Kolla in dessa pekare på sätt att sluta för gott


Många tycker att försök att sluta röka är en av de svåraste sakerna att göra. Det finns ingen säker botemedel som fungerar för varje enskild person. Du kan behöva göra lite forskning och experiment tills du hittar de tekniker som fungerar för dig. Ge tipsen nedan ett försök, du kanske bara tycker att det är lättare att ge upp att röka är lättare än vad du någonsin trodde möjligt.

Att utveckla en ärlig lista över rökförmåner och rökningskonsekvenser kan hjälpa dig att uppnå ditt mål att sluta röka. Att lägga saker på papper kan ha en djupgående effekt på din mentala uppfattning. Det kan stärka din motivation att sluta, och minska svårigheten att sluta, genom att hålla din uppmärksamhet på din önskan att sluta.

TIPS! För att bli mer framgångsrik när du slutar röka, försök skriva nackdelarna och proffsen att sluta. Att skriva något ner kan förändra hela ditt mentala perspektiv.

Överväg att besöka en hypnotisör för hjälp med att sparka vanan. Många individer har slutat röka med hjälp av en licensierad hypnotisör. Hypnotisten placerar dig i ett tillstånd där du är särskilt mottaglig för förslag och lägger in positiva idéer i ditt undermedvetna. Effekten är att rökning inte verkar så kraftfull och tilltalande när du vaknar från trance. Detta gör att det blir mycket lättare.

Om du uppmanas att tända upp, försök använda en fördröjning taktik. Berätta för dig själv att vänta fem eller tio minuter när du känner uppmaningen att röka. Det är möjligt att när fem till tio minuter rullar runt, kommer dröjan att ha gått. Upprepa detta steg upprepade gånger om du behöver.

Dina älskade kommer nästan säkert att stödja din önskan att sparka en dålig vana och gå vidare med en hälsosammare livsstil. Det är viktigt att du utnyttjar sitt stöd, men berätta för dem att inte döma dig. Varna dem om det faktum att du sannolikt blir grumpigare än vanligt när du börjar processen. Du kan också vara lite fuzzy-brained. Det är inte enkelt att sluta röka, du borde alltid utveckla ett stödsystem.

TIPS! När du har bestämt dig för att sparka rökning, berätta din familj och dina vänner. Att informera de älskade av dina planer kommer att ge dem möjlighet att hjälpa dig med din resa.

Om du inte kan sluta kall kalkon, titta på produkter som är speciellt gjorda för att hjälpa processen. Dessa inkluderar tuggummi och fläckar. Dessa produkter kan köpas i disken och ge din kropp nikotin medan du bryter vanan. De är mycket hjälpsamma när det gäller att minska abstinenssymptomen.

Sluta röka

Det är ett faktum att sluta röka är inte alltid lätt och det finns ingen bot som fungerar för alla typer av rökare. Det är dock möjligt att sluta röka. Använda de tips du har lärt dig från den här artikeln hjälper dig att sluta röka. Prova dessa metoder, och du kommer att bli förvånad över deras effektivitet.Source link