Kolla in dessa pekare på sätt att sluta för gott


Det finns många bra saker som kommer att hända när du slutar röka. Att komma ihåg dessa positiva bieffekter av att sluta hjälper dig att hålla dig motiverad, så använd det i kombination med de tekniker som listas här för optimal effektivitet. Skriv ut den här artikeln och håll den praktisk för att påminna dig varför du slutar, hur du ska stanna rökfri och vad framtiden håller för dig.

Om du absolut måste ha en cigarett med hjälp av stalling taktik. För att hjälpa dig att skjuta upp din cigarett så länge som möjligt, överväga att ta en promenad eller njuta av lite vatten innan du röker. Du kan upptäcka att försena din nästa cigarett lite kommer att minska dina begär. Skulle du fortfarande ge dig in efter begäret, tvinga dig själv att vänta, kan det ta slut att ta en cigarett av din dagliga summa.

Tips! Du bör överväga hypnos om du behöver hjälp med att sluta röka. Många har slutat genom att gå till en licensierad hypnotisör, och det kan också fungera för dig.

Kan hypnos fungera för dig? Att se en licensierad hypnotisör kan vara effektiv och har visat sig lyckad för många människor. Under hypnos kommer hypnotisören att ge dig positiva bekräftelser medan du hypnotiseras. Denna hypnos kommer att berätta för din hjärna att rökning inte är tilltalande, vilket hjälper dig att undvika trängsel att röka.

Se till att du får mycket vila om du slutar röka. Människor som går och lägger sig på en sen timme har ofta mer begär för en cigarett. Senare på natten verkar alltid vara den tiden ingen annan är, så det är lättare att smyga i en cigarett. Om du får minst åtta timmars sömn varje natt, kommer du att fokusera och kunna stoppa alla begär.

10 minuter

TIPS! Låt människorna omkring dig veta att du slutar nikotinvanan. Att informera de älskade dina planer ger dem möjlighet att hjälpa dig med din resa.

Fördröjning taktiken är ett effektivt sätt att hantera överväldigande begär. Berätta för dig själv hur du kommer att känna på omkring 10 minuter och distrahera dig själv. Du borde se längdpasset inom 10 minuter. Om detta inte händer genast, fortsätt att upprepa denna teknik.

När du försöker sluta röka, måste du hålla dig borta från de saker som utlöser dig och får dig att röka. Ett par exempel är som om du röker efter att du äter en måltid eller när du kör din bil. Du måste identifiera dessa triggers och ändra hur du svarar på dem så att du inte börjar börja röka automatiskt. Leta efter ett positivt alternativ för att fylla tiden och distrahera ditt sinne.

Gör ett åtagande att sluta röka innan du börjar räkna ut hur du gör det. De flesta som slutar gör det på grund av brist på viljestyrka. Du kan stärka din beslutsamhet genom att påminna dig själv ständigt av de många anledningarna som gör det viktigt för dig att sluta.

TIPS! Om du inte kan sluta kall kalkon byt ut dina cigaretter med nikotinplåster eller tandkött. Dessa produkter levererar små doser nikotin till din kropp för att avhjälpa missbruk utan smärta och stress av uttag.

Gör ett försök att minska rökning. Detta kan vara ett effektivt sätt att börja processen att eliminera rökning. Vänta en timme eller mer för att få din första cigarett på morgonen. En annan strategi för att minska den mängd du röker är att röka en halv cigarett varje gång du har en.

Du kommer att bli bättre att sluta varje gång du gör det. Några personer som slutar röka har gjort flera försök innan de lyckades. Prova det själv genom att sluta och bara se hur länge du kan hänga på innan du väljer vanan igen. Om du startar igen, välj omedelbart ett nytt datum för att avsluta. Håll slut på längre tid, och du blir bättre på det. Så småningom kommer du att bli bra att sluta och en gång kommer du att sluta och aldrig gå tillbaka.

Det absolut bästa rådet som hjälper dig att sluta röka är att bara göra det. Stopp kommer att börja dig på din nya väg. Det här är en enkel lösning att sluta, men det är inte alltid lätt. Denna metod att sluta cigaretter är inte den enklaste. På lång sikt uppväger hälsan och de fysiska fördelarna det ursprungliga obehaget.

TIPS! Att undvika de utlösare som får dig att begära en cigarett är avgörande för att du slutar helt. Ändra ditt beteende, så att du inte är frestad, till exempel, gå till nya restauranger som inte tillåter att röka.

Troligen vet du redan att rökning är dålig för dig. Även om du känner till fördelarna kan det inte vara otillräckligt för att få dig att sluta röka. Det är där de tips du just läst komma in. Använd dessa riktlinjer när du har ett begär eller när du inte känner dig motiverad. På nolltid kan du gärna meddela dig själv som en icke-rökare.Source link