Lämna tobak bakom och lär dig att leva hälsosamare


Många inser att rökning inte är bra, men de bestämmer sig fortfarande för att göra det. Det är lättare att säga att du vill sluta än att faktiskt göra det. Denna artikel är avsedd för bra.

Att skriva något ner kan förändra hela ditt tankesätt. Det kommer att hjälpa dig att vara motiverad och fokuserad på framgång, och kan sluta vara svårare genom att låta dig hålla ögonen på priset.

Gör en lista över vilka metoder du kan använda för att uppnå detta höga mål. Varje person är unikt sätt att ta hand om saker gjorda. Det är viktigt att du och bekväm.

Tips! Skriv ut fördelarna med att sluta röka för att lägga till din motivation och eliminera cigaretter från din dagliga rutin. När du skriver något skriftligt har det ofta en inverkan på hela ditt mentala perspektiv.

Genom att berätta för dig själv kommer du att checka tillbaka om tio minuter för att se om du fortfarande vill ha en cigarett, kan du hitta att du kan klara av det begäret kort tid. Om begäret fortfarande finns kvar, fortsätt att fördröja dig tills dess att det har gått.

Be dina familjemedlemmar ombord med ditt beslut att sluta röka. Du måste prata med människor och låta dem veta vad du går igenom, inte deras dom. Låt dem veta att du kommer mer än troligt att vara humör när du slutar, eftersom ditt tänkande inte kommer att vara lika tydligt. Att sluta röka är en riktig utmaning, så du bör uppnå stöd från dina nära och kära för att hjälpa dig genom processen.

För att undvika att uppleva begär som är relaterade till nikotin, upptäck hälsosammare metoder för att hantera denna stress. Du kan finna att några effektiva alternativ är att träna, lära sig en ny skicklighet eller hobby eller boka massage på ett regelbundet schema. När du har lite tid, uppta dig själv med ljuvliga distraheringar som läsning, till exempel bra böcker, så du tänker inte på att röka.

Tips! Avsluta kan vara lätt om du vet hur du ska gå det är korrekt. Undvik att gå på kallt kalkon.

En strategi för att hjälpa dig att sluta röka är att byta till en annan märkesbrytare. Välj menthol eller ett varumärke som har en obehaglig smak. Rök inte ett större antal av dem än vanligt eller ändra hur du har valt att köpa lätta cigaretter. Detta är ett litet steg på vägen för att sluta!

Om du röker hemma, rengör allt grundligt, ge det En fullständig rengöring när du har slutat. Tvätta och tvätta allt i ditt hus, inklusive: mattor, draperier och gardiner också. Hela huset kommer att uppdateras, och du kommer inte att påminnas om önskan att röka varje gång du går genom din dörr.

Hitta support via olika onlinebaserade forum eller samhällen för dem som försöker sluta. Du hittar ett överflöd av webbplatser skapade för att hjälpa människor som sparkar vanan. Du kan finna det användbart att jämföra stopptekniker med andra.

Tips! Om du vill sluta röka, gå med i en supportgrupp. Det finns stor fördel i nätverk med personer som förstår de fysiska och emotionella utmaningarna du står inför.

För att hålla dig motiverad, veta att din familj måste gå med och hjälpa och att de vet om det fortsätter att du kan bli väldigt sjuk . Statistiken säger att en av fem dödsfall i Amerika är knuten till rökning cigaretter. Utan att bli en statistik.

Utöva frisläppningar endorfiner, naturliga höga som är mycket effektiva för att bekämpa nikotinbehov. Övning bidrar också till att kompensera för att din ämnesomsättning saktar ner när du slutar, vilket minskar din potentiella viktökning.

När du försöker bryta rökning vana, njut av dina begär genom att äta hälsosamma val som nötter, grönsaker, frukt och grönsaker. Att äta låg kalori och hälsosam mat hjälper dig att sluta röka på många sätt. För en sak kan du äta frukt och grönsaker så att du kan göra något med din mun och händer medan du slutar röka. Att äta dessa livsmedel regelbundet kan också bidra till att minska viktökning. Vitaminerna och andra näringsämnen kan till och med förbättra din känsla medan du går igenom uttag.

TIPS! Om du inte kan göra bort med ett begär helt och hållet, försök åtminstone hålla ut det så länge som möjligt. Vad du än kan göra för att försena rökning hjälper dig, så ta en promenad, drick lite vatten eller lägg dig ner.

Nu vet du att du kan sluta röka om du verkligen försöker. Du måste hålla upp din engagemangsnivå och fortsätta med de hälsosamma förändringarna du gör. Om du följer råd från den här artikeln kommer du också att kunna bli av med din rökning vana för bra på nolltid.

Många söker efter information om Array, men de flesta hittar inte den bästa informationen. Lyckligtvis har du hittat en artikel som har bra information för att komma igång. Använd informationen du har lärt dig och bli upptagen.Source link