Kolla in dessa pekare på sätt att sluta för gott


Din familj skulle vara väldigt nöjd om du skulle sluta röka. Din läkare vill att du ska göra det också. Du kan även få rabatt på din försäkring för att sluta. Finns det något som borde stoppa dig? Hitta de tips och råd du behöver i den här artikeln för att hjälpa dig att sluta. Tiden är inne; och när du gör det, se inte tillbaka.

Du kanske vill vara med i en supportgrupp när du bestämmer dig för att sluta röka. Det kan vara mycket fördelaktigt att samarbeta med människor som har varit där du är och förstå de emotionella och fysiska utmaningarna du går igenom. Dessa människor kommer att erbjuda dig vägledning, support och råd om hur du slutar. Supportgrupper kan ofta hittas på din lokala kyrka, rekreationscenter eller community college.

Tips! Skriv ner de olika sätten du vill försöka sluta röka. Att sitta ner och skriva sätt att sluta kan införa en optimistisk inställning och motivation för din resa.

Se till att du går om det ett steg i taget. Att bryta vanan är en process; det händer inte över natten. Oroa dig inte för vad som kommer nästa år eller nästa månad. Bara fokusera på idag, när du avslutar nu kommer du att hjälpa dig i framtiden.

Ta mycket vila när du försöker sluta röka. De flesta har mer intensiv cigarettbehov sent på kvällen. Detta är också en lättare tid att smyga i en cigarett. När du får resten du behöver, är det lättare att fokusera på ditt engagemang för att stoppa och motstå frestelsen att ge efter efter begär.

Din primärvårdspersonal kan vara en stor resurs om du inte kan sluta röka själv . Det finns receptbelagda läkemedel, inklusive vissa antidepressiva medel, som kan göra processen att sluta tolerera mer. Fråga också din läkare om en lista över stödgrupper, terapeuter och andra resurser som kan vara till hjälp för dig.

Tips! Om du vill sluta röka för alltid, sluta tänka på för alltid. Ta en dag i taget när du slutar röka.

Se till att du äter bra. Detta kommer att hjälpa till att kontrollera din vikt vid denna avgörande tid. Din kropp kommer att kräva mat när du slutar röka och en hälsosam kost kommer att hålla dig fokuserad på en hälsosam livsstil.

Var säker på att du är villig att hålla fast vid din plan att sluta röka. De flesta som slutar gör det på grund av brist på viljestyrka. Du kan förbli engagerad genom att komma ihåg orsakerna till varför du ville sluta röka ursprungligen.

Försök inte sluta röka utan hjälp och stöd från andra. Berätta för dina vänner och släktingar att du slutar, och få dem att ge dig en hand. Att gå med i en supportgrupp kan också vara en stor hjälp. Att ha ett samtal med dem som delar samma upplevelse kan hjälpa dig genom processen.

TIPS! Om du plötsligt blir uppmanad att röka, försök att fördröja din rökning. Berätta själv att du kommer att vänta i 10 minuter och sedan bedöma hur du känner.

För att undvika nikotinbehov, försök att hantera din stress på andra sätt. Du kan försöka gå till gymmet under ett begär eller starta en ny hobby. När du befinner dig med tiden på händerna fyller du den med saker du älskar att göra, som att prata med vänner, intressanta spel eller böcker.

Skulle byte märken hjälpa dig i ditt mål? Att byta ett varumärke till en smak du ogillar kan helt och hållet släcka cigaretter. Rök inte en större mängd om du har valt att köpa lätta cigaretter. Detta kan hjälpa dig att sluta röka.

Nu har du de verktyg du behöver säga farväl till cigaretter. Att stoppa din cigarettvanor låter dig bli lyckligare, friskare och du kommer att leva längre. Använd de pengar du sparar från cigaretter för att behandla dig själv och din supportgrupp när du officiellt har slutat.



Source link