Kolla in dessa tips på sätt att sluta bra


Din familj vill att du slutar röka. Din läkare vill ha samma sak från dig. Du kan även få rabatt på din försäkring för att sluta. Vad hindrar dig? Tiden har kommit, så fortsätt läsa för att hitta tips som gör att du slutar och aldrig ser tillbaka.

Skriv ut fördelarna med att sluta röka för att lägga till din motivation och eliminera cigaretter från din dagliga rutin. Att skriva saker ner kan förändra hela din tankegång. Du kan använda listan som motivation när du behöver det, vilket hjälper dig att fokusera på dina mål.

Tips! Hitta ett sätt att sluta röka som fungerar för dig, men försök att göra det lite efter en liten stund. Försök aldrig att sluta kalla kalkon.

Leta efter en supportgrupp som hjälper dig att sluta röka. De bästa grupperna har en blandning av nya quitters, och människor som har slutat ett tag. Det kan vara till hjälp att diskutera dina problem med ex-rökare som har haft samma utmaningar som du. Människor som detta kan ge dig viktiga tips, support och till och med vägledning. För att hitta en stödgrupp som är avsedd för rökning, kolla din lokala recenter, kyrka eller community college.

Börja träna hemma eller gå med i lokalt gym, för att hålla dig sysselsatt och förhindra dig från att röka. Att bara flytta hjälper dig att besegra din stress. Om du är ny att träna, börja långsamt genom att gå varje dag. Tala med en läkare innan du börjar någon form av motion.

Älskade Ones

TIPS! Ta bara varje dag som det kommer. Detta är en process som kan ta månader innan resultaten är uppenbara.

Har dina kära stöd för ditt beslut att sluta röka. Låt dem veta att du behöver den typen av stöd och att det inte finns något behov av att dömas av dem. Se till att du säger till dig att du kanske är lite cranky, särskilt under de första dagarna efter din sista cigarett. Se till att du har stöd från nära vänner och kära under din avslutande process. Det här stödet kan komma till nytta eftersom det inte är lätt att avsluta.

Om du bestämmer dig för att sluta röka och inte vill kyla kalkon, överväga nikotinersättningsterapi. Att använda dessa nikotin-tillhandahållande OTC-produkter i samband med din egen personliga viljestyrka kommer att bekämpa de grova symptomen på uttag.

Du kan nu känna sig bättre beredd att börja sparka denna vana. Avsluta kommer att förbättra din hälsa och utseende, och kan lägga till flera år i din livstid. Du kan använda pengarna som du brukade spendera på cigaretter för att köpa de människor i ditt liv som har hjälpt dig att sluta lite tack gåva.Source link