Lämna rökning bakom! Avsluta denna minut med hjälp av dessa tips


Att behöva röka kan ibland vara besvärligt. Du måste sluta oavsett aktivitet du är inblandad i så att du kan röka ute. Du kan till och med känna att något är "av" om du inte reser med dina favoritrökar. Fortsätt läsa för att lära dig att sluta med denna pinsamma vana. Denna artikel har massor av tips för att hjälpa dig att sluta röka.

Gör ditt avslutande försök så enkelt på dig själv som du kan. Att försöka sluta med att gå kallt kalkon är aldrig en bra idé. 95% av tiden, kommer personer som försöker sluta röka med hjälp av den kalla kalkonmetoden börja röka igen strax efter att ha försökt sluta. Eftersom nikotin är mycket beroendeframkallande, bör du använda någon typ av terapi, medicin eller en plåster. Du kommer att vara bättre rustad att göra det genom ånger och sluta röka permanent.

TIPS! Du måste göra din rökningstopp så enkelt som möjligt. Kallkalkon är kanske inte det mest effektiva tillvägagångssättet för dig.

Om du behöver röka, försök att fördröja det. Gör dig själv göra en annan aktivitet först, bara ta en promenad runt huset eller dricka en kopp te. Genom att fördröja dina handlingar finner du att du verkligen inte vill ha den cigaretten trots allt. Även om du sänker sig till cigaretten i slutändan, kommer du åtminstone att röka en eller två mindre än du normalt skulle ha den dagen.

När du slutar röka, vila så ofta som möjligt. Många tycker att att hålla sena kvällstimmar leder till förhöjda cigarettbehov. Sena nätter tenderar att vara en tid då ingen är i närheten, och det gör det lättare att bli frestad att röka. Om du får en full natts sömn hjälper det att hålla fokus och undvika begär.

Älskade Ones

TIPS! Hypnos kan hjälpa sluta röka. Många individer har avslutat framgångsrikt efter att ha arbetat med en licensierad hypnotisör.

Prata med dina nära och kära för att få sitt stöd när du slutar röka. Gör dem medvetna om att deras stöd är viktigt, men att de inte borde vara dömande. Låt dem veta att du är moody i början, eftersom ditt tänkande inte kommer att vara lika tydligt. Det är svårt att sluta röka, så du behöver stöd från dina nära och kära.

Försök inte detta själv. Få lite stöd från dina nära och kära. Informera dem om orsakerna till att du försöker sluta, och låt dem hjälpa dig. Försök också att nå ut till en stödgrupp för råd och rådgivning. Att vara med andra som är i samma båt kan vara till hjälp.

Att ha en positiv attityd och mycket motivation kan direkt påverka hur lätt det är för dig att sluta röka. Försök att tänka på hur mycket bättre ditt liv kommer att vara när du har slutat. Tänk på allt som kommer att förbättra, från din hud, till ditt hår, till din andedräkt, till lukten av din bil. Trots att när människor känner till de dåliga sakerna om att röka kan de bli rädda nog att sluta, kan positiva förändringar också hjälpa.

TIPS! Tala med en läkare om du behöver hjälp i dina försök att sluta röka. Dessa dagar finns det många mediciner som kan hjälpa till att underlätta dina ansträngningar att sluta röka.

Om du har blivit trött på att du vill röka, är du redan halvvägs för att sluta! De tips du har läst i den här artikeln bör hjälpa dig att ge dig den återstående informationen du behöver för att sluta röka för gott. De tips och förslag som nämns i den här artikeln hjälper dig att göra just det.Source link