Kolla in dessa tips på sätt att sluta för gott


Att sluta röka ses ofta som enbart om att gå på kall kalkon och kasta dina cigaretter i papperskorgen. Medan den här metoden kan hjälpa dig att sluta, finns det sätt att göra det enklare. Det finns en mängd olika tekniker och hjälpmedel som du kan använda för att hjälpa dig att sluta röka.

Support Group

Att gå med i en bra stödgrupp kan hjälpa dig att sluta röka. Det kan vara till hjälp för dig att tala med människor som vet vad du går igenom, som också kan identifiera med den fysiska och emotionella belastningen du kan uppleva. Den här supportgruppen kan ge dig nytta av deras erfarenhet, vad som är bra att sluta göra. Det kan finnas en supportgrupp för personer som försöker sluta i ditt samhälle. Titta på platser som samhällskollegor eller kyrkor.

Förstå att sluta röka kommer att ta lång tid att materialisera. Att bryta vanan är en process; det händer inte över natten. Tänk inte för långt framåt i tiden. Tillvägagångssättet avslutas dag för dag. Ge dig själv kredit för varje dag du lyckas, och du kan bli förvånad över hur snabbt dessa dagar blir till veckor.

Låt människorna omkring dig veta att du slutar nikotinvanan. De kan hjälpa till att stödja dig efter eget val. Det kan vara den extra motivationen du behöver för att hålla koll på att sluta röka.

Älskade Ones

Om du vill sparka din rökning vana, få hjälp av dina vänner och kära. Se också till att de vet att de inte är dömliga och är så optimistiska som möjligt för att förbättra chansen till framgång. Varna dem om det faktum att du sannolikt blir grumpigare än vanligt när du börjar processen. Du kan också vara lite fuzzy-brained. Det är inte lätt att sluta röka, och du måste ha stöd från dina nära och kära under denna process.

Skriv ner de olika sätten du vill försöka sluta röka. Att ta sig tid att sätta sig ner och anpassa din egen lista till din egen personlighet är en utmärkt metod att sluta. Alla har en unik stil som hjälper dem att uppnå sina mål. Det är mycket viktigt att du hittar något som fungerar bra för dig. Att göra din egen lista kommer att uppnå detta.

Det första steget i något program för att sluta röka är att göra ett åtagande att se det igenom. Det är lätt att misslyckas i ditt försök att sluta om du inte blir ordentligt motiverad eller ger upp för fort. Hjälp dig att vara motiverad genom att komma ihåg allt som orsakade att du vill sluta och skriva ner dem för att hålla dem på ditt sinne.

Om du vill sluta röka, kan du överväga att byta från ditt favoritmärke av cigarett. Att byta till ett dåligt märke kan negativt ändra din uppfattning om att röka. Rök dem som du skulle ditt vanliga varumärke och andas in dem samma. Du kommer att njuta av att röka mindre. Detta är det första steget att sluta.

Att tänka på ett positivt sätt och motiveras är viktiga delar när man slutar röka. Försök att föreställa dig hur bra ditt liv kommer att vara när du slutar. Att sluta röka kan förbättra din lukt, dina tänder och eliminera lukt från ditt hem och din bil. De negativa effekterna av rökning kan leda till att vissa slutar, men använder också positiva fördelar för motivation.

När du känner en överväldigande önskan att röka, använd fördröjning taktiken. Om du gör något annat och sedan omvärderar dina känslor efter några minuter kommer du att upptäcka att det värsta av begäret är borta. Om detta inte händer genast, fortsätt att upprepa denna teknik.

Inse att du kommer att uppleva tider av stress, så gör en specifik plan för att motverka detta. Många rökare når naturligtvis för en cigarett när de känner sig stressade. Om du gör en plan för de saker du ska göra, kommer du troligtvis att lyckas sluta röka. Håll en back-up plan praktisk om plan A inte fungerar.

Att tänka på effekterna av att röka på din familj kan tjäna som en seriös motivator för att sluta röka. Data tyder på att cirka tjugo procent av dödsfall i USA har något att göra med att röka. Bli inte ett nummer!

De första dagarna blir det svåraste. Faktum är att de första två dagarna, ungefär 48 timmar, är den värsta delen av att sluta, för att du avgiftar från nikotin. När nikotin är ur ditt system, kommer du att kräva känslomässigt istället för fysiskt. Det kommer fortfarande vara svårt, men begäret blir mindre när tiden går.

För att undvika att uppleva viktökning efter att du slutat röka, äta en hälsosam kost fylld med frukt och grönsaker. Detta kommer att hjälpa till att kontrollera din vikt vid denna avgörande tid. Du måste påminna dig själv om att din kropp kommer att vilja äta när du slutar, du borde äta hälsosam.

Efter att ha läst den här artikeln har du förhoppningsvis en bättre uppfattning om vad du kan göra för att hjälpa dig att sluta röka. Även om det inte är realistiskt att förvänta sig att du aldrig kommer att bli frestad att röka efter att du bestämt dig för att sluta, borde du lättare kunna sluta om du använder de tips du just läste.Source link