Lämna rökning bakom! Avsluta denna minut med hjälp av dessa tips


Några personer tycker att försök att sluta röka är bland de svåraste sakerna de någonsin har gjort. Ingen metod är effektiv för alla och medicinsk vetenskap har verkligen inte gjort ett botemedel mot cigarettbehov. Forskning vad som har fungerat för andra, kanske det kan fungera för dig också. Du kanske tycker att det är lättare än du trodde när du följer tipsen nedan.

Om du måste röka en cigarett, försök att fördröja dig själv först. Tvinga dig själv att slutföra något annat jobb, innan du kan få en cigarett. Genom att fördröja dina handlingar finner du att du verkligen inte vill ha den cigaretten trots allt. Fördröjning kan bidra till att minska det belopp som du röker, vilket kan göra en betydande skillnad under året.

Om du försöker sluta röka, ta saker en dag i taget. Håll ditt fokus på att komma igenom idag utan en cigarett, snarare än att tänka på att sluta för alltid.

Låt människorna omkring dig veta att du slutar nikotinvanan. När du delar informationen med dem som är närmast dig kan de hjälpa dig att fortsätta fokusera på att sluta. Detta kan ge dig mer av ett tryck för att fortsätta försöka sluta.

Gör en lista över vilka metoder du kan använda för att avsluta. Att sitta ner och skriva sätt att sluta kan införa en optimistisk attityd och motivation för din resa. Olika sätt att arbeta för olika människor. Det är mycket viktigt att du specifikt räknar ut vilka sätt som fungerar bäst för dig. Att göra en lista för dig själv kommer att uppnå detta.

Att ta saker långsamt kan hjälpa dig att sluta röka. Istället för att tänka på att stanna för alltid, tänk på att ta det en dag i taget. Att göra kortare mål gör det lättare för dig att hantera, både mentalt och fysiskt. Kom ihåg att du kan ställa in långsiktiga mål som ditt engagemang för att sluta vinstmarken.

TIPS! Samla stöd från alla som du älskar. Du måste prata med människor och låta dem veta vad du går igenom, det här är det enda sättet du kan få hjälp.

Dina älskade kommer nästan säkert att stödja din önskan att sparka en dålig vana och gå vidare med en hälsosammare livsstil. Det är viktigt att de förstår att du behöver deras odödliga stöd. Varna dem också att du kan vara dåligt tempererad i början och att din bedömning kan vara lite grumlig. Att sluta röka kan vara mycket svårt, så det är viktigt att du har stöd av dem som är nära dig vid denna tidpunkt.

När du jobbar med att sluta, ta bort de saker som du mentalt kopplar till rökning. Till exempel, om du alltid röker när du pratar i telefonen, än du behöver hitta något annat att göra med dina händer, eller gå till ett annat rum för att prata så att du inte tänker på att tända en cigarett. Bli involverad i något annat under de här tiderna, för att hålla ditt sinne av din önskan att röka.

Support System

Om du inte tror att du kan sluta på en gång, använd nikotingummi eller nikotinplåster för att ersätta nikotin du får från cigaretter. Dessa nikotinbyten kommer att hjälpa dig att sluta genom att ge din kropp en liten mängd läkemedel för att hjälpa till att stoppa uttag.

Prata med dem som du är nära med om rökningens inverkan i ditt liv och ditt beslut att sluta. De kan vara där för att hjälpa dig att sluta. Att använda ett bra stödsystem är fördelaktigt när du slutar. Ett solidt stödsystem förbättrar dina chanser att sluta permanent.

Håll dig positiv och motiverad för att sluta röka. Tänk på förbättringen i ditt liv du kommer att ha. Tänk på allt som kommer att förbättra, från din hud, till ditt hår, till din andedräkt, till lukten av din bil. Att tänka på allt gott som kan hända som ett resultat av att sluta kan vara lika motiverande som att tänka på det dåliga.

Sluta röka för gott, sluta så många gånger som det tar. De flesta tidigare rökare kommer att berätta att det var nödvändigt att sparka vanan mer än en gång. Ställ in ditt mål för en dag, och arbeta sedan nästa dag när du kommer dit. Om du slår tillbaka och lämnar in en cigarett, ange ett annat datum för att sluta. Gör en vana att sluta, och försök att göra det längre varje gång du slutar. Du kommer att upptäcka att du kommer att bli bättre att sluta, och så småningom kommer du att sluta helt.

TIPS! Försök inte sluta röka utan hjälp och stöd från andra. Få lite stöd från dina nära och kära.