Lämna rökning bakom! Avsluta denna minut med hjälp av dessa tips


De flesta individer vill sluta röka, men de blir avskräckta innan de ens försöker. Avsluta kommer genom beslutsamhet och en positiv attityd, tillsammans med några användbara tips som de nedanför. Avsluta kan vara enklare än vad du tidigare trodde om du använder följande information.

Kallt Turkiet

Tips! Sluta röka så fort du kan. Försök inte avsluta den kalla kalkonväggen.

Försök att göra det så enkelt som möjligt på dig att sluta röka. Försök aldrig att sluta kalla kalkon. Om du försöker sluta kall kalkon kanske du hamnar i återfall. Din chans att lyckas är störst med nikotinbytebehandling eller medicinering. Någon av dessa metoder kan göra din upplevelse lättare, vilket gör att du kan sluta bra.

Om du måste röka en cigarett, försök att fördröja dig själv först. För att hjälpa dig att skjuta upp din cigarett så länge som möjligt, överväga att ta en promenad eller njuta av lite vatten innan du röker. Du kanske finner att avleda din uppmärksamhet på något annat kommer att fördröja och slutligen övervinna den önskan att röka. Om även efter förseningen har du fortfarande en cigarett, kommer du åtminstone att ha tagit lite tid, vilket betyder att du kommer att röka mindre den dagen.

Sluta röka ett steg åt gången. Vägen till stopp är bara en process. Oroa dig inte med nästa månad eller nästa år. Tillvägagångssättet avslutas dag för dag. Ge dig själv kredit för varje dag du lyckas, och du kan bli förvånad över hur snabbt dessa dagar blir till veckor.Source link