Kolla in dessa pekare på sätt att sluta för gott


Din familj vill inte att du slutar röka. Din läkare uppmuntrar dig att hjälpa dig att sluta röka också. Ditt försäkringsbolag darlar en rabatt framför dig om du slutar röka. Det är dags att sluta, så använd följande tips för att hjälpa dig att ge upp vana.

Genom att berätta för dig själv kommer du att checka tillbaka om tio minuter för att se om du fortfarande vill ha en cigarett, kan du hitta att du kan klara av begäret efter den korta tiden. Om begäret inte har gått, fortsätt försök med den här metoden.

Kan hypnos fungera för dig? Många rökare har haft en bra framgång med hjälp av en licensierad hypnotisör. Den professionella kan komma in i dig och ge dig positiva bekräftelser. När du lämnar hypnotisören kommer din önskan att sluta röka hos dig.

Nikotinutbyte

Du kanske vill prova nikotinutbyte. Nikotinuttag kan få dig att känna dig deprimerad, rastlöshet, frustrerad eller deprimerad. Kraven kan överväldiga dig. Nikotinersättningsterapi är ett bra sätt att hjälpa dig att övervinna dessa begär samtidigt som du minskar mängden nikotin i kroppen. Det är väldigt farligt att röka vid användning av dessa produkter. därför.

Prata med din läkare för att få en bättre uppfattning om alternativen som finns tillgängliga för att sluta röka. Din läkare kan ha resurser för att sluta röka som du inte hade.

När du bestämmer dig för att sluta röka en gång för alla, gör en lista fylld med användbara tips och sluta strategier. Se till att matcha din lista med din unika personlighet. Alla använder olika metoder för att göra saker. Det är viktigt att hitta vad dina bästa alternativ är. Att komma med din personliga lista kommer att göra detta.

TIPS! Se till att du får gott om vila när du arbetar för att sluta röka. Många tycker att att hålla sena kvällstimmar leder till förhöjda cigarettbehov.

För att förhindra att du tar in dina nikotinavtagningssymtom, leta efter hälsosammare metoder för att hantera stress. Du kan tycka att det är bra att träna under den svåraste delen av dagen, massage eller ansträngande träning under höga krav. När du har stillestånd, distrahera dig själv med vänner, böcker och spel eller spela ett spel som är nytt för dig.

Secondhand rök kan leda till många stora hälsokomplikationer. När du slutar slutar din familj också andas den begagnad rök som din rökning vana genererar. Att sluta röka nu kommer att göra både dig och alla omkring dig älska friskare.

Minska antalet cigaretter som du röker lite varje dag. Detta kommer att hjälpa dig på vägen för att stoppa din rökuppehållsresa. Vänta en timme åtminstone innan du får den första cigaretten på morgonen. Du kan också försöka röka en halv cigarett helt och hållet för att skära på rökning.

Undvik några av de platser och beteenden som kan leda till att röka cigaretter. Du kan associera rökning med körning eller läsning. Ta en titt på hur du kan ändra hur du gör dessa saker, så att föreningarna är svagare och inte får dig att tänka på cigaretter. Välj en annan aktivitet i stället för att röka när du deltar i dessa aktiviteter. Detta kommer att distrahera dig från cigarettbegäran.

TIPS! Förbättra din förmåga att hantera nikotinuttag, genom att använda hälsosamma metoder för att klara av biverkningen av stress. Det här kan översättas till att göra möten för aktiviteter, som gym eller spa, under de timmar då dina nikotinbehov står högst.

Det bästa du kan göra för att starta din cigarettfria livsstil är att bara sluta. Att stoppa helt är det enda sättet att starta din resa. Avsluta kallt kalkon-stopp helt och låt inte dig själv röka igen. Denna metod kan tyckas vara extremt svår. Det har visat sig vara det mest effektiva på lång sikt.

Du måste alltid leta efter sätt att få din motivation. Det kan innebära att du stryker motivationsmeddelanden på din kontorsmur eller till och med bär armband som påminner dig om dina avsikter.

Även om det är lätt att tro att en cigarett blir okej, kan bara en enda puffa ångra allt ditt hårda arbete helt. Håll dina mål och motivation i åtanke så att "bara en" kan göra mycket skada.

En fördel med att sluta röka är så att du kan förbättra hälsan hos alla som är nära dig. Secondhand rök orsakar lungsjukdomar, cancer och andra hälsoproblem för alla runt omkring dig. Din hälsa och hälsan hos de du älskar kommer att förbättra dramatiskt när du slutar. Inte bara kommer sluta röka att göra dig en mycket friskare person, men det kommer också att förbättra dina käraas hälsa.

TIPS! Det är i ditt bästa intresse att hålla sig borta från saker du gillar att göra där du brukar ha en cigarett om du vill sluta röka. Om du alltid haft en cigarett med ditt morgonkaffe eller på happy hour efter arbetet, försök ändra din rutin.

De första dagarna av något slutförtande försök kommer säkert att vara det svåraste. De första två dagarna utan rökning är när kroppen försöker bli av med all nikotin du har konsumerat. Därefter måste du bara hantera psykologiska skäl för att vilja röka. Medan det fortfarande är svårt blir det lättare att motstå uppmaningen att hämta en cigarett.

Diskutera anti-rökmedicinering med din läkare om mediciner som du kan ta för att hjälpa dig att sluta. Det finns många framsteg på marknaden nu tillgänglig för att hjälpa dig att sluta för gott. Fråga din läkare till en läkare vad de skulle rekommendera så att du kan sluta.

Som du kan se finns det ett antal strategier som kan hjälpa dig med dina chanser att framgångsrikt bli en icke-rökare. Din livskvalitet kommer att förbättras omedelbart när du inte längre röker. Använd de pengar du sparar för att spendera på din familj och visa dem ett stort tack för deras stöd.

Överväg att hålla ett fotografi av din familj med dig hela tiden medan du slutar röka för att påminna dig om din motivation. Statistik säger att en av fem personer dör av cigaretter i USA. Bli inte en av dessa olyckliga statistik.

Du måste veta allt du kan på Array för att bli en expert. Ta in denna information här för att hjälpa dig, men fortsätt söka på nätet för ännu mer information. Du kommer att upptäcka att när du är beväpnad med stor information kan du vara en professionell som är säker.Source link