Kolla in dessa pekare på sätt att sluta för gott


Du måste vara motiverad om du vill bli framgångsrik när du bestämmer dig för att sluta röka. Fördelarna med att sluta röka är obegränsade. Några av dessa fördelar är utan tvekan värda ansträngningarna att sluta. Din hälsa kommer att förbättras, såväl som din familjs hälsa. För att inte nämna de pengar som kommer att sparas och vitaliteten du kommer att utstråla. Fortsätt läsa för att få reda på mer om de mest effektiva metoderna att sluta röka.

Försök att sluta röka genom att använda den metod som är lättast för dina behov. Under inga omständigheter bör du försöka sluta kall kalkon. Om du försöker på så sätt finns det 95% chans att du kommer att misslyckas. Nikotin är så beroendeframkallande att en metod som terapi, plåstret eller medicinen rekommenderas. Dessa hjälpmedel hjälper dig genom de första stadierna av tillbakadragande och gör din plan att sluta röka lättare.

Tips! Sluta röka så fort du kan. Försök inte sluta utan att ha en coping plan på plats.

När du har fattat beslutet att sluta röka, försök att söka hjälp från en supportgrupp. Att prata med dina kamrater hjälper dig att hitta nya tekniker för att kämpa begär, ha emotionellt stöd och hitta nya icke-rökare vänner. Dessa människor kan stödja dig genom de svåraste tiderna med vägledning och tips om hantering. Supportgrupper finns på många ställen, även på Internet, så ta tid att undersöka vad som är tillgängligt för dig.

Sluta röka

Om du är redo att sluta röka, försök hypnos. En erfaren, licensierad hypnotisör kan hjälpa dig att sluta röka för livet. Att skriva en djup trance medan du hör positiva bekräftelser kan fungera för dig. När du vaknar kan du upptäcka att cigaretter har något förlorat sin överklagande, vilket är ett positivt steg i slutprocessen.

TIPS! Om du bestämmer dig för att sluta röka, försök hypnos. Varje år använder tusentals människor av licensierade hypnotiska terapeuter för hjälp med sin rökavgift.

Tala med en läkare om du försöker sluta röka men kommer över svårigheter. Det finns mediciner tillgängliga för att hjälpa dig att sluta röka eller förenkla processen. Din läkare kan också hjälpa dig att hänvisa till stödgrupper och andra resurser du kan använda för att se till att du lyckas sluta.

Få stöd från dina nära och kära, så att du kan sluta röka lättare. Det är viktigt att du låter dem veta att du behöver sitt stöd och att du inte behöver dem att vara dömande. Du borde informera dem om att du troligen kommer att vara i dåligt humör först och att du förmodligen inte kommer att tänka klart. Att sluta röka är en riktig utmaning, och du kommer att behöva stöd för att lyckas.

Nikotiners ersättningsterapi

TIPS! Kom upp med din egen personliga plan för att sluta. Listupptagning i din avslutande ansträngning kommer att hjälpa starkt när du skapar en källa till riktning.

Nikotinersättningsterapi är ett bra alternativ. Uttagssymptom innefattar depression, slöhet och irritabilitet. Dessutom kan cravings orsaka extremt obehag under dagen. Nikotinersättningsterapi är ett bra sätt att hjälpa till att hantera begär. Sådan behandling kan effektivt dubbla dina chanser att sluta. Men du bör aldrig använda dessa nikotinbyten medan du fortfarande röker.

När du är redo att sluta röka, gör allt du kan för att göra ditt engagemang starkt och säkert. Många människor kan inte sluta röka framgångsrikt eftersom de inte är tillräckligt engagerade eller inte närma sig den riktiga tankegången. Du kan förbli engagerad genom att tänka på alla orsaker som du ville sluta i första hand.

Du måste hålla fast vid det genom de svåraste stunderna för att lyckas sluta röka. Kom alltid ihåg vad som motiverar dig och tänka på fördelarna. Tänk på den här artikelns stora råd för att hjälpa dig att sluta med den dåliga vanan att röka för gott.Source link