Lämna rökning bakom! Avsluta denna minut med hjälp av dessa tips


Även personer med en stark vilja har vanligtvis problem med att sluta röka. Även människor som verkligen är motiverade att sluta åberopa fortfarande rökning till viss del. Använd de tips du håller på att läsa för att koppla bort dina känslor från din nikotinberoende och bli av med det för gott.

Ett hjälpmedel för att hjälpa dig att sluta är att göra en lista med anledningar till varför du borde sluta röka, och också orsakerna till att du motstår att sluta. Att skriva något på papper gör det mer kraftfullt och mer riktigt till ditt sinne. Det kan stärka din motivation att sluta, och minska svårigheten att sluta, genom att hålla din uppmärksamhet på din önskan att sluta.

TIPS! Om du vill sluta röka, berätta för dina nära och kära om dina planer. När du låter folk veta dina planer kan de hjälpa dig att behålla frestelsen och vara motiverad.

För att sluta röka, bör du sträva efter att skapa en egen lista över hur du kan sluta. Att skapa en personlig, avslutad rökningslista bidrar till att öka sannolikheten för att du kommer att kunna slutföra med framgång. Alla har sina egna sätt att få saker gjort. Det är användbart för dig att förstå exakt vad som fungerar bäst för dig. Att göra en lista för dig själv av dina egna metoder hjälper dig att nå ditt mål.

När en cigarettsträng slår, försök att genomföra förseningar. Tvinga dig att vänta minst tio minuter innan du ger dig uppmaningen. Vanligtvis kommer du att bli distraherad med något annat och vänta längre än tio minuter. Om det inte fungerar första gången, upprepa det här steget tills det gör det.

Försök att äta hälsosamt för att bekämpa all viktökning från att sluta röka. Människor kan gå upp i vikt när de slutar röka, så var uppmärksam på vad du lägger i munnen, vilket gör dessa veggie snacks till en bra idé. Det är normalt för din kropp att kräva mat under stoppprocessen, och det bästa sättet att tysta dina begär och stabilisera ditt humör är att äta hälsosamma snacks.

Nikotinutbyte

Nikotinersättningsprodukter är ett bra verktyg för att sluta röka. När du lider av nikotinuttag kan du bli irriterad, irritabel och till och med deprimerad. Nikotintraver kan vid tiden vara överväldigande. Nikotin-ersättningssystem hjälper dig att hantera begären. Studier har visat att personer som använder någon typ av nikotinersättningsprodukt är dubbelt så troliga att de slutar röka. Det är viktigt att undvika att använda dessa om du fortfarande röker.

När du slutar röka, måste du undvika de utlösare som du alltid har förknippat med att röka. Ett par exempel är som om du röker efter att du äter en måltid eller när du kör din bil. Du måste identifiera dessa triggers och ändra hur du svarar på dem så att du inte börjar börja röka automatiskt. Försök hitta något att tänka på om ämnet.

TIPS! Ta mycket vila när du försöker sluta röka. Massor av människor tycker att om de stannar upp sent, är de mer benägna att kräva cigaretter.

Kick rökning vana för dina älskade hälsa. Secondhand rök kan orsaka olika farliga hälsoförhållanden och sjukdomar som cancer. Din familjemedlemmar kommer att spendera mindre tid utsatt för farorna med begagnad rök när du slutar röka. Att sluta röka ger fördelar för dig och de du älskar.

En mycket viktig faktor för att sluta röka är att ha en bra attityd och mycket motivation. Identifiera alla sätt på vilka ditt liv kommer att dra nytta av att vara en icke-rökare. Att sluta röka kan förbättra lukten av andan och den totala hälsan i munnen. Trots att när folk känner till de dåliga sakerna om att röka kan de bli rädda nog att sluta, kan positiva förändringar också hjälpa.

Idag är dagen för att sluta röka! Ett framtida datum kommer att vara alltför frestande att skjuta upp och släcka, så det är bäst att bestämma att det idag är dagen du kommer att sluta. Avsluta idag kommer att hindra dig från att ta ett steg mot en eventuellt dödlig sjukdom. Du skyddar också din familj mot farorna med begagnad rök. Dessa saker borde göra slut på ännu viktigare för dig.

TIPS! Diskutera din önskan att sluta röka med din läkare. Olika mediciner, inklusive antidepressiva medel, kan göra det lättare att sluta.

Sammanfattningsvis finns det ingen anledning att vara rädd för förslaget att utbyta tobak från ditt liv. Allt du behöver för att uppnå ditt mål är beslutsamhet och lite självförtroende. Du kommer bli förvånad över vad du kan uppnå när du är motiverad.Source link