Kolla in dessa pekare på sätt att sluta för gott


Många människor vet inte hur man faktiskt försöker sluta röka, och i många fall uppstår svårigheten helt enkelt på grund av brist på information om hur man ska sluta. Som det är med någonting, ju mer kunskap du har om något, desto lättare blir det. Rådgivningen som ingår i denna artikel kommer att hjälpa alla som slutar röka.

Att skriva något ner kan förändra hela ditt tankesätt. Det kommer att hjälpa dig att vara motiverad och fokuserad på framgång och kan sluta vara svårare genom att låta dig hålla ögonen på priset.

Skriv ut fördelarna med att sluta röka för att lägga till din motivation och eliminera cigaretter från din dagliga rutin . Att skriva något ner kan förändra hela ditt mentala perspektiv. För att lyckas med ditt mål att sluta röka, borde du göra det så enkelt med en metod som du eventuellt kan. Det kan hjälpa dig att hålla dig motiverad och kan sluta göra det lättare.

Tips! Försök inte gå på kallt kalkon.

Berätta för dig själv att du måste gå en promenad först, eller ens avsluta bara ett stort glas vatten innan du röker. Om du slutar röka en cigarett kan förseningen få dig att röka en mindre cigarett den dagen.

Se till att du får tillräckligt med sömn när du slutar röka. För de flesta ökar cigarettbegäran under sena nätter. Du är mer benägna att vara ensam sent på kvällen och kan smyga en rök eftersom ingen är omkring för att fånga dig under dessa timmar. Om du får en full natts sömn kommer du att fokusera och kunna sluta alla begär.

Den första Steg i att sluta cigaretter är att helt förplikta dig till åtagandet att se det igenom. De flesta som slutar gör det för att de ger upp eller håller sig i brist på viljestyrka. Du kan förbli engagerad genom att tänka på anledningarna till att du ville sluta röka i början.

Hitta en supportgrupp om du behöver ytterligare support efter att du slutat röka. Det finns stor styrka och trygghet i en grupp likasinnade människor som alla driver mot samma mål och hanterar samma utmaningar. Du hittar inte bara stöd, utan råd och vägledning som leder dig till stor framgång. Stödgrupper kan ofta hittas på din lokala kyrka, rekreationscenter eller gemenskapskollegium.

Du bör inte försöka att ta på sig hela bördan av att röka ensam. Du kanske också är intresserad av att gå med i en supportgrupp.

För att undvika sprickbildning under press av begär och nikotinuttag, försök att hantera din stress på andra sätt. Du kan upptäcka att några effektiva alternativ är att träna, hålla en journal eller ansträngande övning under höga krav. När du har lite ledig tid, distrahera dig själv med vänner, spela spel så att du inte tänker på att röka.

Låt dina nära och kära veta att du planerar att sluta röka. De kommer att hålla dig på rätt spår och fortsätta att påminna dig när du känner dig svag. Det mest effektiva sättet att sluta är att ha ett starkt stöd för dig. Detta kommer att hjälpa dig att öka din sluta röka betydligt.

När du ska sluta röka, låt din familj och vänner veta. De kan sedan stödja dig i dina ansträngningar. Att bygga ett supportteam är ett optimalt sätt att lyckas sluta. Om du gör det hjälper du att maximera din sannolikhet för framgång och kommer dig närmare ditt mål.

Positiv Outlook

Motivation och positiva utsikter är nyckeln till att sluta. Försök att tänka på hur uppfyllt ditt liv kommer att vara när du har slutat. Din andedräkt blir mycket bättre, din hälsa kommer att förbättras, och din andedräkt gör dig mycket mer kissbar. Även om den negativa inverkan av rökning aldrig bör ignoreras, kan en positiv syn också vara mycket kraftfull.

Många tidigare rökare misslyckades vid första gången de försökte. Ställ in ditt mål för en dag, och vara en nonsmoker så länge som möjligt. Om du startar upp igen, ange ett annat datum för att avsluta. Håll bara på det och försök att förlänga den tid du slutar, lära av dina misslyckanden när du går.

Om du rökt, inne i ditt hus, ge det en fullständig rengöring när du har slutat. Detta inkluderar mattor, gardiner, väggar och jämn möbler. Detta kommer att göra ditt hus lukta rent och friskt, och en rökig lukt kommer inte att hälsa dig när du kommer in i ditt hem.

Tips! Din familj och dina nära och kära erbjuder den största motivationen att sluta. De kan påverkas av inte bara din möjliga sjukdom eller död utan också av negativa hälsoeffekter från att vara runt din rök.

Vid denna tidpunkt bör det vara klart varför att veta att de bästa metoderna för att sluta röka är viktiga att förstå. Du kommer att hitta det lättare att ge upp cigarettvanan nu när du har befogenhet att ge användbar information. Att utnyttja denna information kommer att förbättra din förmåga att slå din missbruk av cigaretter.

Den här artikeln har visat att det finns mycket att göra med Array. Om du använder dessa tips och tricks kommer du att förstå bättre. Du borde dock inte sluta lära sig om. Fortsätt att undersöka och lära dig allt du kan om ämnet.Source link