Kolla in dessa pekar på sätt att sluta för gott


Även om det finns mycket information om hur skadlig rökning kan vara, är det ofta svårt för rökare att sluta. Om detta gäller dig, använd dessa tips för att hjälpa till att bryta sig fritt från tobak. Applicera de tips som du tror kommer att fungera för dig och sluta göra det lättare.

För att öka dina chanser att lyckas i dina ansträngningar att sluta röka, överväg att skriva ut en lista med fördelar och nackdelar med att sluta. Ditt sinne tenderar att ta någonting mer allvarligt när du skriver ner det. Du kan bli mer motiverad att stanna kvar på vägen, och därför kan du till och med finna sluta vara mindre utmaning.

Om du inte kan göra bort med ett begär helt och hållet, försök åtminstone hålla ut med det så länge som möjligt. Tvinga dig själv att göra något, oavsett om det går en promenad runt blocket eller helt enkelt dricker ett helt glas vatten innan du får få en cigarett. När du håller ut för den extra lilla tiden kan du kanske konstatera att du lyckas besegra begäret trots allt. Om du slutar röka en cigarett, har du åtminstone rökt en mindre cigarett den dagen.

Supportgrupper kan vara en bra resurs när du väl bestämt dig för att du är redo att sluta. Det är bra att träffa andra ex-rökare eftersom de förstår vad du upplever och kan hjälpa dig genom dina kampar. Dessa människor kan bli dina vänner och erbjuda dig en mängd råd som kan hjälpa dig att hålla dig på rätt spår. Du kan kolla din lokala kyrka, rec center eller till och med community college för att hitta dessa supportgrupper.

Hypnos är värt att prova för dem som söker ett sätt att sluta röka. Denna icke-traditionella metod att sluta har visat stor framgång med många rökare. Genom att implantera positiva affirmationer i ditt sinne medan du är i trance får du den boost som du behöver för att fortsätta arbeta mot ditt mål. När du kommer ut ur trance kommer lusten att röka inte vara lika stark. Det betyder att du kommer att närma sig sluta framgångsrikt.

Ta bara varje dag som det kommer. Avsluta är en process. Tänk inte för långt framåt i tiden. Närma dig din plan att sluta röka en dag i taget, och när du är framgångsrik på kort sikt kan du tänka på framtiden.

För att du ska sluta röka framgångsrikt måste du utforma en lista med dina skäl för att göra det. Sitt ner och gör en lista över saker som kommer att fungera för din personlighet. Alla människor har olika sätt att få sina uppgifter uppnådda. Det är viktigt att förstå vad som fungerar för dig och dina behov. Att göra din egen lista kommer att uppnå detta.

Om du skapar en avslutningsplan, var noga med att skriva en lista över alla sätt du kan ge upp för vana. Se till att matcha din lista med din unika personlighet. Alla människor har olika sätt att få sina uppgifter uppnådda. Du måste lära dig de bästa teknikerna för dig. Att skapa denna personliga lista gör just det.

Se till att du äter bra. Du kommer att minimera din viktökning när du gör det här. När du slutar röka, kommer din kropp att kräva mat. För att vara frisk, äta hälsosam mat istället för skräp.

Sluta röka

Har dina kära stöd för ditt beslut att sluta röka. Det är viktigt att du berättar för dem du behöver och värderar deras stöd, och du kan göra utan att dom är dömande. Så, låt folk omkring dig veta att du kommer sluta röka och att ditt humör kommer att förändras på grund av detta. Försök att maximera din stödnivå under hela processen att sluta röka.

Ett regelbundet träningsprogram hjälper dig i dina ansträngningar att sluta röka. Att bara flytta hjälper dig att besegra din stress. Gå en lång promenad varje dag, eller spela en sport. Innan du börjar en träningsplan, diskutera det här med din läkare.

När du försöker sluta röka, måste du hålla dig borta från de saker som utlöser dig och får dig att röka. Till exempel, om du gillade att röka i bilen eller när du läste en bok, måste du ändra ditt beteende när du gör det för att inte automatiskt tänka på att röka. Bli involverad i något annat under dessa tider, för att hålla ditt sinne av din önskan att röka.

Återstående uppmärksamhet och fortsatt motiverad är två av de största delarna av rökavbrott. Föreställ dig hur ditt liv kommer att förbättras efter att du har slutat röka. Tänk dig att ha andetag som inte luktar, eller hur glittrande dina tänder kan vara, och hur fräsch och ren din omgivning kommer att vara. Att se negativen att röka kan skrämma folk till att sluta, men att föreställa sig alla positiva kan vara lika bra.

Börja med att klippa tillbaka på din rökning. Detta kommer att sätta dig på rätt ställe för att sluta röka. När du först vaknar varje morgon, försök att vara uppe i minst en timme innan du tänder upp dagens första cigarett. Du kan också röka bara hälften av din cigarett varje gång du går för en rök som hjälper dig att skära tillbaka.

Om du inte kan sluta kall kalkon, titta på produkter som är speciellt gjorda för att hjälpa processen. Dessa inkluderar tuggummi och fläckar. Dessa receptfria läkemedel levererar din kropp med nikotin medan du arbetar för att bryta vanan, vilket kan hjälpa dig att avvärja det värsta av de fysiska abstinenssymptomen.

Sluta röka

Om ditt sanna mål är att sluta röka, behärskar du konsten att sluta. De flesta som försöker sluta misslyckas första och andra gången. Sluta röka, och gör en stark insats för att undvika att börja om så länge som möjligt. Om du ska glida upp och tända, kom genast tillbaka på rätt spår och sätt in ett nytt slutdatum. Avsluta varje gång du startar om och lär dig av dina misstag. En gång kommer det att hålla fast, så var bara tålmodig.

Skapa ett belöningssystem för dig själv före tid. Unna dig något trevligt varje gång du når dina förinställda mål. Jot down belöningar du ger dig själv efter att du har varit rökfri för en enda dag, vecka och månad. Sätt listan någonstans där du kan se den dagligen. Det kan ge inspiration och motivation under svåra tider.

Eliminera de triggers du associerar med rökning cigaretter. Om du ofta rökt i din bil skapar du en ny drivande vana som att lyssna på en bok på tejp eller göra en motivational körningspellista. Detta hjälper dig att ta bort de föreningar som dessa vanor har med rökning. Hitta något annat som kan tänka dig av saker när det händer

Många människor tycker om stöd från onlinebyte och diskussionsforum. Många webbplatser är dedikerade till att hjälpa dig att sluta. Det kan vara till hjälp att jämföra dina tekniker för att sluta med andra människor. Andra ex-rökare förstår dina utmaningar och de känslomässiga problem som ibland blir i vägen för att sluta röka.

Genom att ta del av de råd som har lämnats till dig här, är du ett steg närmare att få cigaretter ur ditt liv för gott. Berätta för dig själv att du är stark nog att sluta, och att du förtjänar det. Ge dig möjlighet att eliminera denna svåra missbruk. Din hälsa kommer att förbättras, du mår bra och du kommer sluta lukta så illa!Source link