Lämna rökning bakom! Avsluta denna minut med hjälp av dessa tips


Även de mest bestämda människorna tycker att det är skrämmande att sluta röka. Även de som verkligen vill sluta känner fortfarande som att de får något av det. Dessa förslag hjälper dig att bestämma det bästa sättet att bryta förbindelserna med cigarettberoende.

Om du behöver röka, försök att fördröja det. Fynda med dig själv och berätta själv att du kan röka efter att ha gått eller efter att ha ett stort glas vatten. Ibland är försenad rökning faktiskt tillräcklig för att förhindra att du tar den puffen. Om du fortfarande känner att du behöver den cigaretten, kan försena det innebära att du röker minst en mindre på den aktuella dagen.

TIPS! Sluta röka gradvis. Kallkalkon är kanske inte det mest effektiva tillvägagångssättet för dig.

Överväg att besöka en hypnotisör för hjälp med att sparka vanan. Att se en licensierad hypnotisör kan vara effektiv och har visat sig lyckad för många människor. Hypnotisten kan sätta dig i djupt trance och ge dig positiva affirmationer som håller dig inbäddad i ditt sinne. När du kommer ut ur trance kan cigaretter vara mindre tilltalande, vilket betyder att du är så mycket närmare att sluta för gott.

Kom med din egen personliga plan för att sluta. Listupptagning i din avslutande ansträngning kommer att hjälpa mycket eftersom du skapar en källa till riktning. Alla kommer att hitta de tekniker som fungerar bäst för dem. Det är viktigt att du hittar något som kommer att fungera för dig. Gör en lista för dig själv.

När du slutar röka, vila så ofta som möjligt. Om du stannar upp sent kan det öka cigarettbehovet. Många gånger finns det ingen runt under sena kvällstimmar, vilket gör det lättare att smyga i ett par puffar. Att ställa in åtta fasta sömn varje natt kan hjälpa dig att behålla ditt fokus samtidigt som du kan behålla dina begär.

TIPS! Om traditionella metoder inte har fungerat, överväga hypnos. Många har funnit det lättare att sluta röka efter att ha besökt en hypnotisör.

Din läkare kan hjälpa dig att sluta när alla andra strategier misslyckas. Det finns receptbelagda läkemedel, inklusive vissa antidepressiva medel, som kan göra processen att sluta tolerera mer. Fråga också din läkare om en lista över stödgrupper, terapeuter och andra resurser som kan vara till hjälp för dig.

Många människor vänder sig till mat när de slutar röka, så det är viktigt att du fyller på hälsosamma mellanmål. Detta kommer att hjälpa till att kontrollera din vikt vid denna avgörande tid. Foder dina önskningar med bara de hälsosammaste matvarorna, som frukter, grönsaker och fullkorn.

Det första steget i något program för att sluta röka gör det åtagande att se det igenom. Många människor brukar misslyckas med att sluta på grund av att de inte har rätt inställning och de tenderar att ge upp sig enkelt. Motivera dig själv genom att överväga alla de kraftfulla motivationerna du har för att sluta.

Tips! Om du tycker att det är för skrämmande att sluta röka kallkalkon, överväg att hjälpa processen med att försöka byta ut nikotinplåster eller tuggummi. Dessa mediciner, varav många finns tillgängliga i disken, håller nivån på nikotin i systemet stabilt när du arbetar med att inte röka.

När du funderar på att sluta röka, gör en tid för att se din läkare. Din läkare kan ha ytterligare resurser eller metoder för att sluta röka som du inte visste existerade. Dessutom kan din läkare känna att du skulle dra nytta av att använda en receptbelagd läkemedelsbehandling för att hjälpa dig att sluta.

Många har många slutat röka. Du kan också. Om du är övertygad om dina förmågor för att övervinna vanan och är fast besluten att flytta avdelningen, kommer du till slut att lyckas. Din styrka och förmåga kan till och med överraska dig.Source link