Lämna tjuv bakom och lära dig att lära dig hälsosamare


Med vårt nuvarande samhälle är det ibland svårt att hitta vägen till att vara en icke-rökare, eftersom det finns olika påtryckningar och influenser som gör det möjligt för en person att fortsätta röka. Men med de tips som ges här är det möjligt att övervinna din missbruk och bryta sig ur stress-rök-rök-cykeln.

För att öka dina chanser att sluta röka, gör en lista över plusser och minusar om att stoppa. Du kommer ihåg dessa skäl och tänka på dem varje gång du vill röka. Det kan stärka din motivation att sluta, och minska svårigheten att sluta, genom att hålla din uppmärksamhet på din önskan att sluta.

TIPS! När du har fattat beslutet att rökning inte längre är för dig, leta efter en supportgrupp för hjälp. Det kan vara till hjälp för dig att prata med människor som vet vad du går igenom, som också kan identifiera med den fysiska och emotionella belastningen du kan uppleva.

Om traditionella metoder inte har fungerat, överväga hypnos. Många har hittat framgång med professionella hypnotisörer. Att skriva en djup trance medan du hör positiva bekräftelser kan fungera för dig. Det kan få cigaretter att tycka mindre aptitretande, vilket leder till att du aldrig vill röka igen.

Låt människorna omkring dig veta att du slutar nikotinvanan. När du låter folk veta dina planer kan de hjälpa dig att behålla frestelsen och vara motiverad. Det kan vara den extra motivationen du behöver för att hålla koll på att sluta röka.

Se till att du får mycket vila om du slutar röka. Människor som går och lägger sig på en sen timme har ofta mer begär för en cigarett. Detta är också en lättare tid att smyga i en cigarett. Om du går och lägger dig på ett schema, är det mycket mer troligt att du slutar röka för gott.

Tips! Berätta för din familj och vänner om du planerar att sluta röka. De kan hjälpa till att stödja dig efter eget val.

Eliminera de utlösare du associerar med rökning cigaretter. Ett par exempel är som om du röker efter att du äter en måltid eller när du kör din bil. Du måste identifiera dessa triggers och ändra hur du svarar på dem så att du inte börjar börja röka automatiskt. Kom upp med något som kan distrahera dig vid dessa tillfällen.

Försök inte sluta röka utan hjälp och stöd från andra. Låt din familj och vänner veta att du har bestämt dig för att sluta, så att de kan stödja dig genom processen. En annan utmärkt idé är att få hjälp av en supportgrupp. Att prata med dem som delar samma erfarenhet kan hjälpa dig genom processen.

Klipp inte under stress eller tryck: hitta ett annat sätt att hantera din stress. Prova gymmet. Överväg att utveckla en ny hobby. Vad sägs om att få en massage? När du har stillestånd, omger dig med trevliga distraktioner, som bra böcker, schemalagda chattar med vänner eller nya spel.

Om du försöker sluta röka, se till att du har gott om vila. För många människor, om du är sen, kommer det att göra att du vill röka.

När du slutar röka, börja med att byta varumärken. Genom att använda ett märke du ogillar, blir rökning lite mindre tilltalande. Detta hjälper dig att undvika att röka överskrids, vilket förbättrar din hälsa och välbefinnande. Detta kommer att hjälpa dig i dina ansträngningar att sluta.

Om du är en inomhusrökare, var noga med att städa ditt hem grundligt, när du slutar röka. Rengör dina mattor, möbler och draperier. Du kan till och med överväga att lägga på ett nytt lager färg på väggarna. Istället för luktande rök när du kommer hem, kommer du att lukta rena, fräscha dofter. Detta kommer att minska frestelsen att röka.

De saker som presenteras här kan ge det förtroende du behöver för att sluta röka för alltid. Om dina vänner eller familjemedlemmar fortfarande röker, vidarebefordra det du just lärde dig om att sluta. På så sätt kan alla befria sig från denna vana, om de önskar.

Posten lämnar tobak bakom och lära sig att leva friskare uppträdde först på Goodecigs.buyecigeliquid.Source link