Lämna rökning bakom! Avsluta denna minut med hjälp av dessa tips


Du måste ha tydlig syn på dina mål och motivation för att framgångsrikt övervinna din rökning om du inte är motiverad. Det finns många fördelar som väntar på att bli haft om du sparkar din rökning vana. En eller flera av dem kan vara tillräckligt för att stimulera dig när det blir svårt. Du kan förbättra din hälsa, spara mycket pengar, förhindra ökad chans lungcancer, och bara se och känna dig mycket bättre. Så läs den här artikeln för tips som hjälper dig att sluta röka.

Se till att du slutar en dag vid tiden. Klockan kan vara en process. Ta varje dag som det kommer och koncentrera dig på att inte röka den dagen, dina ansträngningar att sluta kommer att samlas in i en rökfri framtid.

Skriv ner de olika sätten du vill försöka sluta röka. Att sitta ner och skriva sätt att sluta kan införa en optimistisk attityd och motivation för din resa. Det finns typiskt många olika sätt att uppnå ett visst mål, och människorna varierar i vilket av dessa sätt som är mest effektiva för dem. Du måste göra vad som fungerar för dig. Skapa din egen personliga plan för att sluta.

TIPS! Få dina nära och kära att stödja dig i ditt beslut att sparka din dåliga rökvanor. Det är kritiskt att människorna närmast dig erbjuder stöd, inte kritik eller dom.

Gör en lista och specificera alla metoder du kan använda för att hjälpa dig sluta röka. Varje person är unik om hur de får saker på egen väg. Det är viktigt att du och dina behov. Att göra en lista för dig själv av dina egna metoder hjälper dig att uppnå detta.

Be dina familjemedlemmar att gå ombord med ditt beslut att sluta röka. Du måste låta dem veta att du vill ha sitt stöd, det här är det enda sättet du kan få hjälp. Låt dem veta att du kan vara skarp eller irriterad på grund av uttag, eftersom ditt tänkande inte kommer att vara lika klart. Att sluta röka är en svår process, och du behöver stöd för att lyckas.

Om du inte har kunnat sluta röka med viljestyrka, överväga att hjälpa processen genom att försöka byta ut nikotinplåster eller tuggummi.

Försök inte sluta röka utan hjälp och stöd från andra. Samla en stödgrupp av icke-rökning vänner och familj för att hjälpa dig när du kämpar. Du kanske också vill överväga att gå med i en supportgrupp för personer som försöker sluta röka. Att prata med dem som delar samma erfarenhet kan hjälpa dig genom processen.

TIPS! Cravings verkar komma oftast när en individ känner sig stressad. För att hålla dig från att falla offer för detta, hitta ett hälsosamt alternativ för stressavlastning.

Låt familj och vänner veta att du vill sluta röka. De kan ge en värdefull resurs och hjälpa dig att sluta. Att ha ett stödsystem är de bästa sätten att sluta röka. Detta kommer att hjälpa dig att öka din gaol avsevärt.

Motivation och positiv attityd är viktiga punkter när du försöker sluta röka. Försök att tänka på hur bra ditt liv kommer att vara när du har slutat. Tänderna kommer att se vitare ut, din hälsa kommer att förbättras, och din andedräkt gör dig mycket mer kissbar. Medan man vet att farorna med att röka kan skrämma lite för att sätta tobaken ner, kan en positiv utsikter också vara mycket kraftfull.

Håll dig fri från platser eller symptom som du normalt skulle röka.

Återstående uppmärksamhet och fortsatt motiverad är två av de största delarna av rökavbrott. Försök att markera fördelarna och förbättringarna i din övergripande hälsa. Tänderna kommer att se vitare ut, dina kläder kommer inte längre att lukta som rök, och din andedräkt gör dig mycket mer kissbar. Det finns många anledningar att sluta röka – vad är ditt?

Ge ditt hem en ny start med att städa bort rökig lukt. Rengör ditt hus och tvätta dina möbler, så det luktar inte som rök.

Bli av med askar och tändare i ditt hem. Tvätta dina kläder och städa ditt hus för att avlägsna lukten av rök. Detta kommer att hjälpa dig med dina rökning dagar för att utlösa ett begär.

Rökning har förmodligen varit något du brukade hjälpa dig att gå igenom stressiga händelser. Om så är fallet måste du undersöka andra alternativ för att hantera stress när det händer.

Utövande frisätter endorfiner, naturliga höga som är mycket effektiva för att bekämpa nikotinbehov. Övning kommer också att bidra till att öka din ämnesomsättning för att kompensera för det slag som krävs när du slutar röka, vilket kan hjälpa till att hålla den extra viktökningen i våg som människor som slutar erfarenhet ibland.

Om du försöker sluta röka, håll dig borta från situationer, miljöer och aktiviteter som generellt resulterat i att du röker. Om du associerar med att röka med att dricka en kopp kaffe på morgonen eller gå på happy hour när arbetsdagen är klar kommer du förmodligen att behöva justera rutinen. Att ha kaffe medan du är inne i bilen eller vistas bort från baren gör att du kan stoppa dina begär.

TIPS! Inse att att sluta röka är något positivt i ditt liv, snarare än något negativt. Om du ser sluta som en prestation, kommer du att vara mer motiverad att fortsätta din kamp.

När du försöker bryta rökning vana, koncentrera dig på att äta frukt, frön, frukt och grönsaker. Att äta lågt kaloriinnehåll och hälsosam hjälper dig att sluta röka på många sätt. För en sak, om du har munnen och händerna att ständigt göra någonting kan du ersätta beteendemöjligheterna för rökning. Att äta dessa livsmedel regelbundet kan också bidra till att minska viktökning. Näringsämnena hjälper dig också att känna under uttagsperioden.

Om du känner att du håller på att knäcka, få någon annan in på det direkt. Inte bara är det dags att prata en stor distraktion tills frestelsen att röka passerar, du kommer också sannolikt att få den uppmuntran du behöver för att recommit att sluta.

Du måste kämpa genom de utmanande stunderna när du försöker sluta röka. Granska dina skäl för att sluta röka regelbundet, så att du inte förlorar motivation och ger upp. Använd de råd du har läst här för att sparka vanan och förbli rökfri för livet.

Om du kan göra bort saker som påminner dig om att röka, blir det lättare att motstå frestelsen. Du kan börja med att släcka alla tändare, tändstickor eller askkoppar. Sätt dina kläder i tvättmaskinen och rengör ditt hus noggrant för att bli av med lukten. Genom att eliminera lukten kommer du att vara mindre benägna att ha ett begär.

Massor av folk vill förstå ämnet för Array men vet inte vart man ska börja. Lyckligtvis för dig har denna artikel gett dig den information som du behöver för att komma igång med att göra just det. Nu är det dags att ta den kunskap du har fått och tillämpa den på ditt liv!