Lämna rökning bakom! Avsluta denna minut med hjälp av dessa tips


Du måste vara motiverad om du vill bli framgångsrik när du bestämmer dig för att sluta röka. Det finns många fördelar med rökstopp. En av dem kan vara tillräckligt för att uppmana dig när det blir tufft. Du kan förbättra hälsan hos dig och dina nära och kära, spendera mycket mindre pengar, förhindra ökad chans lungcancer, och bara se och känna dig mycket bättre. Så läs den här artikeln för tips som hjälper dig att börja din resa för att sluta röka.

Att lägga saker på papper kan ändra din mentala uppfattning. Det här kan ge din motivation att hålla fast vid den här gången, och kanske till och med sluta med att du kan vara fokuserad.

Sluta röka så enkelt som möjligt. Undvik att gå kallt kalkon. En stor majoritet av rökare som försöker sluta kalla kalkon misslyckas. Nikotin är så beroendeframkallande att en metod som terapi, plåstret eller medicinen rekommenderas. Dessa saker hjälper dig med eventuella abstinenssymptom du kan uppleva, och slutar lyckas mycket mer troligt.

Dessa personer kan erbjuda tips, råd och råd om hur man ska sluta. Supportgrupper kan ofta hittas hos din lokala kyrka, gemenskapskollegier eller gemenskapskollegiet.

Hypnos är värt att prova om du vill sluta röka. Många individer har lättat att sluta framgångsrikt efter att ha arbetat med en licensierad hypnotisör. Hypnotisten kan komma in och ge dig positiva affirmationer. När du äntligen vaknar kan du konstatera att cigaretter har något förlorat sin överklagande, vilket ger dig större chans att lyckas.

Om du tycker att det är för skrämmande att sluta röka kallkalkon, använd nikotingummi eller nikotinplåster till hjälpa till att ersätta nikotin som du får från cigaretter.

Om du inte kan göra bort med ett begär helt och hållet, försök åtminstone hålla ut mot det så länge som möjligt. Ange uppgifter som du åtar dig att utföra före den cigaretten, inklusive små saker som att gå på en promenad eller göra en juicejuice. När du blir klar kan du ha viljestyrka att säga nej. Genom att använda fördröjningstekniken kan du röka en mindre cigarett om dagen.

TIPS! När du är nära att ge efter för dina begär för en cigarett, tänk på en fördröjning innan du får njuta av. Berätta själv att du måste ta en lång promenad innan du kan röka, eller försök att dricka ett glas vatten innan du röker.

Du kanske vill prova nikotinbyten. När du tar ut nikotin kan du känna rastlös, deprimerad och till och med deprimerad. Cravings för en cigarett kan vara mycket svårt att hantera. Du kan upptäcka att nikotinbytebehandling hjälper till att lindra dessa känslor. Det är väldigt farligt att röka vid användning av dessa produkter. Därför, dock.

Sluta röka

Secondhand rök kan orsaka cancer och annan stor hälsa hos någon omkring dig som kommer i konstant kontakt med det. Genom att sluta röka, minskar du dina käraas exponering för detta farliga ämne, du hjälper också människor runt dig. Att sluta röka nu kommer att förbättra hälsan hos dig och dina nära och kära.

När du slutar röka, informera din familj och dina vänner om dina avsikter. Att ge bekanta personer med denna information kan låta dem motivera dig, tillsammans med att hjälpa dig att slå frestelser. Deras stöd kommer att vara ett stort steg för att hjälpa dig på vägen för att sluta röka en gång för alla.

TIPS! Låt din familj och vänner veta om du planerar att sluta röka. Andra som känner till ditt mål kommer både att hålla dig ansvarig och ge dig ett supportsystem.

Låt din familj och vänner veta att du vill sluta röka. De hjälper dig att hålla ditt mål i sikte. Det mest effektiva sättet att hjälpa dig att sluta är att ha ett starkt supportsystem. Detta kommer att öka dina chanser att lyckas sluta röka.

Motivation och positiv inställning är viktiga punkter när du slutar röka. Försök att tänka på hur bra ditt liv kommer att vara när du har slutat. Tänderna kommer att se vitare ut, din hälsa kommer att förbättras, och din andedräkt gör dig mycket mer kissbar. Medan många människor svarar på negativ förstärkning kan det vara en enorm fördel att överväga fördelarna med att sluta med.

Det bästa sättet att sluta röka är bara att helt enkelt sluta. Stopp är det enda sättet att starta din resa. Sluta helt och börja aldrig igen. Denna metod kan tyckas vara extremt svår. Det har faktiskt visat sig att denna metod kan vara ganska effektiv.

Skynda inte på att sluta. Ta det dag för dag. Ta din resa dag för dag, med fokus på ögonblicket istället för framtiden. Du kommer att känna att du har uppnått mer genom att fira varje dag du inte röker. När dina fysiska behov för nikotin minskar kan du ställa upp långsiktiga mål som matchar ditt engagemang och komfortnivå.

Sätt denna lista på kylskåpet och titta på det varje dag. Detta kan bara bidra till att hålla dig styrka under svaghetstiden.

Håll din motivation för att sluta tänka hela tiden. Det kan innebära att du limer motivativa affischer och meddelanden till väggarna på ditt arbetskontor eller genom att bära armband för att symbolisera dina avsikter.

Planera i förväg hur du ska lyckas hantera stress. Många rökare svarar på stress genom att lysa upp som svar på stress. Ha en reservplan om den första tanken inte fungerar.

Om du vill uppmana dig att tända, försök använda en fördröjning taktik. Tvinga dig att vänta minst tio minuter innan du ger dig uppmaningen. Vanligtvis kommer du att bli distraherad med något annat och vänta längre än tio minuter. Om du fortfarande känner uppmaningen, försök att hålla dig distraherande i 10 minuters steg för att avstå från att röka så länge som möjligt.

TIPS! Rökningstopp är en av de få gånger då det är bäst att förhöra; Fördröjning taktik är ofta en effektiv strategi. Genom att berätta för dig själv om att du kommer att se hur du känner på 10 minuter och sedan distraherar ditt sinne och kropp under den tiden kommer du normalt att hitta 10 minuter senare, kommer begäret att gå.

Kom ihåg att du kan få en Livet utan cigaretter, även under besvärliga tider så länge du är förbunden. Genom att tänka på de saker som ger dig mest motivation, får du en mycket bättre chans att inte sluta. Håll råd från den här artikeln i åtanke för att bränna dina ansträngningar för att sluta röka och kunna motstå framtida frestelser att lysa upp.

Du kommer först att vara förvirrad om ämnet Array, helt enkelt på grund av informationsöverbelastning. Du kan hitta massor av material, men att ta din tid är smart. Genom att använda det du har lärt dig här kommer du att kunna få en positiv upplevelse.Source link