Lämna rökning bakom! Avsluta denna minut med hjälp av dessa tips


Det finns många bra saker som kommer att hända när du slutar röka. Kom ihåg dessa fördelar när du tillämpar användbara tips som dessa. Håll de råd du lär dig här praktiskt, så du kan använda dem efter behov när du behöver den extra hjälpande handen i din väg att bli en icke-rökare.

Du kanske vill vara med i en supportgrupp när du bestämmer dig för att sluta röka. Det kan vara till hjälp för dig att tala med människor som vet vad du går igenom, som också kan identifiera med den fysiska och emotionella belastningen du kan uppleva. Dessa människor kan bli dina vänner och erbjuda dig en mängd råd som kan hjälpa dig att hålla dig på rätt spår. Du är säker på att hitta några supportgrupper i ditt område. De kan träffas i en kyrka, ett samhällscentrum eller en skola efter timmar.

TIPS! Om du inte kan göra bort med ett begär helt och hållet, försök åtminstone hålla ut med det så länge som möjligt. Ta en lång promenad, diska eller ta bort tvätten innan du tillåter dig att röka.

Om du försöker sluta röka, ta saker en dag i taget. Ta din resa dag för dag, med fokus på ögonblicket istället för framtiden. Om du tar saker i en kortare tidsram är det ofta lättare att klara av stressen. När du börjar bli bekväm med ditt engagemang för att sluta röka, kan du börja göra längre siktemål.

Få en god natts sömn varje natt om du försöker sluta röka. Att stanna upp sent kan höja trötthet, öka cravings för en cigarett. Dessutom är det lätt att buka för frestelsen att röka när det är sent på natten och alla andra sover redan. Sova åtta timmar varje natt gör det lättare att fokusera och styra nikotinbehov.

Om du inte tror att du kan sluta kall kalkon, kan du prova nikotinbytesprodukter, som tuggummi eller fläckar. Dessa produkter kan köpas i disken och ge din kropp nikotin medan du bryter vanan. De är mycket hjälpsamma för att minska abstinenssymptomen.

Tips! Få mycket sömn varje natt om du slutar röka. När du behåller senare nätter blir du sårbar för att ge dig in efter dina cigarettbehov.

Tala med din läkare om att sluta röka. Din läkare kan kanske föreslå att du slutar använda resurser som du tidigare inte kände till. Om du är kandidat kan din läkare också ge dig receptbelagd medicin som kan hjälpa dig att sluta röka.

Utveckla ett system med dagliga påminnelser om varför du vill sluta och motivera meddelanden som hjälper dig. Du kan tycka att det är bra att skriva inspirerande citat i din planerare, eller ha på dig smycken som påminner dig om din kamp. Dessa påminnelser ger dig den enhet du behöver för att bekämpa frestelser.

Du kan hitta stöd i form av onlineforum. Det finns många webbplatser som hjälper människor att sluta röka. Du kan hitta hjälp genom att jämföra stopptekniker med andra rökare. Om du har ett supportsystem som består av andra som slutar, kommer det att hjälpa dig att hantera eventuella problem du kan ha.

TIPS! Att ge upp sötsaker till frukt och grönsaker gör det lättare för dig att hålla din vikt stabil efter att du slutat. Människor kan gå upp i vikt när de slutar röka, så var uppmärksam på vad du lägger i munnen, vilket gör dessa veggie snacks till en bra idé.

Du vet säkert hur mycket sluta röka som kommer att gynna dig. Beroendet mot cigaretter är kraftfullt, och kunskapen är kanske inte tillräcklig för att sätta dig på rätt spår. Använd dem när du tror att dina motivationsnivåer behöver öka eller när ett begär uppstår. Du kommer att njuta av fördelarna med att vara en icke-rökare innan du vet det.Source link