Lämna tobak bakom och lär dig att leva hälsosamare


De flesta som försöker sluta röka kommer att upptäcka att det är en mycket utmanande process. Det finns ingen enda botemedel som fungerar för varje person. Mest troligt att du slutfört framgångsrikt måste du experimentera med ett antal strategier och hitta de som fungerar bäst för dig. Du kan bli förvånad över hur effektiva några av följande taktik och tips är.

Skapa en lista med anledningarna till varför du slutar. När du skriver något ner kan det fungera för att justera din sinnesstämning. Använd detta som en motivationskälla och bygga ditt fokus på dina dagliga utmaningar.

För att sluta röka, försök skapa en lista över sätt du kan sluta. Ta dig tid att anpassa din lista som ett sätt att sluta röka mer effektivt. Alla gör saker på egen väg. Du måste räkna ut vad som fungerar bäst för dig själv och din livsstil. Att göra en lista för dig själv kommer att uppnå detta.

Tips! Hitta ett sätt att sluta röka som fungerar för dig, men försök att göra det lite av liten. Avsluta kallt kalkon rekommenderas definitivt inte.

Om du är överväldigad av trang att röka, försök använda fördröjningstaktiken. Vänta 10 minuter medan du distraherar dig själv under tiden, och du kommer vanligtvis att hitta begäret har gått. Om det inte fungerar första gången, upprepa det här steget tills det gör.

Gör en tid med din läkare om du har problem med att sluta röka. Det finns receptbelagda läkemedel, inklusive vissa antidepressiva medel, som kan göra processen att sluta tolerera mer. Han kan också ge dig information om lokala supportgrupper, onlinematerial eller medicinsk personal som kan hjälpa dig genom det.

Nikotinutbyte

TIPS! Se till att du går ett steg åt gången. Att sluta röka är en lång process.

Nikotinersättningsterapi är ett bra alternativ. Nikotinavdrag orsakar flera obehagliga psykiska symptom, inklusive rastlöshet, irritabilitet, depression och frustration. Dessa begär kan överväldiga vissa människor. Dessa överväldigande känslor kan lindras med nikotinutbytesbehandling. Forskning visar att nikotinersättningsprodukter som tuggummi, fläckar eller pastiller kan fördubbla framgångsnivån för att sluta. Men du bör aldrig använda dessa nikotinbyten medan du fortfarande röker.

Innan du börjar måste du göra ett åtagande att sluta. Vanligtvis kan människor inte sluta röka om de inte har en positiv utsikt. Du kan förbli engagerad genom att tänka på alla anledningar som du ville sluta i första hand.

Belöna dig själv för att gå över milstolpar på din resa. Ett exempel mellanmål kan vara att gå en vecka utan att ha en rök. När du gör det, gå ut för att se en ny film eller spela du har menat att titta på. När du går en hel månad, gå till en fancy restaurang du normalt inte går till. Bygg upp belöningen tills du är helt fri från cigaretter.

Tips! När du försöker sluta röka, borde du göra vänner och familj medvetna om din planerade förändringar. Att ge bekanta personer med denna information kan låta dem motivera dig, tillsammans med att hjälpa dig att slå frestelser.

Låt din familj och vänner veta att du planerar att sluta röka. De kommer att hålla dig på rätt spår och uppmuntra dig när du känner dig svag. Ett stödsystem för familj och vänner är det bästa för dig. Detta kommer att öka dina chanser att lyckas avsevärt och få dig till var du vill.

Tänk alltid på din motivation. Det här kan innebära att motivationsmeddelanden läggs på din kontorsmur eller bär ett armband som symboliserar dina avsikter. Detta kan begränsa dina frestelser, vilka är de främsta synderna för rökning av cigaretter.

Undvik aktiviteter eller situationer där du tidigare röker för att försöka sluta röka. Ändra din rutin om det alltid är fråga om att ha en rök. Om du inte går till happy hour kan du kanske undvika begäret.

Tips! När du slutar röka, ta varje dag som det kommer. Fokusera inte på att röka någonsin igen.

Gör valet att inte röka alls. Det är lätt att återfalla när du är i ögonblicket, men ångra dig inte allt arbete och engagemang du lägger på. Tänk på vad en enda puff kan göra.

Kom ihåg att den första veckan säkert kommer att vara den svåraste när du slutar röka. Under de första två dagarna kommer din kropp att eliminera all nikotin du har konsumerat. Efter att ha kommit igenom den första veckan kommer emellertid huvuddelen av begäret att vara primärt psykologiskt. Det är fortfarande svårt att hantera, men det blir gradvis lättare.

Få lite motion. Strax efter att du slutat röka börjar din lungkapacitet att förbättras. Detta gör att träna enklare än det brukade vara. Regelbunden träning kommer också att se till att du avvärjer eventuell viktökning. De naturliga endorfinerna som producerar kommer också att öka ditt humör och hjälpa dig att minska svårighetsgraden av abstinenssymptom.

Tips! Några bra sätt att komma in form, håll dig aktiv och distrahera dig från att röka, delta i ett träningsprogram och registrera dig för det lokala gymet. Övning hjälper dig också i stressavlastning.

De flesta människor har svårt att sluta röka och det som fungerar för en rökare kanske inte fungerar för någon annan. Låt inte detta avskräcka dig, det är möjligt för dig att sluta. Genom att använda tipsen från den här artikeln kommer du att lyckas. Du kommer bli förvånad över resultaten när du provar dem.

Posten Lämna Tobak Bakom Och Lär dig Att Leva Hälsosam uppträdde först på Goddecigarettes.buyecigeliquid.Source link