanser att lyckas. Ibland genom att prata med andra som hanterar samma uttag och problem som du är, hjälper du dig att luta dig mot varandra och slutligen sluta vana.

Var noga med att belöna dig själv för små milstolpar när du slutar röka resan. Till exempel, en gång i veckan har gått utan en cigarett, gå till en film. När du har passerat den månaden långa milstolpe, njut av en fin kväll ute på din favoritrestaurang. Du kan bygga upp dina belöningar och göra varje månad och år utan att röka en ännu sötare framgång.

När du ska sluta röka, låt din familj och vänner veta. De kommer att stödja dig och hålla påminna om att du måste sluta. Det är svårt att sluta utan stödsystem. Detta kommer att göra det mycket lättare att lyckas med att sluta röka mål.

TIPS! Försök att äta hälsosamt för att bekämpa all viktökning från att sluta röka. Detta kommer att hjälpa dig att kontrollera din vikt vid denna avgörande tid.

Att vara en icke-rökare har många fördelar, men du vet redan detta. Trots detta kan du inte ha viljan eller motivationen att sluta röka. Det är vad dessa tips är för. Använd dessa riktlinjer när du har ett begär eller när du inte känner dig motiverad. Du kommer att föryngra din kropp och njuta av din nya frihet från nikotin på nolltid!Source link