Lämna tobak bakom och lär dig att leva hälsosamare


Många tänkande avslutas enkelt genom att kasta cigaretterna och förlita sig på viljestyrka ensam för att övervinna deras beroende. Medan sådan taktik faktiskt kan hjälpa, finns det sätt att göra det enklare. Det finns många alternativ för att sluta röka.

Hypnos kan vara något du borde försöka för dem som söker ett sätt att sluta röka. Många har slutat framgångsrikt efter att ha besökt en hypnotisör. Den professionella kan komma in i en djup trance och ge dig positiva affirmationer. När du vaknar från denna trance kan cigaretter inte ha samma lock som de gör nu, vilket innebär att du är så mycket närmare att sluta för gott.

Du bör försöka lindra smärtan att sluta så mycket som möjligt. Gå inte på den kalla kalkonvägen. Om du försöker sluta med kall kalkon kanske du hamnar i återfall. Nikotin är ett läkemedel, och som alla droger kan det vara fysiskt beroendeframkallande. Välj för nikotinbyte eller receptbelagda läkemedel för att hjälpa dig att sparka vanan. Detta kommer att ta med dig under tidigt tillbakadragande och hjälper dig att sluta lättare.

TIPS! Kan hypnos fungera för dig? Hypnos har hjälpt många människor att framgångsrikt sluta för gott. Att skriva in en djup trance när du hör positiva bekräftelser kan fungera för dig.

Genom att berätta för dig själv kommer du att checka tillbaka om tio minuter för att se om du fortfarande vill ha en cigarett, kan du hitta att du kan hantera längtan efter den korta tiden. Om du fortfarande känner dig uppmanad, fortsätt försök med den här metoden.

Din läkare kan hjälpa dig att sluta när alla andra strategier misslyckas. Det finns mediciner, inklusive vissa antidepressiva läkemedel, som kräver recept som kan hjälpa dig att komma igenom försöket och försöket att sluta.

Det första steget i att sluta cigaretter är att helt förplikta dig till åtagandet att se det igenom. De flesta som slutar gör det för att de ger upp eller håller sig i brist på viljestyrka. Du kan ge dig själv motivation genom att tänka på orsakerna som du vill sluta.

Om du är överväldigad av trangen att röka, försök använda fördröjningstaktiken. Genom att berätta för dig själv kommer du att checka tillbaka om tio minuter för att se om du fortfarande vill ha en cigarett, kommer du vanligtvis att undvika begäret. Om det inte har det, fortsätt bara att repetera denna process om och om så ofta som du behöver.

Tips! Om du inte kan att sluta kallt kalkon, titta på produkter som tillverkats speciellt för att hjälpa processen. Dessa inkluderar tuggummi och fläckar.

Till exempel, efter en vecka utan att röka, gå ut på bio. En gång i månaden har gått, gå till en speciell restaurang. Fortsätt så här för att gradvis öka belöningen till den punkt du glömmer att röka längre.

Om du rökning hemma, ge den en komplett skrubbning när du har slutat. Tvätta och måla dina väggar, inklusive: mattor, gardiner och gardiner, väggar och andra typer av ytbeläggningar. Hela huset kommer att uppdateras, och du kommer inte att påminnas om att röka varje gång du går i dörren.

Hitta support via forum och meddelandekort. Det finns många olika webbplatser som är avsedda att hjälpa människor att röka upphörande. Det kan vara till hjälp att jämföra stoppa strategier och hantera mekanismer med andra.

Innan du börjar röka, är det viktigt att du är säker på att du kan hålla dig motiverad och engagerad. Du kan vara mer framgångsrik att sluta om du har det bästa tänket. Alltid kom ihåg varför du vill sluta för att hålla dig motiverad.

Tips! Diskutera din önskan att sluta röka med din läkare. Din läkare kan ha slutat resurser du kanske inte har i ditt hem.

De första dagarna är det svåraste. De första 48 timmarna är när kroppen rysar sig helt av all nikotin du har konsumerat. Efter denna punkt behöver du bara ta itu med psykologiska skäl för att vilja röka. Medan de fortfarande är mycket riktiga och kan vara intensiva, kommer det att göra att de motstår dem betydligt mindre traumatiska.

Nu är det lika bra att sluta röka. Välj inte ett datum för framtiden, gör bara dagen din dag att sluta . Att sluta idag kommer att sluta med att ge dig en eventuell dödlig sjukdom. Du kommer också att förhindra att din familj eller rumskamrater utsätts för begagnad rök, vilket gör det mycket viktigare att sluta.

När du tänker på att sluta cigaretter, tänk på det som en tjänst du gör själv i stället för ett offer du gör. Fortsätt att tänka på alla positiva effekter som detta kommer att få på ditt liv, och att det finns mycket fler skäl att sluta än att fortsätta röka. Detta kommer att hålla dig motiverad och gör sluta tycka omedelbart viktigt.

Ett litet steg mot att sluta kan vara att byta cigarettmärken. Genom att byta till ett varumärke du inte gillar smaken av, kanske du inte vill ha en cigarett så ofta som tidigare. Klipp tillbaka på antalet cigaretter du röker på en dag eller andas in dem på olika sätt. Detta kan hjälpa dig att sluta röka.

Tips! Se till att din familj och vänner vet att du slutar röka. De kommer att kunna hjälpa dig att komma igenom de tuffa tiderna och vara en påminnelse om varför du slutar.

Du borde nu ha en arsenal tips som är redo att hjälpa dig sluta röka. Det är helt orealistiskt för dig att tänka att du inte känner dig frestad att röka när du har slutat, men du borde ha möjlighet att sluta med hjälp av de tips du hittat här.

Detta material är utformat för att ge du några grunder på Array. Fortsätt lära och sluta aldrig. Kunskapen är viktig när det gäller, och ju bättre du vet, desto bättre förberedd kommer du att vara på detta område!

Posten Lämna Tobak Bakom och Lär dig Att Leva Hälsosam uppstod först på Cheapejuice.buyecigeliquid.Source link