Lämna tobak bakom och lär dig att leva hälsosamare


Om du verkligen vill lyckas med dina rökningsprocesser måste du vara vederbörligen motiverad. Fördelarna med att sluta röka är obegränsade. Du skulle göra det bra för att tydligt förstå fördelarna som ska hända när du slutar röka, särskilt eftersom det tjänar som en förstärkning när tiderna är svåra. Du kan dra nytta av dig själv och din familj med de extra år du får och de extra pengar som du sparar när du slutar. Dessa fördelar kommer i form av bättre hälsa, känns bättre och sparar pengar. Förslagen nedan hjälper dig att släppa din missbruk av tobak.

Många ex-rökare har funnit att hypnos fungerar när du slutar röka. En licensierad hypnotisör ger dig verktyg som inte finns någon annanstans. Hypnotisten placerar dig i ett tillstånd där du är särskilt mottaglig för förslag och lägger in positiva idéer i ditt undermedvetna. Dessa bekräftelser kommer att vara i ditt undermedvetna, vilket kommer att hjälpa dig på väg att sluta röka.

TIPS! Att skriva ner en lista med positiva och negativa om att sluta kan hjälpa till att öka din chans att lyckas. Genom att skriva ned dessa saker börjar du kontrollera riktningen för din syn på att sluta.

När du bestämmer dig för att sluta röka, var noga med att berätta för din familj och vänner. Genom att låta dem veta, kan de ge dig den motivation du behöver. Hjälp av dessa människor kan hålla dig fokuserad på din plan att sluta röka.

Tala med din läkare för att se om han kan hjälpa dig att sluta. Han kommer få tillgång till tekniker och verktyg som du inte kommer att kunna få på egen hand. Din läkare kanske vill ha dig på receptbelagt läkemedel för att hjälpa dig att sluta.

Du kommer att bli mer framgångsrik om du inte försöker axla hela bördan av rökstopp. Sök uppmuntran från vänner och familj – låt dem veta att du försöker sluta och låta dem hjälpa dig. Överväg att gå med i en supportgrupp. Att diskutera hur du känner med andra som upplever samma svårigheter kan hjälpa dig att driva igenom och slå på att röka för gott.

TIPS! Oavsett vad du behöver titta på din avslutning en dag i taget. Att bryta vanan är en process; det händer inte över natten.

När du förbinder dig att sluta röka, planera ut lämpliga belöningar för varje milstolpe du uppnår. Till exempel, njut av en film med en speciell vän efter den första veckan har gått. På en månadspunkt kan du äta ute på en restaurang som du har varit intresserad av att kolla. Bygg upp belöningen tills du är helt fri från cigaretter.

Överväg att byta varumärken när du tänker på att sluta röka. Ge upp ditt favoritmärke till en som du tycker är helt hemskt. Klipp tillbaka på antalet cigaretter du röker på en dag eller andas in dem på olika sätt. Detta kommer att hjälpa dig i dina ansträngningar att sluta.

Avstå från att röka till varje pris för att maximera chansen att sluta effektivt. Avsluta omedelbart kommer att ge bästa möjliga chans till optimal hälsa i framtiden. Genom att göra detta gör du en pakt att aldrig börja röka igen. På det här sättet kan det vara svårt först. På lång sikt är metoden den framgångsrika.

TIPS! Om du vill sluta röka för alltid, sluta tänka på för alltid. Fokusera på att ge upp cigaretter för dagen istället för resten av ditt liv.

Varje gång du träffar ett landmärke i din behandling för att sluta röka, belöna dig själv. Skriv ner en lista över belöningar du tillåter dig själv när du har slutat röka för en dag, en vecka och en månad. Sätt listan någonstans där du kan se den dagligen. Detta kan bara hjälpa till att hålla dig motiverad under svaghetstid.

Nu är det dags att sluta röka. Välj inte ett datum för framtiden, sluta nu! Avsluta idag kommer att hindra dig från att ta ett steg mot en eventuellt dödlig sjukdom. Din familj påverkas också av din rökning, eftersom du har visat att det är dödligt att använda begagnad rök.

Om du redan har försökt sluta och inte lyckats, känner du dig inte avskräckt. Även de svåraste arbetarna kan misslyckas. Notera vad som orsakade ditt återfall och försök att undvika det i framtiden. Om det händer i framtiden kommer du att veta exakt hur du ska övervinna det.

TIPS! Om du har problem med att sluta röka på egen hand, prata med din läkare. En läkare kan ordinera mediciner för att underlätta dina ansträngningar.

Kom ihåg hur viktigt det är att vara stark, även i dina svåraste tider, för att sluta röka. Håll en lista över dina starkaste motivationer och hänvisa ofta till det. Följ tipsen ovan för att hjälpa dig att sluta idag.Source link