Lämna rökning bakom! Avsluta denna minut med hjälp av dessa tips


Många gånger kan du höra att folk säger att det är svårt att sluta röka, men det betyder vanligtvis att de inte vet hur man gör det . Som med många saker i livet, desto mer utbildade handlar du om att sluta, desto lättare kommer du att kunna uppnå det. Läs vidare för att lära dig några av de strategier som kan ge upphov till mindre svårigheter.

När du försöker sluta röka, överväg att försöka hypnos. Denna icke-traditionella metod att sluta har visat stor framgång med många rökare. Genom att implantera positiva affirmationer i ditt sinne medan du är i trance får du den boost som du behöver för att fortsätta arbeta mot ditt mål. När du lämnar hypnotisören kommer din önskan att sluta röka att stanna hos dig.

TIPS! Ett hjälpmedel som hjälper dig att sluta är att göra en lista med anledningar till varför du borde sluta röka och också orsakerna till att du motstår sluta. Att skriva något ner kan förändra hela ditt mentala perspektiv.

Det är viktigt att närma sig din resa genom att fokusera på en enda dag i taget. Att sluta röka är en process. Tänk inte ens på framtiden. Idag är allt du borde oroa dig för, så se till att du inte röker just nu och dina dagar börjar börja lägga till för alltid.

Tala med dina nära och kära om ditt beslut att sluta röka. Andra som vet om ditt mål kommer både att hålla dig ansvarig och ge dig ett supportsystem. Det här kan vara den lilla nudgen du behöver för att hålla dig på rak och smal.

övningsrutin

Tips! Om du absolut måste ha en cigarett nu, försök att fördröja det för ett tag. Genom att berätta för dig själv kommer du att checka tillbaka om tio minuter för att se om du fortfarande vill ha en cigarett, kommer du vanligtvis att undvika begäret.

Ett regelbundet träningsprogram hjälper dig i dina ansträngningar att sluta röka. Övning är en beprövad stressavlastare, och personer som slutar röka behöver stressavlastningar! Brist på träningsrutin i ditt liv innebär att du tar tid och börjar med korta, uppmätta aktivitetssteg. Innan du börjar träna rutin, kontakta din läkare.

Fördröjning taktiken är ett bra verktyg att använda när längtan efter en cigarett verkar överväldigande. Genom att berätta för dig själv kommer du att checka tillbaka om tio minuter för att se om du fortfarande vill ha en cigarett, kommer du vanligtvis att undvika begäret. Om du inte ser de resultat du letar efter direkt bör du fortsätta försöka.

Om du har svårt att sluta röka, tala till en läkare. Dessa dagar finns det många mediciner som kan hjälpa till att underlätta dina ansträngningar för att sluta röka. Din läkare kan också hjälpa dig att hänvisa till supportgrupper och andra resurser du kan använda för att se till att du lyckas sluta.

TIPS! Om du har svårt att sluta röka, tala med en sjukvårdspersonal. Det finns mediciner, som vissa antidepressiva läkemedel, som kräver recept som kan hjälpa dig att komma igenom försök och utmaningar att sluta.

Vid denna tidpunkt bör du förstå hur instrumental kunskap är när det gäller att sparka vanan. När du förstår vilka metoder som fungerar bäst för dig, blir sluta röka mycket enklare än du förväntade dig. Använd informationen som presenteras här, och du har kunskap om hur du avslutar i kort ordning.