Lämna tobak bakom och lär dig att leva hälsosamare


Du vet att du kommer att dra nytta av att sluta röka.

Dessa personer kan erbjuda tips, råd och råd om hur man slutar. Stödgrupper kan ofta hittas på din lokala kyrka, rekreationscenter, så ta tid att undersöka vad som är tillgängligt för dig.

Ta en kort promenad innan du ger dig tillåtelse att röka, göra disken eller ta bort tvätten innan du tillåter det dig själv att röka. Om du slutligen röker, kommer du åtminstone att röka en eller två mindre än du normalt skulle ha den dagen.

Tips! När du väl bestämt dig för att sparka röksvanan, berätta för dig familj och vänner. Genom att låta dem veta, kan de ge dig den motivation du behöver.

Låt din familj och vänner veta om du vill sluta röka. Genom att överlämna människorna nära dig med din plan kan de ge dig den motivation du behöver. Det kan vara den extra motivationen du behöver för att hålla koll på din sluta röka.

Försök ändra din vana genom att äta mer grönsaker i frukt för att undvika att få viktökning från att sluta röka. Det här hjälper till att styra din viktökning som är så vanligt för personer som nyligen har gett cigaretter.

Om du tycker att det är för skrämmande att sluta röka kallkalkon, få lite extra hjälp via produkter som nikotinplåster eller tuggummi.

TIPS! För att sluta röka, försök att skapa en lista över sätt du kan sluta. Att skapa en lista utifrån dina behov och mål är en bra strategi för att hjälpa dig sluta röka.

Du kanske vill titta på terapi för att hjälpa till med nikotinbyten. Nikotinuttag kan leda till att du känner rastlös, känslor av rastlöshet, frustrerad eller irriterad. Kraven kan överväldiga dig. Du kan hjälpa till med begäret med hjälp av nikotinutbytesbehandling. Det är väldigt farligt att röka vid användning av dessa produkter. därför.

Till exempel, om du tenderar att röka under körning eller när du dricker, slutet på en måltid eller körning, så att du inte automatiskt drar ut en cigarett utan vana. Försök hitta någon typ av ämne.

Du kommer bli mer framgångsrik om du inte försöker sluta röka. Du kan också få lite av att gå med i en supportgrupp.

Tips! Om du försöker sluta röka, se till att du har gott om vila. Att stanna upp sent kan höja trötthet, öka begär för en cigarett.

Till exempel, när du uppnår din första rökfria vecka, gå till en film. När du har passerat den månaden långa milstolpe, gå till en speciell restaurang. Fortsätt skapa belöningar till den punkt du inte tänker på att röka längre.

Minska mängden cigaretter som du röker. Det här kan vara ett effektivt sätt att börja tanken att eliminera rökning. Försök att vänta en timme innan du har din första cigarett för dagen. Du kan också försöka bara röka en halv cigarett helt och hållet för att skära på din rökning.

Många tidigare rökare lyckades inte lyckas första gången de försökte. När du slutar röka, försök hålla dig till avhållsamhet så länge som möjligt. Om du misslyckas första gången, ange ett nytt datum för att sluta igen. Håll bara på det och försök att förlänga den tid du slutar, lära av dina misslyckanden när du går.

Tips! För att undvika att uppleva viktökning efter att du slutat röka, äta en hälsosam kost fylld med frukt och grönsaker . Detta kommer att bidra till att bekämpa eventuell viktökning som du kan uppleva.

Även människor som har de bästa avsikterna och de bästa människorna misslyckas ibland. Du kan ha en lättare tid att övervinna de rätta hanteringsmekanismerna i framtiden.

När du försöker bryta rökningens vana, skäm bort dina begär genom att äta hälsosamma val som nötter, grönsaker, frön och nötter. Att äta lågt i kalorier och friska hjälper människor att sluta av många skäl. Att äta frukt och grönsaker gör det till exempel möjligt att göra något med din mun och händer medan du slutar röka. Att äta dessa livsmedel regelbundet kan hjälpa till att sakta ner din viktökning. Näringsämnena i dessa livsmedel kommer att minska obehagen vid tillbakadragande.

Om du har problem med att motstå uppmaningen att röka, fråga någon om stöd. Inte bara kommer tiden i telefonen att vara en bra distraktion tills begäret har gått, det är trevligt att veta att någon bryr sig och kan hjälpa dig att ta itu med problemet med någon annans hjälp.

Tips! För att undvika att uppleva begär som är relaterade till nikotin, leta efter hälsosammare metoder för att hantera stress. Kanske kan du gå till gymmet under den tid som dina begär är värst, eller du kan få en ny hobby.

Du vet fördelarna med att inte röka. Att bara veta alla hälso- och sociala fördelar med att sluta kan dock inte vara tillräckligt. Om du längtar efter cigaretter eller din motivation börjar flagga, läs igenom tipsen ovan och använd dem. Det kommer inte vara länge innan du njuter av alla fördelar som följer med att vara en icke-rökare.

De flesta människor är intresserade av att lära sig Array, men de är inte alltid medvetna om hur man gör det på egen hand . Denna artikel har så mycket information, du är redo att gå vidare med självförtroende. Använd data som du tar från den här artikeln till det verkliga livet.Source link